Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 dial-up bağlantım olsa gelirdim.. boşu boşuna tactics cd'mi getirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bone aldığımız bir istihbarata göre kıbrıs'a gitme nedenin zaten orada bağlantı bulamayacak olmanmış, 300-500 mesajlarını görünce en yakın orası aklına gelmiş tactics oynamayabileceğin.. :horace: siz oynamayı düşündüğünüz zamanlar buraya yazın, müsait olursam icq'dan temasa geçerim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kıbrısta baglantı ayarlarsa oynar canım yoksa sılıkon vadısı gıbı bı yer kıbrıs :D...bız bı kere denemıstık kharonla ama olmamıstı...olsaydı kendısıne oyunu bılmenın degıl genel stratejının ve oyuna baglılıgın ne kadar etkılı oldugunu gosterıcektım eheh ..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 lol, sıkması kolay utopik ejderim,yok "ghoul a o silah mı verilir, human kullanılır mı, ayy mutie mi? iyveeenc!" gibi monologlarla laf ebeliği yapıcağına gel kapışalım. Madem ufak çapta bi silikon vadiniz var gayet tabi ayarlayabilirsiniz 2 saatligine bile olsa bi baglantı... Lafa gelmiyor pek bunlar. Oynadıktan sonra istedigin kadar konus/agla :P[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Hmmmm... Benı IRRIDE etmeyın:)Patıdekı karızmanızı yerlere segırttırırım,mutant ıcıne cıkamazsınız..tmm bıseyler ayarlamaya calısacam..unı baglantısı sux.![signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 u sux too... :P[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yani herkez "oynarım yenerim ama işim var.." diyo.. neyse.. bekleriz artık. bu haftasonu msaitseniz kharon - sam yapalımmı bi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 tek cable sen oldugun icin serverlar senden, ben musaitim %90 oynarim. Birde su adsl ler icin server kurabilmeyi ogrensek cook sahane olacak...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 birden fazla kişi olsun büyük ihtimalle gelirim, aski takdirde mermi israfı oluyor yani, yazık.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 cd bulursam garanti gelirim[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 cd buldum (ki bu acayip zor bir şey oldu) yükledip 1.27 patchini kurdum. bu akşam olursanız yaparız diyorum. herkeze uyarmı? elinizde extra map yoksa herhal ctf yada tdm yaparız .. aidn akşama görüşrüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 oynayacağınız zaman "birazdan oynuyoruz" diye mesaj buraya ki ona göre temasa geçebilelim. bir de yeni oynamaya başlayacak olan arkadaşlar bu ve bundan önceki başlıkta belirtilen kaidelere uygun karakterler hazırlasınlar, hatta fazladan bile hazırlasınlar zira "aa karakterim yok, durun iki dk'de yapayım" sözü bir saatlik bir beklemeyle sonuçlandı kaç defa.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 cd nerden bulabilrim elinde olan varsa bana cekebilrmi acaba vardi bende eskiden kaybettim ama baya seviyorum oynamak isterim verebilen cekebiliecek olan varsa soyleyebilirmi acep:)[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 nerelisin? Sam duy sesimi birazdan oynayacağız mutielere tırnak atacak olan deathclawda hazır!. 10k dan bi melee bi ranged hazırladım.. genelde 10k oynuyoruz diye.. şimdi sen [email protected] u msn e alana kadar (yada almıyorsan icq oalrak 53468135.. haber ver açıyım iqyu) ben 2 de 2k yaratıyorum. görüşürüz oyunda :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 offf inanilmaz canim cekti yaa pf niye kaybettim o cdleri yaw:([signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bide şu aleti windowed yapabilsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 windows tuşuna basarsanız masaüstünü görebiliyorsunuz alt+tab çalışmasa bile.. msn kullanmıyorum da açayım icq'yu şimdi.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ne oynuyoruz yaww ??? BoS oynayacaksak ben gelirim ama önce yüklemem lazım.. yama felan lazım mı ? (ilk defa oyniyacağım)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yok windows tuşu fln ymeiyo bu neyse buldum bos.exe zannediyordum launcheramış ksıayol :D. bekliyorum ciqda ses yok? haidn zaten sinir oldum ark giremedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 1.27 patchini yapacaksın. no cd mhuabbeti yassak ama arada kaynasın msn icq dan yollarım onu.. sen kur patchi yap. bakalım samin miningunı 300 500 yaptırcakmı aka mutieler nasıl dans eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Soz verdigim uzere son oyundan bi ss, ayak ustu 3 dakikalik guzel bi duel oldu. galibimizin ismi pek sasirtmayacak olsada 3 turn ve M2 ile 6 shot yapildigini duyan insanlar ss i gorunce sasiricak... Buyrun olumsuz -adam[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kırk çeşit denedik gene olmadı sayın seyirciler. gecenin namağlup tek karşılaşmacısı gene sam oldu. hatta başka kimse muzaffer olamadı desek daha doğru olur.. :-p kharon+lethe+petrucci takımı vs sam: 1/2 skirmish karşılaşmalarının sonucunu yazarak kimseyi utandırmak istemiyorum, kalsın.. :-p zaten petrucci custom char alamadı diye %33'lük bir haksızlık değeri vardı fraglarımda.. herkese teşekkürler, gene bekleriz "sam'in atış poligonu"na.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.[Bu mesaj Sam tarafından 09 Kasım 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Seninki guzel cikmamis, benim kadraj ayarim daha iyi, calisman lazim :P[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ahahhahhahah fdfdsfsdfsdsdfsfdfsfd *!öldü*[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya böhühü kimsede yokmu cd verebilecek olan kimse:([signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar