Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout Tactics Multi Re-Revisited

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
§169

fallout cd'lerini arkadaşlara, hatta akrabalara bile vermeyiniz; verecekseniz kopyasını veriniz, hatta kopyasının kopyasını veriniz. elinizde mutlaka 2-3 kopya bulundurunuz.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
Bu akşam oyun açıyorum, kharonu practise dummy olarak kullanıcam biraz :-p icq:60160161 yada msn:[email protected] dan ulaşabilirsiniz bana[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 20 Eylül 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
süper zamanlama, tam fallout cdlerini arkadaşa vermiştim :D

senin apoletlerini sökmek gerek, nasıl bir fallout'çu yedeğini filan almadan elindekini başkasına verir.. :horace:[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Mesaj tarihi:
yarın geri alıciim kendisinden, tabii getirmeyi unutmazsa.
şöyle bi sniper yapayım ağız tadıyla, bi de deathclaw ayucuk, tamamdır.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Mesaj tarihi:
Yok yok, burada wasteland ruhu kalmamış...
biz axe le bi başımıza takılcaz ortamdan ortama heralde, neyse sağlık olsun...

Sam; geçen sefer kapışmak kısmet olmamıştı bu sefer oynayabilicez insallah, yeni bağlantım ve sistemimle iddia ettiğim kadar olmasada sıkı bi şekilde geri geldim :-P[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Mesaj tarihi:
valla, bu sefer bazılarının paso oyundan düşmesine de tahammül etmek zorunda kalmicaz, hoş olacak

umarım yarın Loading arkadaşımız mesajımı alır da cdleri getirmeyi unutmaz.

siz de o arada değişik harita/ oyun modu falan bakın, vizyonumuzu genişletelim :).[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Mesaj tarihi:
Oynayacak olanların 1.27 patchine ihtiyacı var, yeniden yükleyecekseniz unutmayın patchlemeyi. ..ee öhhö peçle ilgili eksta bişey gerekirse msnden icqdan yollarız ehm.. Akşam şöyle 10dan sonra falan başlarız, server açtığımda yazarım[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
roger dat![signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
Mesaj tarihi:
lol draven senin adın yeter.. :)

axedice vs kharon vs sam ffa iki kere oynandı: 0/0/2
axedice/kharon attacker takımı vs sam iki kere oynandı: 0/2

bu geceki oyunlarda dimja yağmuruna şahit olduk sayın seyirciler, ffa junkyard maçında sam'in 6 ap'de axedice'ın takımını yoketmesi sonucu host makinesi göçerdi. ağlamak istiyorum sayın seyircilerrrrrrr..

:horace:[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
Mesaj tarihi:
heh ben force attack'ı bile unutmuşum, o yüzden dört kişinin üzerine bazukacıyla yürüdüm yoksa cengaverliğimden değil.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
Mesaj tarihi:
Samle yan yana spawn olunca bi anda mekan 300-500 mekanı oldu, adamın 6ap de verdiği dimaj toplamda 500+300+500 den 1300 olunca zavallı 10k karakterlerim dayanamadı :) Neyse, bi ara anti-sam karakterleri yaparız onlarla oynarız :-p[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
ben de axe'ın karakterler niye öyle dansediyor diyordum.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
Mesaj tarihi:
Axedice dances to the rthym of lead...

Eheh yarın akşam belki ben olamayabilirim, artık öğrenirsiniz adslden nasıl oyun açılıyor diye :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
8 kasıma kadar ben yokum, 8inden sonra gelebilirim.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
  • Yeni Oluştur...