Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout Tactics Multi Re-Revisited

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar uzun zamandir oynamadim, son zamanlarda acaip canim cekti oynayasim geldi.

haydi multi yapak diyordum,

ilgilenenler buraya lutfen

kurallar,patchler falan filan burada karar veririz.[hline]Can't rain all the time...
Mesaj tarihi:
hadi beyler bayanlar, gamespyda halen bi suru insan var oyniyan. bazilari ozel harita yapmis roleplay yapiyo, mukemmel mesela biri barmen oluyo, biri araba saticisi oluyo, digerleri polis olabiliyo, yada istersen serseri oluyon, mukemmel ya

hadi gelin $u gavurlari patakliyak[hline]Can't rain all the time...
Mesaj tarihi:

ya abi, paticik arasinda oynicaksak, kural koyariz, minigunli okuz mutantlara handicap falan veririz, yani icabinda esitlik saglanir, yeterki istek olsun

Hadi

JOIN NOW!

[hline]Can't rain all the time...

Mesaj tarihi:
ben de oynamak istiyorum ama fallout beceremiyorum

ayrıca dersler engellio[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Mesaj tarihi:
abi becermeyi bosver,

ben zaten iddiali degilim arcane karsisinda, aninda civilicek eminim beni :)

maksat eglence yani[hline]Can't rain all the time...
Mesaj tarihi:
lol bende süper oynarım ya
sen beni Sam ile karıştırıyorsun
ben şu fantazi karakterler yapandım :)
köpek falan
ehehua[hline]All of my life seems wasted
So much is lost
So much disharmony
No voice of sympathy
Mesaj tarihi:
bi arkadas ankarada nerden bulurum demiş ben oyunu daha once oynamadım bu hafta pccime siparis vermistim(ne hikmetse icime dogmus)bak yerini tarif edim dicemde ne sokak ismi bilirim ne cadde arı dershanesini biliyor musun onun yanındaki kitapcıda vardır ama pahalıdır 3,5 milyon veya maltepede cd bası 2 milyona ısmarlayabilirsin adam en azından 40 ıncı kesin alcan di mi elimde kalmasın sonra eziyetine katlanabilirsen su gun gel dicek gitcen alcan bu arada oyunu ogrenim bende varım ama soyledigim gibi once ogrenmem lazım grafikler follout 2 ye benziyo ama hadi hayırlısı
Mesaj tarihi:
evet yukselde (ben uo yu bıraksam iyi olacak oturdugum sehri unutmusum be)oyun var ama defterden resimlere bakıp seciyosun adam cd yi getiriyor (oranın 3 yıllık musterisiyim şişko bi abi var orda cıkmıs butun frbleri bitirmiştir cok sirin bi adamdır)
  • Yeni Oluştur...