Draven Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Arkadaslar uzun zamandir oynamadim, son zamanlarda acaip canim cekti oynayasim geldi. haydi multi yapak diyordum, ilgilenenler buraya lutfen kurallar,patchler falan filan burada karar veririz.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 hadi beyler bayanlar, gamespyda halen bi suru insan var oyniyan. bazilari ozel harita yapmis roleplay yapiyo, mukemmel mesela biri barmen oluyo, biri araba saticisi oluyo, digerleri polis olabiliyo, yada istersen serseri oluyon, mukemmel ya hadi gelin $u gavurlari patakliyak[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 minigun lı öküz mutantları yenemiosun bayıyor[hline]Koala ayı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ya abi, paticik arasinda oynicaksak, kural koyariz, minigunli okuz mutantlara handicap falan veririz, yani icabinda esitlik saglanir, yeterki istek olsun Hadi JOIN NOW![hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 sen oynarsın sen oynarsın diye ben oynarım başkası oynamaz ortada kalırız gibime gelio :)[hline]Koala ayı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Multi icin minumum sys. req. ler nedir? Eger takilmadan oynayabilirsem bende varim ozledim fallout u :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 makinan kaldırıosa oynarsın ping i soruyorsan sorun olmaz Sam taa bodrumdan 33600 modemle oynuyordu turn based zaten[hline]Koala ayı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bende varim o zaman en kisa zamanda yukliycem. Su an hangi versiyon kullaniliyor? patchi indireyim bari.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ya$a arki! :) kharon sende:) ver 1.27 icq: 147794509[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ya bende oynamak istiyom ama nerden bulurum anakarada uhuuu dl etmek te riskli uhuh[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 sharereactorda olmasi lazim, hatirliyorum oldugunu[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ben de oynamak istiyorum ama fallout beceremiyorum ayrıca dersler engellio[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 download kasar hoca naaptınız 3 cd lik oyun.[hline]All of my life seems wasted So much is lost So much disharmony No voice of sympathy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 abi becermeyi bosver, ben zaten iddiali degilim arcane karsisinda, aninda civilicek eminim beni :) maksat eglence yani[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 lol bende süper oynarım ya sen beni Sam ile karıştırıyorsun ben şu fantazi karakterler yapandım :) köpek falan ehehua[hline]All of my life seems wasted So much is lost So much disharmony No voice of sympathy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ya uhuh ankarada bahceli tarafları dısında hemen hemen her yere baktım yok ya uuhuh[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 o rp haritası (bilmemne town) çok sakat malzemeyi charı açarken getirceksin oda yetmiy asla.. bi yerde medler bitiyo :( team yapcaksanız yüklerim ama tek kişi 2klık char aç kapış .. gaus yasak enerji yasak herkes eline alır .neydi adını uututum bi pompalı. burrst burst. sneak burst.. bayıyo.. :([hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 kurallari belirle yeterki adam olsun oynicak[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 bi arkadas ankarada nerden bulurum demiş ben oyunu daha once oynamadım bu hafta pccime siparis vermistim(ne hikmetse icime dogmus)bak yerini tarif edim dicemde ne sokak ismi bilirim ne cadde arı dershanesini biliyor musun onun yanındaki kitapcıda vardır ama pahalıdır 3,5 milyon veya maltepede cd bası 2 milyona ısmarlayabilirsin adam en azından 40 ıncı kesin alcan di mi elimde kalmasın sonra eziyetine katlanabilirsen su gun gel dicek gitcen alcan bu arada oyunu ogrenim bende varım ama soyledigim gibi once ogrenmem lazım grafikler follout 2 ye benziyo ama hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 arının yanı dediğin yüksel oluyo sanırım? orada oyun varmıydı ki yahu? girdim baktımda gozume ilismedi ama?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 evet yukselde (ben uo yu bıraksam iyi olacak oturdugum sehri unutmusum be)oyun var ama defterden resimlere bakıp seciyosun adam cd yi getiriyor (oranın 3 yıllık musterisiyim şişko bi abi var orda cıkmıs butun frbleri bitirmiştir cok sirin bi adamdır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 hadi ya normal tabi gorememem cunku sormadım :) iyi haftasonu felan hemen gidip solerim ben olee[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 hadi be quick or be dead![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ok, benim kurallarim, - * Max 10k * No Big Guns * No drugs[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 gaus a izin var ha?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar