Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ziraat Türkiye Kupası | Bursaspor - Galatasaray • 16.04.2014 | 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Burak'ın kırmızıya bir şey diyemem ben. Ama Melo'nun ki komikti.

Ligin hakemleri cidden yetersiz ya. Yani her şey de yeto olduğumuz gibi hakemlikte de değişen bir şey yok.

serhan melonun hakeme kıç atışının tamamen istemeden olduğunu mu düşünüyorsun =)
Mesaj tarihi:
mokoko said:

güzel penaltı

sora fenerasyon

fener alınca gereksiz kupa

gs finale çıkınca wuaa

bb

kimse sevinmiyor. kupa gereksiz evet ama sizin için değerli.
Mesaj tarihi:
2-0 olunca kapattım maçı vakit kaybı olmasın diye sonrada bakmadım, sabah arabada radyoda anlatıyorlar, 2 penaltı olmuş, yine skoru bilmiyorum, anlatan öyle bir anlatıyor ki sanırsın, 2 penaltı ile 2-2 olmuş, hakem sonra bir gol yumurtlamış 2-3 kazanmışız.

bu fenerliler adamı ipe götürür...
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

o fauldu bu oenalti degildi diyenleri dinleyip golleri siliyorum, yine 3-2 kazaniyoruz zaaa.
trabzondan sadri şener'in mantığını mı transfer ettin oyuncu kalmayınca?
Mesaj tarihi:
Bursa'yı senelerdir yenemiyorduk lan deplasmanda, rencide oldu 5-2. 2-2'den sonra istifa eden başkanlarına ve "2-0'dan sonra sabaha kadar mı 800 TL xD" diyen taraftarlar ise pırayzles

Bursa'nın büyük takıma geçme hayalleri çok sancılı bir süreç oldu, olumsuz her türlü skorda dağılıyorlar. 4 maçta 14 gol ağır oldu
Mesaj tarihi:
Feamer said:

2-0 olunca kapattım maçı vakit kaybı olmasın diye sonrada bakmadım, sabah arabada radyoda anlatıyorlar, 2 penaltı olmuş, yine skoru bilmiyorum, anlatan öyle bir anlatıyor ki sanırsın, 2 penaltı ile 2-2 olmuş, hakem sonra bir gol yumurtlamış 2-3 kazanmışız.

bu fenerliler adamı ipe götürür...

ben tam ps3'e geçiyordum sneijder golü attı. yoksa izlemicektim 2. yarıyı sdfs
  • Yeni Oluştur...