imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kavurma said: noyan bu abi hasss abi harbiden o sadfg 6. hisler. partiden partiye koşmalar. şöyle arada hayal mahsülü şeyler. sen git ve o gelince sana mesaj atıcam. Ama telefonlarımız dinleniyor kendi ismine olmayan bir hat al oradan iletişim kuralım" dedi .. nasıl yedim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 yok la noyan değil. 5 yıl önce a4 ün stop lambasını kırmış. ondan bahsetmiş patinajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Liebe said: nasıl hayatlar bunlar lan. 1 haftalığına memlekete gidiyormuş bir de sfsdf. inandın sen de he. vay babo İnanmadım elbette boğazına kadar yalan içinde olduğunun farkındayım ama hiç bir beklentim olmadan onun bu kadar yalan içinde boğulmasan rahat ve ferah olabilmesine yardımcı olmanın peşindeyim.. ve evet tuha hayatlar ama yaşanıyor ve gerçek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 abi hakikaten o... 1 seans tarot karşılığı almış heasbı işte adamdan asuehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Emaleth said: tl:dr sadece şu iki şeyi demeye geldim: 1) yalancı yalancıdır. 2) başka insanları "tedavi etmek" görevimiz de değildir, haddimiz de değildir. iyigünner. Çok aşık olduğun birini hayal et ve ona zarar veren bir derdi olduğunu bile bile görmezden gelmek nasıl olur ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 sorunun cevabı = sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Kyra said: Çok aşık olduğun birini hayal et ve ona zarar veren bir derdi olduğunu bile bile görmezden gelmek nasıl olur ki ? çoheyi olur. değiştirmek istediğin birine yeteri kadar aşık diilsin demektir. insanlar oyun hamuru değildir, mıncıklayarak şekil veremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Beni birisi ile karıştırıyorsunuz sanırım. Çok uzun süredir ortalarda yoktum ama özlemişim patinin kaotik neşeli soundunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 naber lan yalancı diye ensesine şaplak atıp eğlen onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Marty said: kavurma said: noyan bu abi off bunu gorunce tekrar baktim "kalplerimiz arasındaki bağ" "6. hissim tetiklenirken " " yalanlardan özgür bırakmak güzel bir davranış olmaz mı" ve "O esnada kiminle dansettiğinin farkına varıp gözlerindeki hayranlık arttı." noyzura approved. snowball yaptiniz mi? ankette "sadece tenselliğin ve zevkin tadını çıkar" görünce noyzuradır kesin bu dediydim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Emaleth said: Kyra said: Çok aşık olduğun birini hayal et ve ona zarar veren bir derdi olduğunu bile bile görmezden gelmek nasıl olur ki ? çoheyi olur. değiştirmek istediğin birine yeteri kadar aşık diilsin demektir. insanlar oyun hamuru değildir, mıncıklayarak şekil veremezsiniz. Birinin saçının rengini değiştirebilirsin ama kanayan yarasını iyileştirmek bambaşka birşeydir. Ne demek istediğini anlıyorum ama yüklediğin anlamlarım kapmasa alanı burada bahsedilen durumla alakası yok. Dediğim gibi hiç bir beklentim yok, ne sevgilim olsun, ne de başka şeyler.. Onu geçen gün rüyamda gördüm ve dedim ki "sen yalanlar kraliçesisin ama bil ki bu kadar yalanlarla inşaat ettiğin gerçekliğin sonunda senin başına yıkılır". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 VİLKOMMEN NOYZURA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Abi noyzura bu nasıl farketmediniz ilk sayfada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 oo noyzura alırım 1 dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Üzgünüm ama beni biriyle karıştırıyorsunuz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 alakasiz gifler de geldi. tek eksik cetintas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 noyzura değil Arkadaşlar ne kadar tehlikeli olabildiğinin farkındayım bu trafikte istanbul anadolu yakasında oturuyorum ve okul nedeniyle taksime gidiyorum sürekli..aracın arkasından taş fırlar vs. vs. olur diye bile coğu zaman ürkmüşümdür ama bunlar motosiklet kullanma arzumu bastırmamıştır.Bende görüyorum e-5 de scooter lar sağdan soldan fırlıyor gidiyor ve bunların çoğunluğunun ehliyeti bile yok sizde biliy 6 yıl önce böyle birşey yazmış adam bence değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Ya bi arkadaşının eski accountu falandır, noyzura işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 noyzura ne ayol aaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 iyi ki bilmiyorsun abla boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bilmiyor olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 yazıldıysa ekleyin: - yalanlarından kurtulmasını sağlamayı, becermek için nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ona yalanlar söylücek işte ne yaptıgının farkına varmasını sağlayarak kendine aşık edicek ama yemezleeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar