miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Yorulmusum yada bu ülkeden mümkün olduğunca uzaklara gitmek istedigimden bilinç aldım oyun oynuyor. Ben avustralya diye okudum
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Ulgio said: stroh iste abi http://en.wikipedia.org/wiki/Stroh abi 1.5 sene kaldım orada ben niye bunu duymadım lan ahaha
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 eee kardeş ben içiciyim normal bunları bilmem :D
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 dusuncelihayvan said: Ulgio said: stroh iste abi http://en.wikipedia.org/wiki/Stroh abi 1.5 sene kaldım orada ben niye bunu duymadım lan ahaha demeye gelmiştim hem lavabo açarsın klozet temizlersin şömine yakarsın hemde istersen içersin
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 2 şişe getirsin bundan birini bana satın
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ballı jack / jim beam (tu) atatürk havalimanı duty free'de var, avusturya'da bulamayabilir.
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 vıçki getirsın vıçki. çok acı oluyo ama kolaynan karıstırırız. vıçki.evet.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Dworgian said: 2 şişe getirsin bundan birini bana satın abi bildiğin antiseptik ya içki değil yane bütün oda leş kokuyo açınca eahueau
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 yav said: ballı jack / jim beam (tu) atatürk havalimanı duty free'de var, avusturya'da bulamayabilir. Bu ivranc bir şey. Tavsiye etmiyorum. O kadar güzel viski varken illa Jack alacaksanız da Gentlemen Jack var, o fena değil. Viskiciysen green label johny walker iste. Tatlı bir şeyler seviyorsan xuxu var, çilekli (ben sevmiyorum ama seveni çok). Onun haricinde Jagermaister Türkiye hariç her yerde inanılmaz hesaplı bir içki olduğundan duty free'de falan da ucuz; seviyorsan Jagermeister isteyebilirsin. 1/4 fiyatına falan geliyor sanırım; hem de bir oturuşta bitmez o.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 BonePART said: Dworgian said: 2 şişe getirsin bundan birini bana satın abi bildiğin antiseptik ya içki değil yane bütün oda leş kokuyo açınca eahueau moralimi bozdun ama =/
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ya stroh sek içilcek bişi değil kolayla felan yada kokteyllerde gidebilir ama şöle özetliyim bi 5 euroluk şişesiyle 6 7 erasmus örencisi (ki bi tanesi belarusluydu) zom oldu insna insana yapmaz
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ballı viski nasıl iğrenç ya, dünyanın en iyi içkisi falan bence
Zep Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Jäger getirsin işte kastırmaya ne gerek var çocuğu.
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 deadwoll said: yav said: ballı jack / jim beam (tu) atatürk havalimanı duty free'de var, avusturya'da bulamayabilir. Bu ivranc bir şey. Tavsiye etmiyorum. O kadar güzel viski varken illa Jack alacaksanız da Gentlemen Jack var, o fena değil. Viskiciysen green label johny walker iste. Tatlı bir şeyler seviyorsan xuxu var, çilekli (ben sevmiyorum ama seveni çok). Onun haricinde Jagermaister Türkiye hariç her yerde inanılmaz hesaplı bir içki olduğundan duty free'de falan da ucuz; seviyorsan Jagermeister isteyebilirsin. 1/4 fiyatına falan geliyor sanırım; hem de bir oturuşta bitmez o. bu jager niye böyle pahalı lan burda
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Jagermeister'ın hype'ı var saçma bir şekilde, o yüzden pahalı. 10 euro'ya litreliğini alıp içiyordum Almanya'da. Ki ben genelde olması gerektiği yemek üstüne falan çakıyordum, tadı bence öyle çıkıyor. Yoksa shotlanacak, barda falan özellikle içilecek/aranacak bir şey değil.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 deadwoll said: Jagermeister'ın hype'ı var saçma bir şekilde, o yüzden pahalı. 10 euro'ya litreliğini alıp içiyordum Almanya'da. Ki ben genelde olması gerektiği yemek üstüne falan çakıyordum, tadı bence öyle çıkıyor. Yoksa shotlanacak, barda falan özellikle içilecek/aranacak bir şey değil. Jager genel olarak ucuzluğu sebebiyle Almanya'da Erasmus örencilerinin en sevdiği içki heralde. Ucuzu 5 Euro(Jagdfürst) felan. Pahalısı orjinali 10 Euro. Tadıda 3üncü shottan sonra insana güzel geliyo. Bende bi Çoşkun Sabah Anılar durumu yaratı genel olarak artıdan.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ergen içkisi abi o. aklı başında kimseler içmez. belki jagerbomb. ama yok almanlık daha güzel
Öne çıkan mesajlar