reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Biraz daha mantıklı olsun dersen adile sultan borsa (anadolu yakası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 çırağan alakasız kalıyor abi ya bize adile de pek bizi yansıtmıyor sanki biraz yaşlı işi gibi oraya göre giyinip ondan sonra pub a geçmek biraz komik olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Abi ikiside casual mekanlar ama cıragan bence muhtesem hem manzara hem ambians hemde en romantik 50 yerden biriymiş dünyada ben 2 kez gittim bir daha ne zaman giderim bilmiyorum. Sadece şarap sunumu için bile gidilir canlı müziği bildiğin mini orkestra var harp filan çalan abla vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 daha özel bir okasyona planlayım o zaman çırağanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Bridge restoran, nakkaştepe. cost/benefitte daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Koşebaşı çiftehavuzlar var birde kebabçı ama mekanı çok güzeldi oranın koşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 daha sportif bir yer olsun diyorsanız da bistro 33 caddebostan. suadiye diye de geçiyor olabilir, arada bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bridge in de manzara yıkılıyormuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 kosebası ciftehavuzlar kapanmıs galiba lan ha birde zanzibar var caddebostan orasıda güzeldir biraz daha kalabalık için ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bingildak said: bridge in de manzara yıkılıyormuş ya birdge yemekleri vasat ama manzara güzel evet fiyat çok uygun ama ben öğlen yiyiorum arada gidip o kadar uygun fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bistro 33'de güzelmiş ya, bir sürü seçenek oldu bunlardan birini ayarlarım artık teşekkür ettim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Kuru kuru teşekkür olmaz hacu dürüm şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bu kafe zanzibarın fiyatları nasıl, başbaşa yemek için değilde bahçesi arkadaşlarla içmek için süpermiş alkoller anlamsız pahalı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Bende epeydir gitmedim ama soyle diyim civarda ki mekanlara göre biraz pahaldır normalden. Ama verilir yani öyle aman aman değil gidilir grupça adam başı 70-80e çıkarsın yemek filan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bingildak said: bu kafe zanzibarın fiyatları nasıl, başbaşa yemek için değilde bahçesi arkadaşlarla içmek için süpermiş alkoller anlamsız pahalı mıdır? çok yaşlı işi zanzibar. ruhunuz sıkılır. il padrino cok ambianslı değil ama iyi, bu yakada o tarz başka bi yer yok sanırım. fenerbahçe develi de çok mu klasik kaçar bilemedim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bingildak said: bistro 33'de güzelmiş ya, bir sürü seçenek oldu bunlardan birini ayarlarım artık teşekkür ettim herkese bak benim seçenekler en iyisi. IBAN yolluyorum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bistro 33 güzel yer de böyle okazyon için gitmeyi bilemedim. Biz sıkılınca giderdik değişiklik olsun diye kız arkadaşımla. Beni geçen sene bir yere götürmüştü çengelköy'de mi ne, denizin direk üstünde bir otelin restoranı ama aklım çıkmıştı manzaradan, onu öğrenip sana geri döneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Sumahan pampi http://www.sumahan.com/ Deniz de şöyle http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/05/45/0e/b3/view-from-the-restaurant.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 off bu da iyiymiş ya bunu da yazdım tişikkirlir paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ya ben istanbula gelince beni götürsenize buralara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 otel de baya iyi bu arada Xaenin said: Sumahan pampi http://www.sumahan.com/ Deniz de şöyle http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/05/45/0e/b3/view-from-the-restaurant.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Sen ağzının tadını biliyorsun yakışıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Erkekli ortamda Bostancı'da Çınaraltı var ocakbaşı oraya gidin, sadece oraya götürdüler beni gidince başka yer bilmiyorum sdhfsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Kızla gidersen, Big Chefs. Batı Ataşehir'de ve Suadiye'de. Ambiyansı olan, enteresan yemekleri ve tatlıları olan bi mekan. Limonlu sufleyi dene benim için. Kadıköy'de ne Franz Kafka var sahilde. İyi restoranttır, üst kat teras manzara efsanelerden. Menü zengin, ortam nezih hoş. Kuzguncuk'ta cafe olarak çok güzel ambiyanslı mekanlar var. Yukarı sahilden çık zaten sağda bi yer var ismini unuttum. Rus bi hatun var Türk kahvesi güzel yapar, Tuna Kiremitçi takılıyo falan. Çubuklu Beykoz taraflarında sahilde çok güzel restoranlara denk gelirsin. Fenerbahçe'de güzel yerler bulacaksın. Yemek için sahilde var güzel restoranlar hafif tuzlusundan. Acıbadem'de Cevizağacı var, yazın kışın hep güzel olur. Çikolatalı pastalarını dene, İstanbul'un en iyilerinden.Kızdan çok pastayla ilgilenebilirsin. Elemanlarla gidersen Çınaraltı Ocakbaşı iyidir. Sahile inersiniz, sapsapa her yere gidilir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar