Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekşisözlükte garip bir durum

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Bugün gün içinde okuldaki bir hoca hakkında neler yazılmış bakmak için aratmıştım. Şimdi ne zaman sözlüğe girsem kadının adı çıkıyor arama yerinde. Sonuç olarak değil de input olarak.

Cookieleri sildim bana mısın demedi.

Aklıma lastpass ile ilgili olabileceği geldi nedense ama sözlük yazarlığım yok, ora ile ilgili bir veri tutmaması gerek onunda.

En en en uç teorim heartbleed ile alakalı mı acaba teorisi de onu da hiç sanmıyorum.

Var mı başka başına buna benzer birşey gelen? Başka bir sitede daha oluyor aynı durum. Oradaki üye adım otomatikman chat kısmında yazıyor falan.

edit: Chrome kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

ekşisözlükle alakası yok durumun küfürlü dönüş yapardım ben olsam. bi yerde o isimle hatırla yapılmıştır, hatırla yapılan input la bu aynı id dedir vs kayıtlı form verilerini temizle düzelir

yok abi düzelmiyor, cookileri sildim, o formları temizledim bana mısın demedi.

Last pass de nedense kullanıcı adım olarak o yazdığım şey kayıtlı olmuş, onu temizledim şimdi bakacağım değişen birşey var mı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun lastpass kaynaklı çıktı.

Normalde bir profil oluştururken ayrı bir sekmeden onaylatırdı, ekşisözlükte bu soruna neden olan profili oluştururken sormamış. Sorsa farkederdim.

Şimdilik kariyet.net'te de bir karışıklık olduğunu farkettim. Orada eskiden normal çalışan lastpass profili bu sefer farklı bir kullanıcı adı öneriyordu.

Kullananlar bir kontrol etsinler derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...