RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Sotto said: Tinder'in havasi sondu hafiften sanirim ya dunya uzerinde genel olarak. Back to traditional methods kaldirin kicinizi hadi bara :) yerine başka program yok mu ya? Popüler olan/olmaya başlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 yurtdışında bile ego şişirmek için kullanılmaya döndü olay, burada artık iyice öle. kızlar sağa çekip match görüp hihihi beni istiyorlar diye kendi götlerini kaldırıyorlar. bi de erkek tayfası barzo gibi sağa çekip "match olunca elerim ya" mantığında olduğu için muhtemelen kızlar manyak gibi match alıyorlar. önceki sayfada dedim 33 mü 34 mü ne üst üste like-match olmuş bir kız ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 programdan beklediğini alamayan herkes 10 sayfa yok kızlar böyle yok adamlar böyle döşüyor topicte yalnız. fffdffgh iki uğraşın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 spora falan gidin düzgün yemek yiyin az kültürlenin tinder cennet olcak size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 RamsesII said: Black-ice said: gold üyelik gelmiş. ya da ben yeni farkettim. direk layklayanları gösteriyor seni meçleşmesen bile. seç beğen adf. tam parayla hüsran olmalık. aylık 50 tl bi de. cüzdanı fırlatırım.gold üyeliğe gerek duymuyorum beğendiğim direk match zatenB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 WaNTeD said: spora falan gidin düzgün yemek yiyin az kültürlenin tinder cennet olcak size Sounds good, doesn't work Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Black-ice said: gold üyelik gelmiş. ya da ben yeni farkettim. direk layklayanları gösteriyor seni meçleşmesen bile. seç beğen adf. tam parayla hüsran olmalık. aylık 50 tl bi de. Beğenenleri de koysana panpa gaşskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 bait uyelik gelmis demek hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 karamürselidelihamdi said: RamsesII said: Black-ice said: gold üyelik gelmiş. ya da ben yeni farkettim. direk layklayanları gösteriyor seni meçleşmesen bile. seç beğen adf. tam parayla hüsran olmalık. aylık 50 tl bi de. cüzdanı fırlatırım.gold üyeliğe gerek duymuyorum beğendiğim direk match zatenB) yurtdışı sayılmaz kardeş, gel türkiyede very hard da oyna oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 sormayın abi gold aldıgımda like gelmezse üzülürüm diyodum bir sürü like geldi ama hiç gelmemesinden çok daha üzücü oldu anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 sizin yuzunuzden bizim matchlerimiz azaldi :( tahmin etmistim Tinder'in artik olayini kaybetmeden once tum matchleri premiumlara yigip vurgun yapacagini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Black-ice said: sormayın abi gold aldıgımda like gelmezse üzülürüm diyodum bir sürü like geldi ama hiç gelmemesinden çok daha üzücü oldu anasını satayım. ben de alıyım gold haftasonu, bi bakalım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Black-ice said: sormayın abi gold aldıgımda like gelmezse üzülürüm diyodum bir sürü like geldi ama hiç gelmemesinden çok daha üzücü oldu anasını satayım. çirkin mi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Degil ya Beyfendi beğenmiyor Model tierlerle takıla takila begenme esigi yukselmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 geçen bi tane super like geldi bi açtım eski sevgilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 kızların fotoları ve senin yorumlarını buraya atabilseydim önce kendimi sonra seni yok ederdim inan buna dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 superlike alınca notification geliyosa yükliyim tek tek swipe uğraşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 android e çıkmamış daha tüh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Gold istanbulda falan değilsen saçma ya. İstanbul hadi kalabalık sağa at sola at bitmiyor, beğenenlere bak aralarından seç. Diğer yerler için zaten üç beş kaydırmadan sonra bitiyor aşağı yukarı. İlla match olsun diye beğenmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 combo gibi oldu. saga at, saga at, gold ac, superlike bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ya gold alırsam ve beni beğenen kimse çıkmazsa.. ben bu korkuyla yaşayamam abi. bana neden 54 lira lan bu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 18tl diyor bana acaba zararsız bu parasını yolalım gitsin diye mi bu kadar ucuz yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Sanirim 2 farkli premium getirdiler onlari karistiriyorsunuzdur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 plus var gold var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar