Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Tinder?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sotto said:

Tinder'in havasi sondu hafiften sanirim ya dunya uzerinde genel olarak.

Back to traditional methods kaldirin kicinizi hadi bara :)

yerine başka program yok mu ya? Popüler olan/olmaya başlayan?
Mesaj tarihi:
yurtdışında bile ego şişirmek için kullanılmaya döndü olay, burada artık iyice öle. kızlar sağa çekip match görüp hihihi beni istiyorlar diye kendi götlerini kaldırıyorlar.

bi de erkek tayfası barzo gibi sağa çekip "match olunca elerim ya" mantığında olduğu için muhtemelen kızlar manyak gibi match alıyorlar. önceki sayfada dedim 33 mü 34 mü ne üst üste like-match olmuş bir kız ahaha.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Black-ice said:

gold üyelik gelmiş. ya da ben yeni farkettim. direk layklayanları gösteriyor seni meçleşmesen bile. seç beğen adf. tam parayla hüsran olmalık. aylık 50 tl bi de.

cüzdanı fırlatırım.
gold üyeliğe gerek duymuyorum beğendiğim direk match zatenB)
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

gold üyelik gelmiş. ya da ben yeni farkettim. direk layklayanları gösteriyor seni meçleşmesen bile. seç beğen adf. tam parayla hüsran olmalık. aylık 50 tl bi de.

Beğenenleri de koysana panpa gaşskdf
Mesaj tarihi:
karamürselidelihamdi said:

RamsesII said:

Black-ice said:

cüzdanı fırlatırım.
gold üyeliğe gerek duymuyorum beğendiğim direk match zatenB)

yurtdışı sayılmaz kardeş, gel türkiyede very hard da oyna oyunu...
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

sormayın abi gold aldıgımda like gelmezse üzülürüm diyodum bir sürü like geldi ama hiç gelmemesinden çok daha üzücü oldu anasını satayım.

ben de alıyım gold haftasonu, bi bakalım sonra.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

sormayın abi gold aldıgımda like gelmezse üzülürüm diyodum bir sürü like geldi ama hiç gelmemesinden çok daha üzücü oldu anasını satayım.

çirkin mi hep
Mesaj tarihi:
Gold istanbulda falan değilsen saçma ya. İstanbul hadi kalabalık sağa at sola at bitmiyor, beğenenlere bak aralarından seç. Diğer yerler için zaten üç beş kaydırmadan sonra bitiyor aşağı yukarı. İlla match olsun diye beğenmeye gerek yok.
  • Yeni Oluştur...