Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Ekmeğimizle oynamayın lan korkulur sizden. Zaten başka match yok. 4'te kaldık 3'ü yabancı biri kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 buluşucam daha napayım düşürmek için sdfds pompa şartsa bence banko bu ikisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Patidaşı açken, yemek yiyen bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Uğraşılmaz lan bunla. Buna harcayacağınız mesaiyi arkadaş bulma sitelerine cyberdate sitelerine harcayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Etrafinda kimse olmama sorununu arastirdim. Bir Bug'mus. Profiline resim ekleyince oluyormus. Yeni google mail alip, onunla facebook hesap acip ve ayrica telefona da yeni google acc yukleyip, Default profil resimini kullaninca duzeliyormus. Resim kelersen yine yariliyor prgram. Yani Olme essegim olme. Bu ve benzeri bin turlu bug'u varmis. Simdilik sildim. Stable duzgun bisey cikarirlarsa yuklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Ulgio said: Uğraşılmaz lan bunla. Buna harcayacağınız mesaiyi arkadaş bulma sitelerine cyberdate sitelerine harcayın olm bu kızlar gerçek ve uygulama beleş, öyle sitelerin kadın profillerini sitelerin ekipleri uyduruyor ve paralı üyelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Beleş olması en büyük artısı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Dün çok abandım herhalde like dislike atmıyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Bugı olanlar. (yüklediğinden beri bir tane bile match olmayan) yeni face hesabı açarak tinder'a login olun. Benim ki bu şekilde düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Benim ilk hafta 2 match oldu. 6 aydır başka match yok :D Resimler de aynı arkadaş çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 al işte kırdın. bozuldu kodumun programı sdfs kapadıydım da insan bağımlı oluyor eşleşmeler bol gelince. tekrar açtım fakat bu sefer bozuldu baya kaç saat oldu şişman bile gelmedi. onu bırak deneme amaçlı rusya location yaptım yine gelmedi. GİTTİ EKMEKLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ego tatmini için takılıyorum, gayette çalışıyor, 15 kere falan silip tekrar kurdum hiç bir sıkıntı yok gençler, gayet güzel geliyor eşleşmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Bence nazara inanmaya baslamanin tam zamani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Eslesme var arkadaslar ama program bozuk. Silin ipneyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 profil fotosu değiştirip girdim tekrardan. ilk defa bir ecnebiyle match oldu lan sdfsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 neyse genelleme yapmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bu hafta yeniden açtım 8-9 tane match oldu 5i kızıl saçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 http://cdn.meme.am/instances/500x/32294451.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 yatağa geçiyorum şimdi üşendim kalanını atmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Vaaay iyiymiş. Yalnız matchlerin arasında bir tane alg var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ben avrupada yaşıyorken niye yoktu bu tinder falan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Eva spamlamış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 "roket adam" said: ben avrupada yaşıyorken niye yoktu bu tinder falan ya hasktr lan. hakkaten olm sen söyleyene kadar hiç bunu düşünmemiştim. aboo :( erasmusdayken olacaktı bu var ya. olm çok üzüldüm lan şuan niye dedin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 yeni kurdum ben bunu illa facebookla mı gircez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar