stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 yeni fb hesabı açıp denemek lazım başka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Eşleşme bugının kesin çözümü: Marketten "location spoofer" diye aratıp ilk gelen programı indiriyoruz. Sonra bulunduğumuz yeri Moskova olarak ayarlayıp tinderı açıyoruz ve arkamıza yaslanıyoruz. http://i.imgur.com/myuQMTM.png?1 4 aydır Türkiyede 0 match eden program bir anda çalışmaya başlıyor. İşin özeti bizim kezbanlara bugfix gelmesi lazım boşuna tindera beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 oha böyle gelin bile alırım lan ben. akşam denicem. davet edince hemen gelir de bunlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Alakası yok dostum. Bizzat denedim diyorum :) iki tane ios veya android cihaz ile programı aç. kendi hesabını bul ve like bas. Gelmiyor. Bazı hesaplarda bug oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Ahahahahaha iyiymis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 önceki meçler gitmiyor dimi sokakta kalmayalım rus düşürcez diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Gitmez heralde de kesin bişey söyleyemem, ben de match yoktu zaten. Bu arada başka cihaz falan uğraşmayın emülatör kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 spoofer denedim başka napmamız gerekiyor rusya seçtim. start dedim ama tinder da yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 http://i.imgur.com/UZFeS74.png Alttaki işaretlediğim yeri de seçmen lazım. Tinder yemezse logout ol, gpsi kapat, bu programı çalıştır 10 saniye falan sonra tindera girip yeniden login ol. Yeni yeri algılaması zaman alabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 OHA HAHAHAHAHA daha destur 3 beğendim 2 eşleşme oldu lan biz de burda türkiye de yaşayalım 3-5 ekmek için rusya olayı iyimiş hakkaten ama izmir yapıyorum şimdi. yemişim rusu arada var 3-4bin km sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 modern geçinen abaza pati grubu ya, rusya yapmak nedir lokasyonu off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 yokluk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Red said: OHA HAHAHAHAHA daha destur 3 beğendim 2 eşleşme oldu lan biz de burda türkiye de yaşayalım 3-5 ekmek için rusya olayı iyimiş hakkaten ama izmir yapıyorum şimdi. yemişim rusu arada var 3-4bin km sdfs Ben İzmir de denedim ama İzmir de pek kullanan yok galiba tinder. Genç abazanlar çaresiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 kızlardan biri artık oy vermeyi bıraktım sonu gelmiyor sonsuz gibi dedi altıma sıçtım ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 abi sokam böle programa nasıl bir semtte yaşıyorsam match olduklarımın hepsi ortak arkadaşım var 10-15 tane sildim hala duruyor resmim nasıl kaldırıcam bunu komple tinderdan rezil olduk elaleme semte inemez oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 arkadaşlarının ayıbı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 tinder maceramın sonuna geldim. her şeyden olduğu gibi bundan da çabuk sıkıldım sdfs hala konuşmakta olduklarımı da silip 1 tane bıraktım. sonra da silerim uygulamayı ahah. ama baya düşüyormuş yani denedik yüzde yüz çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 zirvede bıraktım diyosun yani. istanbula döneyim de tekrar sahalara dönecem. lan bir de beşiktaşta kaılıyorum arkadaş, nasıl bir şeyse hiç match olmuyor beşiktaş gibi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 of ne ego kastım belli değil. şuan adriana lima çıplak gelse çıklan dışarı ahlaksız diyecem yani ahah gece sıkıldım dedim profil resmini değişip bi tekrar akayım. daha önce sildiklerim tekrar çıktı eşleşip küfür etmesinler diye onları beğenmedim. sabah kalktım 9 eşleşme sdfds yalnız bi tanesi travestiydi. sexy diye mesaj atmış anasını satayım. dedim bu tinderın boku çıkacak galiba kaçalım. neyse totalde herhalde bi 35 eşleşme olmuştur 4 günde. 2 tanesinin telefonunu aldım ordan konuşuyorum bulusucam bayramdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 red gizli playboy çıktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 red. boşa eşleşiyorsun. 35 eşleşmeden ne çıktı? arkadaş mı oldunuz? zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 4 gün oldu. araya bayram tatili girmesi ekmeğimize taş koydu biraz tabi. ama arkadaş oluruz pompa döner çok dert değil. 35 eşleşmenin hepsi zaten vs mankeni değildi yani. araya kaynamış trap profil fotolular ya da şişmanlar da vardı. fakat sırf keyfi ortalama bir sürü tip sildim. yokluk içinde olsam bi tanesine yürürdüm ya hemen. daha tarzıma hitap edenlere odaklandım. bilgili boğaziçiili bahçeşehirli mimarsinanlı 22-23 baya çıtır düştü yani sdfs bu yeni seri ile gelenler daha da iyi ama belirtmeden edemicem sdfds hatta bir tane kızı sırf kendini kötü ve eksik hissetsin diye kaldırdım. kaldırırken de aklıma pati geldi ulan dedim bu kızın resmini koysak şeytan taşlar gibi taşlarlar beni diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 of belli oldu. gidip yokluktaki kızlara yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Red said: 4 gün oldu. araya bayram tatili girmesi ekmeğimize taş koydu biraz tabi. ama arkadaş oluruz pompa döner çok dert değil. 35 eşleşmenin hepsi zaten vs mankeni değildi yani. araya kaynamış trap profil fotolular ya da şişmanlar da vardı. fakat sırf keyfi ortalama bir sürü tip sildim. yokluk içinde olsam bi tanesine yürürdüm ya hemen. daha tarzıma hitap edenlere odaklandım. bilgili boğaziçiili bahçeşehirli mimarsinanlı 22-23 baya çıtır düştü yani sdfs bu yeni seri ile gelenler daha da iyi ama belirtmeden edemicem sdfds hatta bir tane kızı sırf kendini kötü ve eksik hissetsin diye kaldırdım. kaldırırken de aklıma pati geldi ulan dedim bu kızın resmini koysak şeytan taşlar gibi taşlarlar beni diye sdfs YOH ARTIK BSG AK sdf Ulan başkası yazsa umursamam da Redin sallama huyu pek yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 St. Ptersburg benim, lutfen Moskova disina akmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar