Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 tiLi said: ya konuyla alakali klamidya kaptim galiba normal bi kizdan galiba ne abi gitsene doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 çok üşendim de gitcem mecbur çük şakaya gelmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 konu sağlık olunca üşenenleri anlamıyorum. hem senin durum sadece seni de ilgilendirmiyor eğer hedefin rahip olmak değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 latekse alerjisi olanlar n'apsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kesip atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 BabacumMostors said: latekse alerjisi olanlar n'apsın :( http://latexallergyresources.org/articles/latex-and-contraception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 moriarty said: DadashNik0F said: chati nerde lan bunun http://www.reactiongifs.com/r/crybaby.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 adam yaz gelince komunisliği askıya alıp playboyluk yapmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 lan olm ben biriyle tanıştım şaka gibi. bi match oldu, kız ben seni bi yerden tanıyom dedi. aynı okuldan ve eski işyerinden çıktık sdfsds. bu olayın haftasonu için gittiğim ankarada olması da enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Bir aydir yuklu 1 kisi bile dusmedi be. Cok merak ediyorum bir gun kari profili yapip giricem. Ne tip adamlar var tinder'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 o değilde tanıştığınla kesin çakışıyorsunuz ... ben şuana kadar 4 tane buldum... hepside giderli... 3 tanesi cevapbile yazmadı gerçi blocklamadılar de ne oldu anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 said: hepsiyle kesin çakışıyorsun said: 4 tane buldum said: 3 tanesi yanıt vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Ahahahahaha hayal dünyası geniş olm işte o kadar charı nasıl kasıyor sanıyonuz sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 akşam ben de biriyle buluşcam ya korkutmayın klamidya herpes falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 korkma hacı yardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Sevişmeye giden kişi bulaşıcı hastalıklara yakalanmayı da bulaştırmayı da başdan göze almıştır, bu işin doğasında bu var. Zorunlu da olsa, gönüllü de olsa durum bu malesef. Bunu işte hayat kadınlarıyla yatan erkeklerimizin ölümünü meşrulaştırmak için söylemiyorum. Ama o odaya giriyorsan bunu göze almışsındır. Karşında da o odaya giren herkesi hedef alan bir fahişe örgütü varsa haksız yere aids oldum, haklı yere herpes kaptım tartışması çok saçma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bu işin fıtratında bu var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 olm nasi bi yerse area sliderini en sola cekmeme ragmen swipe yapiyorum yapiyorum bitmedi sabahtan beri. 5 mil icine mi ne bakiyor ama trilyon tane insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ya simdi bugun girdim ben buna, ilk 1-2 saat bisey olmadi sonra yagmaya basladi. genel olarak sismanlari sola geri kalani saga atmaya calistim pek profillere girip baktigim soylenemez match olmadan evvel, o yuzden arada kazalar da olmus ama allahtan kaldirma secenegi varmis. simdi bunun raconu nasil? match olan kisileri otomatik olarak sevismeye mi davet ediyoruz? yoksa bi sure msn tarzi chat edip sonra mi bulusuluyor? nedir bunun olayi ilk bikacindan sonra hic birine mesaj atmadim biri haric onlar da atmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 kristen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 abi of bu ne ya herkesi beğen iye bi seçenek yok mu yoruluyorum beğen beğen bi de kişi başı 3 kere tıklamak gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 33 sayfa olmus burada bile. Olm ne kadar cok erkek olabileceginin farkindasinizdir umarim. Muhtemelen sizi gormuyolar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 neyi gormuyolar abi gormuyosa nasi match oluyo bu kadar ya hadi anlatin sunun olayini ona gore hareket ediyim. match olduktan sonra nedir sekil. bi tanesiyle muhtemelen 4-5 gun sonra buluscaz da hepsiyle tek tek o kadar muhabbet edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 O kadar match oluyosa o senin guzelligin sampiyon. Gunde 3-4 match i gecmez normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 günde 3-4.. :( haftada 1-2 düşüyor öpüp başıma koyuyorum fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar