Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Tinder?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan olm ben biriyle tanıştım şaka gibi. bi match oldu, kız ben seni bi yerden tanıyom dedi. aynı okuldan ve eski işyerinden çıktık sdfsds. bu olayın haftasonu için gittiğim ankarada olması da enteresan.
Mesaj tarihi:
o değilde tanıştığınla kesin çakışıyorsunuz ...

ben şuana kadar 4 tane buldum... hepside giderli... 3 tanesi cevapbile yazmadı gerçi blocklamadılar de ne oldu anlamadım...
Mesaj tarihi:
Sevişmeye giden kişi bulaşıcı hastalıklara yakalanmayı da bulaştırmayı da başdan göze almıştır, bu işin doğasında bu var. Zorunlu da olsa, gönüllü de olsa durum bu malesef.

Bunu işte hayat kadınlarıyla yatan erkeklerimizin ölümünü meşrulaştırmak için söylemiyorum. Ama o odaya giriyorsan bunu göze almışsındır. Karşında da o odaya giren herkesi hedef alan bir fahişe örgütü varsa haksız yere aids oldum, haklı yere herpes kaptım tartışması çok saçma bence.
Mesaj tarihi:

ya simdi bugun girdim ben buna, ilk 1-2 saat bisey olmadi sonra yagmaya basladi. genel olarak sismanlari sola geri kalani saga atmaya calistim pek profillere girip baktigim soylenemez match olmadan evvel, o yuzden arada kazalar da olmus ama allahtan kaldirma secenegi varmis.

simdi bunun raconu nasil? match olan kisileri otomatik olarak sevismeye mi davet ediyoruz? yoksa bi sure msn tarzi chat edip sonra mi bulusuluyor? nedir bunun olayi ilk bikacindan sonra hic birine mesaj atmadim biri haric onlar da atmamis.
Mesaj tarihi:
neyi gormuyolar abi

gormuyosa nasi match oluyo bu kadar

ya hadi anlatin sunun olayini ona gore hareket ediyim. match olduktan sonra nedir sekil. bi tanesiyle muhtemelen 4-5 gun sonra buluscaz da hepsiyle tek tek o kadar muhabbet edemem
  • Yeni Oluştur...