XX Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Dün beğenip beni direkt beşiktaşa bira içmeye çağıran hatunu burdan paylaşıyorum hemen... sanırım böbrekçi... 3ü de instagramından kızın :( gitmedim korkdum haftaya benle gelcek biri varmı ? arkadaşıda var yanında... benim bekar arkadaşlardan kimseyi ikna edemedim :)
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bari şöle bişeyle kandırsaymış http://i.imgur.com/pcukxur.jpg
spompas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 https://medium.com/better-relationships/4f08c9ec0d80 nerd olabiliriz ama asla yılmayız.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 tatava yapmadan basıp geçmekten vazgeçtim bissürü match oldu hepsi birbirinden tipsiz ilk kez gördüğüm kızlar fasdf konuşmuom duruyolar öyle
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Spompas aynısının kız versyonu. Çok kötüyüm nefret edicekler falan yazmış da alakası yok, güzel tespitleri var https://medium.com/business-marketing/dd51cdd5d7fe
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 reverse image search=) bulana allah dert vermesin.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 çok iyi lan ben deniyim ratioyu artırır belki=P
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 2 gun once match oldu mesaj atmadim. baktim silinmis simdi
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ben eşleştiğim kıza 'yo' yazdım hala cevap yok
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ben o botların olayını çözdüm. bot değil onlar aslında. sana göre dünyanın diğer ucunda bulunan asla eşleşemeyeceğin profilleri arada moralin bozulmasın, hevesin kaçmasın diye çıkartıyor karşına. yani aslında biz de botuz. liberya sahilinde bambudan damın altında lambada yaparken tindera bakan kavruk tenli, national geographic memeli kız benim profili görüyor olabilir.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 XX said: Dün beğenip beni direkt beşiktaşa bira içmeye çağıran hatunu burdan paylaşıyorum hemen... sanırım böbrekçi... 3ü de instagramından kızın :( gitmedim korkdum haftaya benle gelcek biri varmı ? arkadaşıda var yanında... benim bekar arkadaşlardan kimseyi ikna edemedim :) böbreği gaste kağıdına sarıp getiricem sıkıntı olmazsa yazsana.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 axedice said: Spompas aynısının kız versyonu. Çok kötüyüm nefret edicekler falan yazmış da alakası yok, güzel tespitleri var https://medium.com/business-marketing/dd51cdd5d7fe güzel foto= match niye bu kadar kastılar anlamadım
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 direk adresini iste kargola böbreği.. sadfsadf yalnız public mekanda bi problem çıkçağını sanmıyorum.git buluş
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 böbrekleri eldivenle çıkarsaydı bari, sek elle çıkarmış koymuş pardon lan eldiven varmı şsdf
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 KillJoy said: direk adresini iste kargola böbreği.. sadfsadf yalnız public mekanda bi problem çıkçağını sanmıyorum.git buluş abi bu kadar kolay olsaydı. :D zaten gerçekten böbrek amaçlı bile olsa kalabalık bi yerde buluşur kız. hadi gittin diyelim bara kızla. kalabalık. içtiniz bi güzel libidolar kulaklara vardı. hadi diyor bana gidiyoruz. HAYIR GELMİYORUM mu dicen. o böbrek gider. ben mesela veririm böbreği. bugüne kadar vermediğim için şanslıyım.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 yok bana gidelim derse sıkıntı yok bence. haneye tecavuz edecek kadar dişli böbrekçi yoktur heralde. kızın kendisinin de yapabileceğini sanmam lel.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Kızın birlikte çalıştığı çeteyi atlıyorsun yalnız.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Laf arasia böbrek hastasıyım filan sıkıştırın.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bana gidelim dersin, ilk bulusmayi normal atlatirsin. 2.de kiza gidersin. en azindan bobregi sexle takas etmis olursun. beles vermekten iyidir
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ilk olarak öyle böbreğin uyumlu olması gerek vs genel olarak hastana databaselerinden adamları bulup direk kişiye özel çalışma yapılıo büyük mafyalar diye biliyorum. onu geçtim.. 2vs2 diyor @XX o kadar da saçmalamazlardı böbrek avcıları herhalde. bilmiyorum planları nasıl işliyor tabi o ayrı..
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 cok istek olsaydi ben de girebilirdim bobrek isine
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ben profili güncelledim. genç sağlıklı biriyim dedim. tahlil sonuçlarımı ve böbreklerin ultrason görüntülerini koydum ve her gün mutlaka 3 litre su içerim, hayatımda tuza yer yoktur dedim. allah izin verirse böbrek mafyasını çökerteceğim.
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ama en önemlisi amsalak olmamakta yatıyor.
Öne çıkan mesajlar