Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ben paladin kasıyorum var mı eğiticek noob olmak süper lan 1. günüm harika geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 paladin oynama,gey class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Hunter kas. Bi 10-15 tane pack aç. Çıkanları kır deck yap. Sonra maçların %80'ni hunter vs hunter olana kadar rank kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 hunter imba deniyo heryerde o yüzden oynayasım gelmedi antipati oluştu da pala kötü mü ya o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Abi pala kötüde hunter oynamazsan ya da 300 tane pack almazsan geleceksin bıktım hunterdan ne biçim class bu unleash the skillz op diyeceksin. Bu aşamaları direk aş o yüzden en güzeli hunterdan başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 yieeeyyyy priest'le full arena yaptım yeni achievement'a geçebilirim ama pek birşey cıkmadı... 410 gold + gold nuriş cıktı pack'te çöp ötesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paladin'le herkes oynayamaz. Çamur atmayın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Adam dövmek istiyorsan hunter kas ladder'da. Yok ben ufak ufak öğreneyim diyorsan mass arena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 sinirden bad manners yapmaya başladım arenada oyuna birkaç hafta ara vermem lazım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Hehe mancınıkla kaya atıcam diye nasıl oldu anlamadım ama end turne bastım geçen. Sinir filanda yoktu. Mançınığı kurdum, kurdum taşı yükledim your turn dedi. Taşı fırlatıcam diye end turne bastım saliye sürmedi ne yaptım lan ben demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Osirix said: sinirden bad manners yapmaya başladım arenada oyuna birkaç hafta ara vermem lazım galiba bende yapıyom da çok geriliom ben şu salak oyuna niyeyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vWGM2GwcBv4#t=84 AHUAUAHAHUAHUAHUAHUAHU gece gece öldüm lan gülmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 bisküvit iyi göt olmuş ama ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 artık hunterlara karşı boşta totem çıkarcak manam olsa bile kullanmıyorum. sahada 2 minionım var, totemden başka yapcak bişi yok yine de dikmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 hunter tam pislik ya, minion cikarsan igrenc combosunu yapiyo. cikarmazsan bu sefer okla vura vura, igrenc charge li minionlarla vura vura dovuyo, bi de kart biriktirip giant falan atiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 dün bi rog geldi. adam 3. turnde bütün 0 costlu kartlarını kullandı bi de üstüne van cleef attı 10-10 oldu cleef. earth shock attım feleği şaştı arkadaşın. nikini hatırlamıyorum ama türk bi isimdi niki. belki burdadır o arkadaş bi yoklıyım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 frost mage yapayım dedim öle. salak salak kartlar nerdeyse hiçbirinden 2 tane yok falan. yine epic veya legend yok. ve akıyor şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 heroya frostbolt + ice lance kombosu çok fena. 4 mana ve 3 kartla heroya 11 vurabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bu arada o rogun yaptığı şey de şuydu: bende harvest golem + 1-1 totem var. adamda 3 mana var. goleme backstab + preparation + fan of knives + damaged goleme backstab + van cleef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 ipad olayi cok iyi oldu ya bide deck verdi bi tane ipadden login oldum diye oynatti kendini 3 ay sonra tekrardan(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 iPad appi çok güzel olmuş valla hiç bir farkı yok. Ama açılış ekranı filan iPad 3de hafif kasıyor gibi. Ama oyun akıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 cok hafif kasiyo evet onun disinda bi sorun yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 oyunun ortasında attı oyundan. patch gelmiş. tekrar giremiyorum kesinlikle eu serverına. girince yarım saat önceki oyuna tekrar bağlanıp kalıyo. concede edilmiyo falan oyuna da girmiyo öle yarı siyah ekranda kalıyo falan süper gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 ipad app kaç gb? tam "ipad app çıktı mı tr için" demeye geldiydim baktım gelmiş bunu sorayım bari dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 pcde 2 gb olan oyunu ipadde 450mb'a sığdırmışlar hiçbi fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar