Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi pala kötüde hunter oynamazsan ya da 300 tane pack almazsan geleceksin bıktım hunterdan ne biçim class bu unleash the skillz op diyeceksin.

Bu aşamaları direk aş o yüzden en güzeli hunterdan başla.
Mesaj tarihi:
Hehe mancınıkla kaya atıcam diye nasıl oldu anlamadım ama end turne bastım geçen. Sinir filanda yoktu. Mançınığı kurdum, kurdum taşı yükledim your turn dedi. Taşı fırlatıcam diye end turne bastım saliye sürmedi ne yaptım lan ben demem
Mesaj tarihi:
artık hunterlara karşı boşta totem çıkarcak manam olsa bile kullanmıyorum. sahada 2 minionım var, totemden başka yapcak bişi yok yine de dikmiyorum.
Mesaj tarihi:
hunter tam pislik ya, minion cikarsan igrenc combosunu yapiyo. cikarmazsan bu sefer okla vura vura, igrenc charge li minionlarla vura vura dovuyo, bi de kart biriktirip giant falan atiyo
Mesaj tarihi:
dün bi rog geldi. adam 3. turnde bütün 0 costlu kartlarını kullandı bi de üstüne van cleef attı 10-10 oldu cleef. earth shock attım feleği şaştı arkadaşın. nikini hatırlamıyorum ama türk bi isimdi niki. belki burdadır o arkadaş bi yoklıyım dedim :)
Mesaj tarihi:
bu arada o rogun yaptığı şey de şuydu:

bende harvest golem + 1-1 totem var. adamda 3 mana var. goleme backstab + preparation + fan of knives + damaged goleme backstab + van cleef.
Mesaj tarihi:
oyunun ortasında attı oyundan. patch gelmiş. tekrar giremiyorum kesinlikle eu serverına. girince yarım saat önceki oyuna tekrar bağlanıp kalıyo. concede edilmiyo falan oyuna da girmiyo öle yarı siyah ekranda kalıyo falan süper gerçekten
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...