Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Yeni kartlar patates falan değil, bir çoğu meta changer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 knoxville said: 750g 1 wing ortalama günlük verdiği daily 50g 4 wing desen bu mantıklı mı pay2win değil belki ama ya istediğin kartları alıcan ya da gidip arena yapacan E ne güzel işte. p2w değil. Bunun kötü tarafını ben anlayamadım. Oyuna başladığımdan beri 1 defa 2lik booster pack bir defa da 15lik booster pack açtım. Gerisini tamamen arena ile tamamladım işte. Yeni kartlar bayaa baya başarılı. Belki biraz güçlüler ama çok gözüme batan bir şeyle karşılaşmadım. Death's bite kullanmayan bir warrior decki görmedim. Mad scientist ve duplicate sayesinde Secret mage oynanabilir hale geldi.. Sludge belcher combo decklere karşı iyi bir alternatif. Weblord ve Loatheb'de çok iyiler. Egg ve 1/2 deathrattle beast malesef doomsayer paladin deckimin içine ettikleri için çok kötü oldu :( Bir de yeni kartlardan ziyade bo3 istiyorum ama malesef ranked modda bo3 görme olasılığımız 0 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 p2w değil evet ucuz desteler de iş yapıyor hatta belli bi yere kadar ama blizz işte naxx çıkarttı elbet must have kartlar olacak içinde deaths bite örnek webspinner loatheb belcher bi de egg demolisherımın içine sıçtı ya djfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Kart oyunu olup p2w olmayan oyun yok Trade koyulamayacak kadar az kart ve kartlarin gelmesi çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 patates derken ben güçten bahsetmiyorum ki. Oyuna canlılık getiren birşey yok bence.secretlarla şans oyununu daha da şans a cevirmişler. Ne bileyim mtg trample gibi bişey koyar önce creature vurur artan damage'i hero'ya yansır. O kadar şeye müsait ki oyun... rank ödül yok hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Valla benim gibi oyuna başlayalı 1-2 ay olmuş ve naxx için gold gerektiğini bilmeyen biri için 700 gold biriktirmek imkansıza yakın deli gibi webspinner ve loetheb lazım ama gold olmadığı için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 mtg ge trample çok imbaydı lan fazla oynamadım tabi prosu değilim de trample desteyle arkadaşları hüpletiyodum hep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 b.net dahil bi sürü şirket DDoS saldırısı altındaymış bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 kripp path of exile oynuyodu geçen, heartstone'a dönerse ddoslayacağını söylemişler streaminde. hemen ardından poe us serverini çokerttiler hardcore oynayan baya adam ölmüş hatta lel şimdiki olayla alakalı olmayabilir anlatayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ALIN BENI BURDAN! ALIN DEDIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Deathwing craftladım. Yaptım valla. Deckime de koydum. Misss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 lel noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Ya naxx varolan kartları da upgrade etti gibi bir şey oldu aslında, iyi de oldu. O değil de yine rankedın %50si warlock diğer yarısı da geri kalan 8 class olarak devam ediyor, edicek. Bir de 2-3 kere wot döşemişlerdi developerlar naxx ile warlock trendinin önüne geçicez metrobüsle geliyoruz hödö hödö diye. Bir de şuna çok güldüm bu ara ya, day9un o sonundaki kahkaha falan ahahadhjk http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=WjVm8GkQMtI#t=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Trump'ın youtube'a yüklediği son arena videosuna bi bakın. Warlock'un alabileceği bütün iyi kartları aldı galiba arenada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Eğer 4 oyun kazanıp 3 oyun kaybediyorsam hakkettiğim yerdeyim mi demek yoksa deck o rank için güçlü değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Abdest al demek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 denemek için bu desteyi yaptım rank 15 den 7 ye indim soluk almadan hiç beklemiyodum, oynaması da çok zevkli ve kısa sürüyor en fazla 7. turn de bitiyor. paladin le 1 maç alcam diye 1 saat uğraşıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ulen vaktim yokken quest yapmaya çalışıyorum. rogue questi. 9 kart kala hala ne leeroy ne auctioneer gelmiyor teeebe teeeebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Bot olayi nasil oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bir loss sesi kapatmak icin optionsa gireyim diye concede e basinca yedim sdf. 12 yapcam heralde. cok umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 tabi bunu yazdigim icin simdi boku yiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yok, hunterin teki direkt surata calisti. cok hizli bi lose oldu. bi bok da vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 dust devil kullanabildin mi hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 kullandim. tauntum varken attim kiramadi, bidahaki el de 2 rockbiter weapon verince yok etti zaten adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar