Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

knoxville said:

750g 1 wing ortalama günlük verdiği daily 50g
4 wing desen bu mantıklı mı
pay2win değil belki ama ya istediğin kartları alıcan ya da gidip arena yapacan

E ne güzel işte. p2w değil. Bunun kötü tarafını ben anlayamadım. Oyuna başladığımdan beri 1 defa 2lik booster pack bir defa da 15lik booster pack açtım. Gerisini tamamen arena ile tamamladım işte.

Yeni kartlar bayaa baya başarılı. Belki biraz güçlüler ama çok gözüme batan bir şeyle karşılaşmadım. Death's bite kullanmayan bir warrior decki görmedim. Mad scientist ve duplicate sayesinde Secret mage oynanabilir hale geldi.. Sludge belcher combo decklere karşı iyi bir alternatif. Weblord ve Loatheb'de çok iyiler. Egg ve 1/2 deathrattle beast malesef doomsayer paladin deckimin içine ettikleri için çok kötü oldu :(

Bir de yeni kartlardan ziyade bo3 istiyorum ama malesef ranked modda bo3 görme olasılığımız 0 :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ya naxx varolan kartları da upgrade etti gibi bir şey oldu aslında, iyi de oldu.

O değil de yine rankedın %50si warlock diğer yarısı da geri kalan 8 class olarak devam ediyor, edicek. Bir de 2-3 kere wot döşemişlerdi developerlar naxx ile warlock trendinin önüne geçicez metrobüsle geliyoruz hödö hödö diye.

Bir de şuna çok güldüm bu ara ya, day9un o sonundaki kahkaha falan ahahadhjk

http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=WjVm8GkQMtI#t=2
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...