Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

4 horseman..... Ahauhuaau.
4 manada doomsayer çekip attım. Hepsi öldü. Sonra bitanesi ayağa kalktı. Secrettan ötürü. Avenge buffı aldı. Silence attım. Sonra bitti. Bu kadar.

Heroic editi: "Equilty? Not on my watch diyo." Abooww...
Heroic editi 2: "Doomsayer.. You think you're so clever." dedi yok etti doomsayer'ımı
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Lan tam bunu yazmaya girdiydim.

8hp var. Adamda 7 hp. Karşımdaki adam wildpyro / equilty cekti. Yerde deathlordum vardı.

ADAM RAGNAROS CEKTI!!!!! ALLAH KAHRETSIN OYLE KARTI! Atıyorum geri deckten!

oyunun başında iyi ama oyunun orta-sonlarına doğru kötüleşiyor kart.
hem 5-6 manaya remove edip hem de o manaya en azından 4/4 bir minion falan koyuyor rakip oyuna. baya ciddi avantaj aslında.

ama ilk 5-6 turda öldürmek baya zor herifi. o yüzden iş yapar. ben bunun olduğu, 4 silence'lı falan bi deck düşünüyorum mesela aggro deck. zombie chow da gelsin, priest decki yapacam muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

bi sakin gençler. rivendare var bi önceki turdan oyunda. o yüzden oluyor bütün her şey. OTK değil yani. kaldı ki shaman'ın kart çekme problemi var. komboya ulaşmaları zor. vs vs.

onun dışında 2 tane aynı buff'ı atmanın bir saçmalığı yok. 2 tane buff niye atmasın, istediği gibi atar. her şeyden atılıyor 2 tane, divine shield haricinde sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

2 tane aynı secret oynanmıyor, 2 tane windfury atılmıyor, 2 tane charge verilmiyor, 2 tane soul of the forest atılmıyor, 2 divine verilmiyor.

Ama kalkıp tek moba 2 tane ancestral spirit atılabiliyor olması direk bug bence.

evet derslere başlayalım :D

1) secret bir buff değil, buff'lardan bahsediyoruz. 2. bir karta(minion'a) ihtiyaç duyan kartlar yani
2) 2 windfury atamazsın niye? çünkü tanımı gereği windfury'li yaratık 1 turnde 2 atak yapabiliyor. 2 tane de atsan windfury, 2 tane atak yapacak.
3) 2 charge niye işe yaramıyor, bir yaratığın charge'ı ya vardır ya yoktur, 2 kere charge ne?
4) 2 tane soul of the forest atılabiliyor 2 treant oluyor. son patch'te falan değişmediyse ki, değişmemiştir muhtemelen. zaten mantıksız olmaması.
5) divine tanımı gereği "bir sonraki damage'ı engelle" diyor. zaten üstünde varsa. bir tane daha koyarsan bir şey farketmiyor.

bug diil yani kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

kafan mı güzel? kartın üstünde "2 kere atak yapabilir" diyor. "+1 atak yapabilir" veya "2 katı atak yapabilir" demiyor.
sen istersen 50 tane windfury tak. 2 atak yapabilicek o. tanımı gereği böyle.

keza divine shield'da da diyor ki "shield varsa ilk damage'ı yok say." shield'ı ya var ya yok yani. double shield diye bi ability çıkarsa bir gün, o zaman dediğiniz şey olacak. veya shield'ın tanımını değiştirirlerse.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...