Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

deck bu, kötü değil ama 1-2 değişikliğe ihtiyacı olduğu kesin, deneme yanılma yoluyla kart ekleyip cıkarıp en iyi decki yapmaya calısıyorum.

ama priest olayı artık psikolojik bişey haline döndü, naparsam yapayım bi cevabı var, artık başlarken concede etmeye baslıcam yakında zaman kaybı olmasın diye.

Wtf is lord of arena? :D

Ya şaka bi yana üzgünüm ama bu hibrid build ile ilerlemen çok zor. Freeze mage'sin ama tempo kartı olan muklayı kullanırken Doomsayer'ı kullanmıyorsun. Mukla agresif, tempo ya da mill üzerine yapılan decklerde başarılı. Stall decklerde meh. Ayrıca senin ayakta durmanı sağlayacak ice barrierler destende yok.

Bunun yerine kolayca bulabileceğin, jenerik bir freeze mage yapsan huzura erersin.

Bir de hakketten priestler Naxx öncesi ladderda en kötü class olabilir. Naxx geldi her şey poh oldu :D
Mesaj tarihi:
şu secret ı ilk oynadığın turn trigger olmuyor geyiği yalan direk, duplicate oynadım 2 turn sonra kendi minion ımı patlattım trigger olmadı. Olay tamamen rakibin öldürmesi üzerine kurulmu bence ya da bug var.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

şu secret ı ilk oynadığın turn trigger olmuyor geyiği yalan direk, duplicate oynadım 2 turn sonra kendi minion ımı patlattım trigger olmadı. Olay tamamen rakibin öldürmesi üzerine kurulmu bence ya da bug var.

olm iyi misin sen???? 3 gün önce konusu geçmedi mi daha... cidden diyorum he :D :D

dreagloth said:

şu bizim minion ı 1 hp ile tekrar kaldıran pala secret değişti de haberimiz olmadı ya, tooltip de aynı, ben öldürünce kalkmıyor karşıdaki öldürünce kalkıyor sadece.

Masticore said:

o değişmedi kural degişti kendi secret'ini kendi turn'unde kullanamıyorsun artık . Cok oldu kural değişeni. Nasıl oynuyosun bunca zamandir

sabonis said:

5 aydır farketmedin mi hsdaufuahfa
tek o secret da değil bütün secret'lar o şekilde şu anda.
Mesaj tarihi:
Eaglewingg said:

Zoo nun iyice ayari kacti. void terror ve nerubian egg le birlikte adamin 3. turn de masada 4/4 ve 3/5 lik iki minion ı oluyor

zoo'nun ayarı hepten bozuk zaten eline aoe kart gelmezse direk gg'sin zaten tamamen high risk high value üzerine kurulu saçma sapan bir deck
Mesaj tarihi:
Amme hizmeti yapayım madem.

http://i.imgur.com/caDCmD3.jpg

An itibariyle deckim bu.
-Zoo ve Druidler ezwin.(Naxx öncesi %70-75 vs. druid %60 civarında da vs. zoo winrate'im vardı. Naxx'ta gelen Nerub'ar warlordlar sayesinde zooya karşı winrateim %65'e ulaşmıştır heralde.)
-Heal olarak kullanabileceğim kart sayısı kısıtlı olduğundan ve Unleash kombosu yüzünden huntera karşı winrate'im %50lerda idi. Nerub'ar warlordları eklediğimden winrate %40lara dusmustur.
-Shamana karşı tamamen ballı drawla ya da çok sert bir Equilty-wildpyro/cons combosu ile kazanabiliyordum. %45-50 aralığında shaman winrate vardı.
-Miracle'lara karşı %35-40 aralığında winrate vardı.(Zaten sırf 7 maç üstüste miracle yüzünden legendary'i kaçırmıştım.) Artık ez. 2xNerub'ar warlord, loatheb, equilty-wildpyro/cons, 2xargus 2xtazdingo..... Artık çoook daha rahatım. Sanırım 2x Nerub'u deckime koyduğumdan beri Miracle'a karşı hiç kaybetmedim. Tam emin değilim gerçi. Belki 1 maç falan kaybetmişimdir.
-Warrior 50/50
-Handlock çok zor. Çünkü karşınızdakini DAİMA zoo oynuyormuşçasına düşünmek zorundasınız. Eğer Turn 4'te mountain inerse ve sizde aldor yoksa acı şeyler oluyor. (Aldor zoo'ya karşı kötü bir kart.)
-Priest 50/50. Eğer MC kullanacak kadar çılgınsa 40/60.
-Burn mage'ler sıkıntı yaratıyordu. Henüz karşılaşma şansına sahip olamadım. Ama loatheb'in varlığı çok şeyi değiştirmiş olabilir.

Eğer daha da detaylı bir bilgi isterseniz tek tek Mulligan ve taktik şeysi de yapabilirim.
Mesaj tarihi:
Weblordlar yerine de olabilir senin çoğu kartını baltalıyor gibi geldi iş yapıyorlar mı fazla?

Sludge belcherda düşünebilirsin fena kart değil curveüne pek uymasada.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Daha hala androide gelmedi ya sıfatına tüküreyim blizz.

bu olay tamamen transactionla alakalı yoksa oyunun mobil versiyonunu unity3d motoru ile kodlamış adamlar, ipad versiyonu ne zaman çıktıysa android versiyonu da o zaman hazırdı yani kabaca.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...