Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nyks said:

Ranklar resetlenmiş yeni deck'te verdi sonra gene göçtü server. Bir şeyi merak ediyorum bu her ay verdiği deck herkese aynı mı? Yani rank 1 olan adamla 15 olan aynısını mı alıyor çözemedim.

evet

gondar sen de neye azdıysan elin ayağın birbirine dolaşmış editlerken bile sdf
Mesaj tarihi:
öncelikle kro apaçi cahil gibi deck demeyin lan şuna :D deck dediğiniz şey 30 kartlık desteniz. 5'li kart açtığınız şey de pack/booster.

sorunun cevabı da, bi achievement falan yapmıştır veya ipad'den falan bağlanmıştır vs.
Mesaj tarihi:
Ya rank yükselmek oynamakla alakalı birşey. Bir önceki ay hiç oynamamış bir adam direk rank 25 den başlar, Naxx geldi diye tekrar oynamaya başlayan ciddi bir kitle var sonuçta.

Gelen 1-2 legen kartın rankla alakası yok yani. Rank 25de de ranga'lı deckler bulmak mümkün demek istiyorum.
Mesaj tarihi:
yok abi, priest kadar broken bi class yok

kücük kartlara shadow word:pain, büyüklere death, daha sonrasına mind control, 3 heal spellin 2 tanesi damage vuruyo

yeter ebesine atladıklarım, nerfleyin.
Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

kücük kartlara shadow word:pain, büyüklere death, daha sonrasına mind control, 3 heal spellin 2 tanesi damage vuruyo

ciddi olamassın ya
shadow word pain manasına değmiyor.
sw: death güzel. ona lafım yok
holy fire 5 vurup 5 heallıyo da 6 mana.
nova desen 2 vuruyo o da 5 mana. öyle board clear falan değil yani.
mind control kullanan zaten çok az , 10 mana , ki daha az manaydı nerflediler. 11 mana mı yapsınlar
Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

Deckinde kaç tane leg veya epic var?
Mesaj tarihi:

deck bu, kötü değil ama 1-2 değişikliğe ihtiyacı olduğu kesin, deneme yanılma yoluyla kart ekleyip cıkarıp en iyi decki yapmaya calısıyorum.

ama priest olayı artık psikolojik bişey haline döndü, naparsam yapayım bi cevabı var, artık başlarken concede etmeye baslıcam yakında zaman kaybı olmasın diye.
Mesaj tarihi:
Abi allah aşkına o kartlar olduğuna göre sende daha fazlası da vardır nasıl prieste karşı zorlanıyosun hadi benim gbi fakirler neyse de nettten bir deck falan bakıver. Ayrıca priesti geçtim agro deckler direk yemiyo mu seni o late game heavy deckle
Mesaj tarihi:
rng'de etkiliyo tabi, ama turn 7-8'e kadar zoo beni öldüremezse bidaha o şansı bulamıyo genelde. frostnova,blizzard,mirror image'ler ve 5-6 manalık iki güzel taunt kartı önde koruyo, boardu hiç temizleyemezsem deathwing açıyorum.

ama koduğumunu priesti alextrazsa'ya sw:death atıyo, malygosu deathwingi mc ile kendine cekiyo, monitöre kafa atasım geliyo o sırada.

2 tane ice block çok güzel hayat kurtarıyo, onlarında hakkını yiyemem.
Mesaj tarihi:
JrStorMesT said:

Deck in bir ana fikri yok.

Elinde ne legendary varsa doldurmuşsun içine. Hearthpwn falan gibi yerlerden mage freeze deck falan bak eğer mage oynamakta kararlıysan.

Edit: Kesin çıkması gerekenler - King Mukla, Deathwing, Lord of the Arena
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...