Narius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Arenayı çok sallamayın para harcamadan bişeyler yapmanın tek yolu olsada deck yapımı ve tahmin etme dışında büyük ölçüde şans. Constructed metası dar olsada en azından daha stabil.
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 oyunun asıl bağlayıcılığı batakhane kumarıyla eş dinamiklere sahip olması zaten.
Tori Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Ahahah aynen. Bugün bir druid geldi, herif benim bütün minionları teker teker imha etti 2 tane swipe 2 tane starfall attı minion falan hak getire. 10. round benim 2 canım ve ortasında yeller esen boardum var, herifin 5 tane minionu 28 canı var. Leeroy + rockbiter*2 + flametongue + winfury. mfw http://cdn.pigeonsandplanes.com/wp-content/uploads/2012/04/obama.gif
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 5 minion dan biri bile tank olmayan druid zaten haketmiş onu
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 http://i.hizliresim.com/59WBpq.png 3 tanelik gold birikmişti açtım bu çıktı,2 tanede epic asdasd şans sonunda güldü yüzüme 2 aydır bişey yoktu
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 hogger leş ya. ikinci legendary'mdi. 15-20 maç falan kullanıp bir daha kullanmadım
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bende doru düzgün kart yok fazla asdasd 3. legend bu,hiç yoktan iş görür
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Hogger arenada güzel de rank için biraz sıkıntılı
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 hogger duruma göre kötü değilden ggye kadar değerleniyor board kontrolü adamda değilse en kötü ihtimalle en az 1 tane denial harcatıyor
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Kaede said: hogger duruma göre kötü değilden ggye kadar değerleniyor board kontrolü adamda değilse en kötü ihtimalle en az 1 tane denial harcatıyor abi bi denail harcatıyo diye kart olmaz ona bakarsan rtagna 8 dmg vurup 1 denial harcatıyo
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ooooohhhhhhhhaaaaaaaaaa bir warrior geldi inanılmazdı. 1 fiery war axe (turn 2) 2 weaponsmith (turn 4) 1 arcanite reaper (turn 6) 2 mercenary (turn 8 ve turn 9) 2 korkron elite (turn 5 ve turn 7) 1 frothing berserker (bunu da bi ara açtı) bütün bunlar rağmen yeniyordum 1 tur sonra ki, üstüne, elinde kart yokken topdeck gorehowl çekip kazandı. monitöre yumruk attım kolum içinden geçti monitörün, tek elle yazıyorum bu mesajı.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 allam yaleppim oyun benimle doşşank geçiyor... şimdi de 4-5-6-7. turlarda water elemantal inen, üstüne poly ve flamestrike atan bir mage...
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 aha... 1 golden, 3 normal lorewalker, 2 leeroy sonrasında 3 tane nur topu gibi al'akir'im oldu. hayırlı olsun. nerf'leyin lan şu kartları :D
nyks Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Oyuna gireyim dedim sıraya soktu beni 53 dakka diyor o.O
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 said: Kaynak Curse of Naxxramas cards must be earned through playing through the Adventure Mode. They cannot be made through crafting. Daha önce konuşulmuştu bu konu,resmi açıklama gelmiş sonunda. Naxx kartları craft edilmeyecek, tamamı single player mode ile kullanıma açılacak.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 hiç kimse söylemedi hearthstone oynamak wow özletir diye aq.
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 sıraya aldı yarım saat bekletti. daha sonra da "closed" dedi bi daha açtırmadı. sildim ben de bu ne böyle kezban tripleri.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 arena'da sırayla başıma gelenler.... önce murloc kombosu aynı anda 3 kart inerek gerçekleşti. sonraki maçta ise onyxia inip, üstüne bloodlust ve flametongue. tabii benim druid'imde 1 tane bile swipe veya starfall yok........ millete neler geliyor bize bi bok gelmediği için yeniliyoruz kontrolümüzdeki maçlarda. murloc'u da yeniyordum, 1 kalmıştım ama bütün board kontrolünü ele geçirmiştim, gitti bane of doom çekti topdeck allahın ballısı...
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 aha şimdi de rakibin mad bomber 2 hp ve 1 hp'li 2 minion'ımı öldürdü başka hiçbir şeye vurmadan..... monitöre kafa atacam az kaldı
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Son 4 gündür hiçbir oyunu kazanamıyorum, çıldıracağım. Ranked olsun olmasın, hangi deckle oynasam farketmiyor...
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 abi bu disenchant mantığı nedir? warrior kasıyorum atıyorum başka classların kartlarını kırıp kendime kart yapabiliyor muyum? şu konuda güzel bir açıklama ve warrior deck guideları ile bilgilendirir iseniz sevinirim. sağolun varolun.
Ondskan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 sabonis'in kızdığı kadar 100% rng faktörü olmasa da, iyi bir başlangıç eli gelmişken sevinip 4 ve 5. turn'lerde çifte swipe yiyor olmak baya sinir bozucu. Bana iyi el gelmişse, karşı tarafa da gelebilir mutlaka ama oyun sana makas verip karşı tarafa da taş verince sinir oluyor insan. Sırf bu yüzden hogger'ı 3-5 yapmalılar, shadow word umrumda değil açıkçası. "Aha! swipe kullandı, ikincisi yoktur" diye hogger oynamayın, shaman ise 2x lightning storm, druid ise 2x swipe kesin var direk. Sinir olduğum kısmı tek bir storm ya da swipe çekemeden patladığım onlarca oyun hatırlıyorum direk.
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 sezon sonu/başına denk geldiğin için bütün pro'lar şuan oyunda rush lıyor güzel desten yoksa biraz işin zor.. Ozan said: Son 4 gündür hiçbir oyunu kazanamıyorum, çıldıracağım. Ranked olsun olmasın, hangi deckle oynasam farketmiyor...
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Unranked oyunları da kaybedip duruyorum... Desteleri baştan sona elden geçirmem lazım herhalde, geride mi kaldım nedir. Hayır 4-5 legendary yeyip 6-7. turda yenilince bir sorunum yok, diğerleri de alıyor aşağı. Bakalım geride bir shaman decki vardı bu akşam onla başlayacağım. 2 tane 5 win questim var, 4 gündür ikisinde de 1 tık ileri gidemedim.
Öne çıkan mesajlar