Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arenayı çok sallamayın para harcamadan bişeyler yapmanın tek yolu olsada deck yapımı ve tahmin etme dışında büyük ölçüde şans. Constructed metası dar olsada en azından daha stabil.
Mesaj tarihi:
Ahahah aynen.

Bugün bir druid geldi, herif benim bütün minionları teker teker imha etti 2 tane swipe 2 tane starfall attı minion falan hak getire. 10. round benim 2 canım ve ortasında yeller esen boardum var, herifin 5 tane minionu 28 canı var.

Leeroy + rockbiter*2 + flametongue + winfury.

mfw
http://cdn.pigeonsandplanes.com/wp-content/uploads/2012/04/obama.gif
Mesaj tarihi:
Kaede said:

hogger duruma göre kötü değilden ggye kadar değerleniyor

board kontrolü adamda değilse en kötü ihtimalle en az 1 tane denial harcatıyor

abi bi denail harcatıyo diye kart olmaz
ona bakarsan rtagna 8 dmg vurup 1 denial harcatıyo
Mesaj tarihi:
ooooohhhhhhhhaaaaaaaaaa bir warrior geldi inanılmazdı.

1 fiery war axe (turn 2)
2 weaponsmith (turn 4)
1 arcanite reaper (turn 6)
2 mercenary (turn 8 ve turn 9)
2 korkron elite (turn 5 ve turn 7)
1 frothing berserker (bunu da bi ara açtı)

bütün bunlar rağmen yeniyordum 1 tur sonra ki, üstüne, elinde kart yokken topdeck gorehowl çekip kazandı.
monitöre yumruk attım kolum içinden geçti monitörün, tek elle yazıyorum bu mesajı.
Mesaj tarihi:
said:

Kaynak

Curse of Naxxramas cards must be earned through playing through the Adventure Mode. They cannot be made through crafting.

Daha önce konuşulmuştu bu konu,resmi açıklama gelmiş sonunda. Naxx kartları craft edilmeyecek, tamamı single player mode ile kullanıma açılacak.
Mesaj tarihi:

arena'da sırayla başıma gelenler.... önce murloc kombosu aynı anda 3 kart inerek gerçekleşti.
sonraki maçta ise onyxia inip, üstüne bloodlust ve flametongue. tabii benim druid'imde 1 tane bile swipe veya starfall yok........

millete neler geliyor bize bi bok gelmediği için yeniliyoruz kontrolümüzdeki maçlarda. murloc'u da yeniyordum, 1 kalmıştım ama bütün board kontrolünü ele geçirmiştim, gitti bane of doom çekti topdeck allahın ballısı...

Mesaj tarihi:
abi bu disenchant mantığı nedir? warrior kasıyorum atıyorum başka classların kartlarını kırıp kendime kart yapabiliyor muyum? şu konuda güzel bir açıklama ve warrior deck guideları ile bilgilendirir iseniz sevinirim. sağolun varolun.
Mesaj tarihi:
sabonis'in kızdığı kadar 100% rng faktörü olmasa da, iyi bir başlangıç eli gelmişken sevinip 4 ve 5. turn'lerde çifte swipe yiyor olmak baya sinir bozucu. Bana iyi el gelmişse, karşı tarafa da gelebilir mutlaka ama oyun sana makas verip karşı tarafa da taş verince sinir oluyor insan. Sırf bu yüzden hogger'ı 3-5 yapmalılar, shadow word umrumda değil açıkçası. "Aha! swipe kullandı, ikincisi yoktur" diye hogger oynamayın, shaman ise 2x lightning storm, druid ise 2x swipe kesin var direk.

Sinir olduğum kısmı tek bir storm ya da swipe çekemeden patladığım onlarca oyun hatırlıyorum direk.
Mesaj tarihi:
sezon sonu/başına denk geldiğin için bütün pro'lar şuan oyunda rush lıyor güzel desten yoksa biraz işin zor..

Ozan said:

Son 4 gündür hiçbir oyunu kazanamıyorum, çıldıracağım. Ranked olsun olmasın, hangi deckle oynasam farketmiyor...
Mesaj tarihi:
Unranked oyunları da kaybedip duruyorum... Desteleri baştan sona elden geçirmem lazım herhalde, geride mi kaldım nedir. Hayır 4-5 legendary yeyip 6-7. turda yenilince bir sorunum yok, diğerleri de alıyor aşağı. Bakalım geride bir shaman decki vardı bu akşam onla başlayacağım. 2 tane 5 win questim var, 4 gündür ikisinde de 1 tık ileri gidemedim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...