k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 o değil de şu priest e iyi bi ayar çekmeleri lazım bence. hem buff hem nerf bi arada olmalı. mesela sadece priest e özgü heroya silence/dispel atabilme kartı olmalı secretlar için. koca oyunda 1 flare var saçmalık yani.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 FreEmoon said: Blizzard bir oyunu çıkarmasını beklemeyeceksin ya, onlar bir ara çıkaracak sen de oynayacaksın. Ben yıllardır hiçbir oyununu beklemiyorum adamların, çok relax bir firmalar çünkü. Haa bu kötü mü orası ayrı bir tartışma konusu, belki her oyunlarının böyle efsane olması bu rahatlıklarından geliyordur. Kötü eskiden derdik blizz geç cıkarıyor ama cıkardı mı 10 sene oynanacak bir oyun cıkarıyor. Kendileri de bu havaya girdi, götleri kalktı. Diablo ve Starcraft'da bi göt oldular zaten. Warcraft'in yenisini yapmadılar (senelerdir aynı dava) bir de orada göt oldular çünkü Valve dota'yı ellerinden çaldı. Şimdi yeni bir moba oyunu yapmak için kıvranıyorlar. warcraft'ı elbet cıkarıcaklar ama zamanında cıksaydı bir taşla 2 kuş vuracaklardı.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 razzRaziel said: http://au.ign.com/articles/2014/06/20/analysing-hearthstones-new-class-cards?main_twitter=&page=2 iyi iyi valla iyi http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2014/06/Duplicate.jpg Of bu da fena ya. Bazdingo'ya filan attıgını düşünürsek. Ya abi bu secret oyunun içine ediyor. 352345 tane secret var ben nereden bilicem neyin ne oldugunu tahmin etmekte bir yere kadar iyice şans oyunu yapiyorlar secret'ları arttırarak. Hani secret'i olmayan herolara secret koysan anlıyıcam.
Narius Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Flare etkili neutral kart lazım aslında.
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Abi mage secret'ı çöp naptınız allah aşkınıza. 3 mana ile elime aynı karttan iki tane gelecek. Direkt tempo düşmanı bir şey şu.
Arma Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 nozdormu çıktı. disleyim mi. pek kullanılacak gibi değil.
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Bana kalırsa naxxramas update'i çıkana kadar bekle. Kaşla göz arasında birkaç tane kart değiştirebilirler.
quixef Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Nozdormu ya dokunacaklarını zannetmiyorum ya, flavor kart gibi bişi o, OP olanlara müdahale geliyo genelde.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Açtığım en iyi pack, mage desteme çok katkısı olucak çok, aynı packte çift legendary(biri golden) bir epic bi rare
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Marty said: Arma said: 2 gün önce en efsane oyunlardan birini kazanmış olabilirim. pri vs pri oynuyoz. adamda 20+hp vardı. bende 3-5 bişi kaldı. elimde 2 kart var. Circle of Healing ve Holy Nova. Benim boardda kağıt yok. Adamda 2 tane northshire cleric,acolyte of pain bide bir kart daha vardı. Önceki turda adam decki bitirdi. Bastım holy novayı, sonrada circle of healing. Adam kart çekmekten bitti :D. Keşke ss ya da video alsaydım. aynisi dun aksam oldu bana. acolyte yoktu. 3 hpli 2 tane baska minion vardi. cekmedigi de 2 kart kalmisti. holy nova + circle gg şu geldi aklıma http://www.youtube.com/watch?v=RS-aZ8au24w
Arma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 JrStorMesT said: Marty said: Arma said: 2 gün önce en efsane oyunlardan birini kazanmış olabilirim. pri vs pri oynuyoz. adamda 20+hp vardı. bende 3-5 bişi kaldı. elimde 2 kart var. Circle of Healing ve Holy Nova. Benim boardda kağıt yok. Adamda 2 tane northshire cleric,acolyte of pain bide bir kart daha vardı. Önceki turda adam decki bitirdi. Bastım holy novayı, sonrada circle of healing. Adam kart çekmekten bitti :D. Keşke ss ya da video alsaydım. aynisi dun aksam oldu bana. acolyte yoktu. 3 hpli 2 tane baska minion vardi. cekmedigi de 2 kart kalmisti. holy nova + circle gg şu geldi aklıma http://www.youtube.com/watch?v=RS-aZ8au24w Bende adam tek turn de 20+ hpden kart çekerek bitti yalnız :)
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 JrStorMesT said: Açtığım en iyi pack, mage desteme çok katkısı olucak çok, aynı packte çift legendary(biri golden) bir epic bi rare bu ne bicim pack abi
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 sıradan tıklıyodum bi bağırmaya başladı legendary, golden legendary, epic, rare falan diye, lan noluyo ananı avradını dedim edit: malygos ve pyroblast ile cok canlar yakmaya basladım bile, late game olursa direk bende oyun
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bana daha 1 legendary ile beraber max çıkan şey 1 rare oldu. millete 2 legendary falan çıkıyo böle, kafayı yiyorum. daha hala eksik legendary'lerimiz var lan! bize çıksın! :D
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 7. tur archmage 8. tur alex 9. tur malygos 10.tur pyro sdf şöle bişi olsa bana oyunu bırakırım heralde. Güzel fantezi ama
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Malygos un aslında iş yapmamasının asıl nedeni kartın kendinden değil de bank asya 1. lig ranked mmrdan ötürü, rank 4-5e kadar gelenlerin yarısı belki daha fazlası warlock olduğu için :p
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 hunter'ın uth nerfi biraz azalttı hunterı cidden. ama warlocka nabacan. hem düşük cost hem yüksek costlu neutral minionlarla oyun kazanıyor adamlar.
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Handlock'ın da zoo'nun da doktoru warrior. Execute ya da ww+cleave.
cadiparti Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 yarın kadıköyde 7. hs turnuvasına denk gelen ugrayabilir ve cihazıyla gelen katılabilir. gl hf https://www.facebook.com/events/241220756076771/
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 handlockun ilacı nasıl priest lan adam paso 4 attacklı minion koyuyor shadow word shadow madness hak getire
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 demin trump baya efsanevi bi maç kazandı freeze mage ile zoo'ya karşı daha sonra izleyin derim.. cadiparti said: yarın kadıköyde 7. hs turnuvasına denk gelen ugrayabilir ve cihazıyla gelen katılabilir. gl hf https://www.facebook.com/events/241220756076771/ saat kaçta? bi de laptop veya ipad'imiz yoksa katılamıyoz mu?
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 4lü iki drake varsa bir de cairne var başka ne var ?
Narius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Cairne olmuyor handlockta drakeler zaten sorunda asıl sorun giantlar prieste ikisini deathlesede öbür ikisine zayıf baya. Bu sezon handlock performansını beğenmedim ama ben miraclea döndüm hatta freeze mage'e geçmeyi planlıyorum ama erken sıkılırsam diye dust harcamak istemiyor pek ona.
Öne çıkan mesajlar