ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 abi son 10 sn için 12 dk video çekmişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 evet olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 asdasd valla abi bide çok yavaş oynuyon,sardım ileri baktım.bu tarz bişey benim başımada geldide rankda gelmedi lose yazdı namussuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ahmedinejad said: abi son 10 sn için 12 dk video çekmişsin :) GONDARCENGIZ said: asdasd valla abi bide çok yavaş oynuyon,sardım ileri baktım.bu tarz bişey benim başımada geldide rankda gelmedi lose yazdı namussuzlar quickie sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 infernal'e sen daha yakın olduğun için damage'a daha önce maruz kalıyorsun demek ki sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 mage vs mage videosu çektim,masakariden özenip asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 huntera karşı çok ozr ya o warlock deck. trapler bitiriyor mevzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Diablo RoS alınca gelen pack'in süresi var mıydı? pack'in değil de kampanyamsı şeyin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=me_6t8deVPk bir noob olarak mage vs mage videosu çektim buyrun beyler dfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Masticore said: fakirler yaşadınız yine.. 4 match yaptim 4 win gercekten hizli said: TIPS: Try to muligan for non-charge minions, for example a perfect start would be having either voidwalkers, flame imps, argent squires and even leper gnomes are a good start! http://www.hearthpwn.com/decks/43219-diamond-legendary-warlock leeroy yerine Doomguard veya Argent Commander koyun 10 kart eksik var bende ama cidden etkili deckmiş. fakir sevindirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Masticore said: fakirler yaşadınız yine.. 4 match yaptim 4 win gercekten hizli said: TIPS: Try to muligan for non-charge minions, for example a perfect start would be having either voidwalkers, flame imps, argent squires and even leper gnomes are a good start! http://www.hearthpwn.com/decks/43219-diamond-legendary-warlock leeroy yerine Doomguard veya Argent Commander koyun http://i.imgur.com/GpNPHjt.png şöyle bişi yaptım eğlenceli baya. o kadar hızlı oynuom ki yanlışlıkla murlockuma soulfire attım yenildim asduhsdfsdg edit: master swordsmith'i ben çok seviyorum çoğu deckte görmedim ama bence zevkli konması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ya oyun çok rezil durumda şu an. rank 10'dan aşağısı 10 adamdan 4'ü hunter 4'ü druid 1'i warlock gerisi de artık ne gelirse. daraldım sürekli aynı kartlar aynı kombolar. şu fakir destesiyle dün 6 oldum. onu da oynayasım gelmiyor artık. bi arena var biraz heyecan veren ysera'yı falan de edip leeroy yapacam hunter akacam ben de bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 40 packte bir legendary açıyorum o da malygos ya :( Çıkan legendarylerden en yarayanı harrison jones o durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 hellfireler gerekless diamondun deckinde. atmak zorunda olsanda atamiyacaksin eriyecek butun kartlarin. olay zaten 5 turnde bitirmek oyunu hellfire ne yapacaksin. direk face gitmeyeceksin demis onada katilmiyorum. owl ile taunt kirip face akarsan cok daha akillica karsida butun boardi temizleyecek skill yoksa zaten hepsini olduremez minionlarin. ben sahsen soulfire bile kullanmiyorum. 1 faceless 1 frostwolf warlord ve 1 stormwind champion koyuyorum uzama riskine karsi. eger direk anti rush decki degilse % 90 winrate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 deckten zaten elimde olan legend cıkması kadar acı bir durum yok :( 400 dust bu arada bu arena run'da deckimde 4 swipe var lol ve o 4 swipe'tan 1 tanesi bile 10 manaya kadar gelmedi abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 5 manada her zaman bitmiyor oyun. hele karşıda hunter falan olunca imkansız 5 mana. anca priest paladin falan varken olur o. elin ne kadar mükemmel olursa olsun olmuyor o iş. hellfire temiz 3 dmg. soulfire ile combo edince 7 dmg 4 manaya. shamanın kurtları falan silme mevzusunda da çok işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Zoo warlock deck ile 4-5 manada bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 10 oyundan ikisinde 3'ünde olur o. heleki oynayanların yarısı hunter oynarken daha da zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 şimdi arenada druid ile 5 manada bitirdim questing adventurer sayesinde lol. abi zaten zoo deck ile 5-6 manaya kadar bitremezsen loss oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Bütün kartları bilmiyorum ama mage o iş için en iyi hero bence sırf spellerle adam indiriyorum. ice bolt, ice lance combosu 7 damage düz hali yerde +1 spell damage yoksa. Arcane missile, fireball derken adam yitip gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 son zamanlarda 1-2 costlu charge minionlar ile hunter akıyor ya. 2 tane trap zaten hem adamı hem mobları eritiyor. bir de misdirection gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Hunter'a acil nerf lazım. Suyu çıktı rush'ların. Starcraft'ta 1-1-1 all-in'den daha beter bir duruma döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Streamciler bıraktı idiot rush decklerini dengeli hunter oynuyorlar unleash the skill saçmalığına bi ayar çekseler problem kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Hep bu Kungen yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 hunterın ne dengesi var abi. silah tap trap at. 2 2 vur ölsün adam. board kontrolünü alana kadar 15 hp kalıyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar