Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kart harika, sen anlamamışsın bence olayını. O gösterdiğin iki karttan ful hp yapanı salla zaten de res olan için rakibin eline bakıyorsun, yeni kartta kendin yok ediyorsun minion ı direk, baya bir kombo olur bunla.
Mesaj tarihi:
rank kacsın :) yüksek rank'lerde kırabilirler... Malesef en zayıf halkalardan biri priest şu oyunda ama zoo'ları ezmen lazım

bir de eksik kartların neler. rank 12'de bi sıkıntı cekmedim ama ilk defa bende deniyicem rank kasması... bakalım kaça kadar gelicem. arena baydı bu ara cok (çaktırmayın gold kalmadı :( )
Mesaj tarihi:
Naxx kartlarında shaman en iyisi muhtemelen o kartlarla karşılaştırmayın hiç sürüyle deathrattle geliyor şimdiki slyvanas cairne leeroy falan bunlarla da çok iyi kart.
Mesaj tarihi:
Zoo ve Shockadin'den sıkılanlar için Thalnos'lu (yoksa Kobold Geomancer olur) WW, Cleave ve muhakka iki tane Berserker'lı Warrior deck reçetesi yazıyorum.

Kartlar düzgün gelirse (ideal mulligan Thalnos+WW+Berserker+Cleave)

İlk turn boş, ikinci turn shield, üçüncü turn Berserker, dördüncü turn Thalnos ve WW ile board clear ve Berserker'la face'e 10 damage gömme queyfhi.

Bu şekilde çok zoo ve shockadin ağlattım.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

bıdı bıdı bıt bıt

artık sana katılıyorum, leeroy kesinlikle imba, acilen nerf'lenmeli.

yanlış anlama ha, 2.si çıktı da 1600 dust almam lazım asdufdashufha
Mesaj tarihi:
arena da bir nevi play mod oldu artık da ondan. random draft gibi gözükse de herkesin aldığı kartlar belli. karşıdan ne geleceğini tahmin edebiliyorsun falan. arada 4-5 aynı skilli deckler geliyor ama nadir. herkes aynı kartlarla oynuypr
Mesaj tarihi:
Turn 3: Innervate+Innervate+Coin > Ragnaros (Zavallı silverhand recruit. 8 damage acıtmıştır canını.)
Turn 4: Doomsayer + Doomsayer!

AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Mesaj tarihi:
eh fena degil priest pek minion inmiyor boşa patlıyabilir o health olayı .

her hero için kart kart geliyor ? 1 er tane ise ben daha güzel birşey beklerdim priest için cünkü en zayif halkalardan biri o.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...