cadiparti Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 dostlar bugün kadıköy'de düzenlenen turnuva çok keyifli geçti. 18 mayıs pazar günü ikincisi yapılacak. Ödül 20 adet pack olacak. facebook event linki için buradan; Kadıköy Hearthstone Buluşması / Ödüllü Turnuva Vol.2
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Masticore said: O google docs. hakkında birşey yazıcam oyunda exp. sahibi arkadaşlar için söylüyorum o denge bir boka yaramıyor bir yerden sonra. o yüzden biraz kendiniz combo düşünmeye çalısın. bu tip kart listingler zaten ilk 10 15 kartı seçmek için gerekli arenada komboya güvenilmez kombo için kart alınmaz ama mesela combonun iyi tarafını aldıysan (soulpriest) köt tarafınıda pickleyeblirsin (circle of healing ) gibi zaten 20inci karttan sonra iyti kart kötü kart kadar deckin dengesişde önem kazanıyo decki top heavy yapmamak lazım mesela
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 O yuzden dua ediyorum kilit kartlar basta gelsin diye :) Bu arada bir sonra ki turnuvaya ben de katilmak isterim. Keske blizz. Kendi aramizda Local yani training gibi arena'ya izin verse :( ne zevkli olurdu be.. Turnuva yapardik.
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Sorieno said: Amaz kadar itici bir insan yok. kek
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 hangi classlar gameplay olarak nasıl biraz anlatsanıza, betadan beri bakmıyorum shaman oynamıştım betada, totemleri yok etmekle uğraştırıp çılgın kombolarla çok hızlı bitiriyordum warlock sanki eğlenceli gibi genel olarak, kart kontolü daha iyi gibi? warrior denedim yani çok etkilenmedim. ne oynaması zevkli?
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Aggro warrior ucuz. Kontrol warrior için düzinelerce pack açman lazım. Aggro arada mala bağlıyo taunt geçemiyo falan. Kontrol warrior ise çok başarılı. Şaman hala aynı şaman. Ökküz gibi burste sahip hala. Warlock 2ye ayrılıyo. Zoo ve handlock olarak. Zoo bayaa ucuz agresif sayılabilecek bir deck. Handlock ise pahalı (kontrol warrior kadar olmasa da) Her iki warlock versiyonu da şu anki metada çatır çatır iş yapıyor. (Gerçi sabo handlock oynamayı pek beceremiyo ama olsun.) Şu sıralar en çok Miracle Rogue ile karşılaşıyorum. Hemen peşine de handlocklar geliyor. Gerçi dün çıkan golden Tiriyon'un şerefine bir paladin decki yaptım. Beklediğimin çoooook üstünde verim alıyorum. Umarım böyle devam eder. Tek sorun son 5 maçımın tamamında fatigue damageler çıkıyodu. Maçlar çooook uzun sürüyo :(
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Ace, merak ettim deck'ini Tyrion'lı. Paylaşır mısın?
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Aceace said: Aggro warrior ucuz. Kontrol warrior için düzinelerce pack açman lazım. Aggro arada mala bağlıyo taunt geçemiyo falan. Kontrol warrior ise çok başarılı. Şaman hala aynı şaman. Ökküz gibi burste sahip hala. Warlock 2ye ayrılıyo. Zoo ve handlock olarak. Zoo bayaa ucuz agresif sayılabilecek bir deck. Handlock ise pahalı (kontrol warrior kadar olmasa da) Her iki warlock versiyonu da şu anki metada çatır çatır iş yapıyor. (Gerçi sabo handlock oynamayı pek beceremiyo ama olsun.) Şu sıralar en çok Miracle Rogue ile karşılaşıyorum. Hemen peşine de handlocklar geliyor. Gerçi dün çıkan golden Tiriyon'un şerefine bir paladin decki yaptım. Beklediğimin çoooook üstünde verim alıyorum. Umarım böyle devam eder. Tek sorun son 5 maçımın tamamında fatigue damageler çıkıyodu. Maçlar çooook uzun sürüyo :( 1) Handlock beceremiyorum değil. Üst üste 5 kere zoo gelince ve bana watcher/owl kombosu, earthen ring, molten giant, hellfire gelmeyince, yapacak hiçbir şey kalmıyo. eziyo adam. Molten açıp tauntlamak zorundasın, başka türlü mümkün değil. 2) neymiş lan verim aldığın deck. Kontrol ise, face hunter ve zoolock'a karşı napıyorsun merak ettim. 3) ayrıca sende şerefsiz balı var ya. adama devamlı işe yarar legendary çıkıyor. Bana Black Knight harici işe yarar 1 legendary bile çıkmadı, hepsini kendim craft'ladım. (Ha bi de Jaraxxus çıktı ama artık Handlock'a girmiyor bile kendisi)
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 priest, control warriorı çogzel dövüyor
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 oynaması keyifli bir şey arıyorum abi ben, öyle turnuvalara falan katılmayacağım. günde 2-3 maç atıyorum o da kız arkadaşımla yani. oynarken keyif alınan deck istiyorum. mesela shamanla kazanıyorum ama böyle keyif vermeden kazanıyor. dün 38 e 15'di hp'ler, tek kartla 2 roundda kazandım oyunu, keyif vermedi. o noktaya kadar işete işete ilerledi oyun.
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 k1nJo said: yazık olmuş ya sdfdsf http://www.youtube.com/watch?v=Sqr8mVPk3XI&feature=youtu.be abi rank 14 altını goremedim henuz ama, neden auchenai soulpriest + heroya heal + mind blast atip bitirmedi? sessiz izledim hani sözle bi mock falan etme amacı guttugunu anlattıysa bilemicem de, ben bile gorebiliyosam bu hareketi?
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Çünkü 7 manası var, senin söylediğin 8 istiyor.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Kaede said: priest, control warriorı çogzel dövüyor Tam tersi control warrior'la en az zorlandığım priest'ler oldu benim şahsen. Shaman'a karşı çok güdük kalabiliyor. Miracle rogue'a da cleave range'ine girerse board presence'ı, anca öyle.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 hangi kontrol warrior olduğuna ve priest'in nasıl dizayn edildiğine göre değişir. benim auchenai'sız tırt bi priest'im vardı. Eski, korkron falan kullanmayan warrior kontrolü 5 maçta 4 kere yenmiştim rank 3 seviyesinde.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Korkron ben de kullanmıyorum ya. Drake daha iyi geliyor bana açıkçası spell'ler yüzünden. Çekeyim emaneti kafasına vurayım eksikliği yüzünden oyun kaybettiğim çok olmadı sanırım benim deck'imle. Aha da deck bu: Bir Alex lazım buraya Rag yerine sanki. Bir de Knight yerine Sylvanas ikame edilebilir mi diye düşünüyorum. Çünkü adam taunt koyacak diye 30 yıl elimde çürüyen Knight'ın bir faydası olmuyor hele ki execute ve slam'i overkill kullanırken.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 valla aşure priest deckle alex, grom, black knight, cairn ve ragnarosu falan çok warrior dövdüm control warriorlarda değersiz yaratık O KADAR az ki mind gamesin legendary indirmesi 50% ihtimal falan aynı şekilde kartlar o kadar değerli ki thoughtsteal hile gibi resmen hardcounterı
cadiparti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 hoş. game of thrones karakterleri hearthstone'da
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 FreEmoon said: Çünkü 7 manası var, senin söylediğin 8 istiyor.hah. 10 mana diye varsaymışım ben :D
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 http://hearthstats.net/decks/under-construction--2?locale=en (Umarım bu şekilde çalışıyordur. Olmadı imgur :( ) İtiraf ediyorum. Sabonis nuubundan da fikir çarptım :D Şimdilik çok iyi gidiyo valla. Tabii toplamda 16 oyun oynadım sadece ama henüz çok sırıtmadı.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 doomsayer fikrimi direk çalmış ya hırsız !!! şu anda benden başka kullanan görmedim. yeni meta yaratıcam doomsayer ile... ama kodo artık eskisi gibi iş yapmayabilir. warrior'lar 1-2 ataklık zımbırtılarını çıkarttılar deck'lerinden. zoo'ya karşı iş yapabilir ama 5. turnde onu inersen ölebilirsin. senjin ben de deneyebilirim belki. zoo'ya karşı iş yapıyordur o net. gerçi denemiştim de druid control'e karşı baya rezalet oluyo. boşa kart inmiş oluyorsun resmen :D
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Olum doomsayer aggroya karşı "2 mana restore 7 life" gibi çalışıyor. Doomsayer controllere karşı da hem silence baitlemek hem de rakibin temposunu katletmek amaçlı kullanılabiliyor. Tazdingo'suz deck düşünemiyorum valla şu anda :D Evet diğer controllere karşı iyi değil ama oyunun en iyi neutral tauntu. Oynaması inanılmaz zevkli bi deckim daha var ama onu burda paylaşmam. İsteyenle oyun içinden vs atarım :D (öyle daha zevkli oluyo.)
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Aceace said: Olum doomsayer aggroya karşı "2 mana restore 7 life" gibi çalışıyor. Doomsayer controllere karşı da hem silence baitlemek hem de rakibin temposunu katletmek amaçlı kullanılabiliyor. yaaa yaaa. dedim sana doomsayer'ın gücü diye :D hemi de diyorum boş board'a inmek lazım diye, o konuda da yola gelicen bence :D
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 priest sevmiyorum. priest oynayanlari da sevmiyorum. zayifligi ya da guclulugu degil mesele. ortalik hunter dolu, hunteri bile daha cok seviyorum priestten. hearthstone rakip kart oyunlari ya da MtG gibi masaustu kart oyunlarina kiyasla random number generator in biraz fazla etkili oldugu bir oyun. ancak bu priestte iyice zivanadan cikiyor. Priest oynarken random zar cok sefil geldiginde taktigi iyi de yapsaniz yeniliyorsunuz, zar cok iyi geldiginde de oyundan anlamiyor olsaniz gene kazaniyorsunuz. bu tur bir class in oyundan cok sey goturdugune inaniyorum. priest hic sevmiyorum.ancak bence sorun boostunda, nerfunde, zayifliginda, kuvvetinde vs sinde degil, priest mekaniginin dizayninda. hic varolmamaliydi. edit notu: kisisel dusuncemdir, hakli oldugum iddiasinda degilim. karsi gorusu dinlerim. mantikli ise ikna bile olurum.
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 adamın 6 turnde arka arkaya auc priest aoe heal + auc priest aoe heal + thoughtsteella benden leeroyu çalması gibi bir olasılığı yok o yüzden çok kötü priest. ha o olasılık %0.00001 ise o da bana denk geldi az önce abv. dediğin gibi hiç bi bok bilmeyen adam bile rng god'a göre iyi oynayabilir hepsi bu.
Öne çıkan mesajlar