Zikko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 paladinin de hunterdan kalır yanı yok yalnız, spell atınca her şeye 1 vuran kagıt koy, bütün kartların gücünü 1 yapan spell at, hop board tertemiz.. ( isimlerini yazmadan betimlemek daha zevkli ahahah )
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Summer diyorlar Naxxramas için. Haziranda falan gelir artık.
Narius Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Unleash kendi başına çok sorunlu kart değil zaten öbür kartlarla sinerjisi çok fazla başta buzzard olmak üzere. Adamın birşey yapamaması yüzünden oluyor biraz turn karşıdayken aynı problem rogueda da var mesela o da alıyor tek turnde decki eline draw kartlarına ayar getirebilirler bir turnde maks kart falan.
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Zikko said: paladinin de hunterdan kalır yanı yok yalnız, spell atınca her şeye 1 vuran kagıt koy, bütün kartların gücünü 1 yapan spell at, hop board tertemiz.. ( isimlerini yazmadan betimlemek daha zevkli ahahah ) Wild Pyromancer + Equality demek istedi arkadaş. http://2.bp.blogspot.com/_-mm54s2KiXQ/RfbeOzzi5NI/AAAAAAAAAsM/KuQehJv0Xr0/s320/capt_obvious.jpg
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 herşeyi disenchant edip leeroy yaptım, 2 shadow step kombosuyla 22 vurdum, daha büyük zevke ulaşamam benden bu kadar bırakıyom oyunu sdfjndfs
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Madcat said: herşeyi disenchant edip leeroy yaptım, 2 shadow step kombosuyla 22 vurdum, daha büyük zevke ulaşamam benden bu kadar bırakıyom oyunu sdfjndfs 2 de coldblood ataydın en son
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Sorieno said: Meta falan değil oyun tamamen değişecek anlaşılan. şunu bu kadar abartmya gerek yok secretlar kendi turnunde calısmıyo artık her ne kadar oeef desende cok usturuplu bş zamanda atmadıgın srece karsı taraf dover bu kartı
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Kendi turn'ünde çalışmasın gene de iş yapar. Hele ki bubble rush deck'lerinde. Fena değil bence.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Vingthor said: random öğeleri çoğaltsınlar daha fazla da aklımızı yiyelim. daha çok oynayalım kombo tutsun diye. ama rngden yatalım daha fazla. sonra daha çok oynamak isteyelim yenildik diye sonra gidip kart alalım. VALLAHİ BENİ ALICAKLAR PAZARLAMAYA BAKKALA MANAVA KART SATTIRIRIM HE basında berı aslında ıstedıkları orta sevıye bı rng. ozellikle bu yuzden bastan beri esport falan istemiyoz diey baüırdılar ama millet istiyo işte.. şimdide her seyinn randomlığınnı kıstılar. jhalbuki dertleri kah sac yoldurucak kah NASI KODUYM AMA!! dedirticek bi oyundu
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Öyle olsaydı iyi oyuncular sürekli maç kazanıp yüksek ranklerde olmazdı.
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 reckful hunterla 78win-20loss yapıp tek oturuşta 0 accounttan legend olmuş. 14 saat falan streamlemiş sanırım. deck http://i.imgur.com/khr9EK1.png
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 DeBuffAndHeal said: Madcat said: herşeyi disenchant edip leeroy yaptım, 2 shadow step kombosuyla 22 vurdum, daha büyük zevke ulaşamam benden bu kadar bırakıyom oyunu sdfjndfs 2 de coldblood ataydın en son 1 tane attım işte 6+6+(6+4) =) eheahea
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 k1nJo said: reckful hunterla 78win-20loss yapıp tek oturuşta 0 accounttan legend olmuş. 14 saat falan streamlemiş sanırım. deck http://i.imgur.com/khr9EK1.png Hee dün sağlam yardırdı arkadaşının account ile. 14 saatten az sürdü sanırım çünkü çok hızlı şekilde ilerledi.
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/UE1XFVOS3GX11398806397023.jpg Bu sezonun sonunda kazanacağınız cardback. http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/13942453/hearthstone-ranked-play-season-2-brave-the-black-temple-01-05-2014
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Yeşil güzelmiş baya en leş legend. Şu epiclerde çok pahalı ya malygos rogue oynamak istiyorum preparationlarım yok.
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Narius said: Şu epiclerde çok pahalı ya malygos rogue oynamak istiyorum preparationlarım yok. Dün ben de yapmaya kalktım baktım dust çıkmıyor. Arena kasmak lazım...
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 4k dust vardı acımadım yaptım ya. Az oynamıcam ama millet bi yükselsin daha rahat oluyor çıkması.
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Malygos rogue deck için tavsiye alabilir miyim ? 3-5 tane farklı versiyon var.
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 deck yapma bozma olayını nasıl hallediyorsunuz? Bütün slotlar dolu ama bir iki deckte deneme yapıcam ss almaya üşeniyorum.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 rank 8 ve üstüne geçmiş olan, düzgün decke sahip birileri var mı ya? deck test etmek istiyorum edemiyorum, bir yardımcı oluverin plx. ekleyiverin: sabonis#2847
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 souldarkorn said: Malygos rogue deck için tavsiye alabilir miyim ? 3-5 tane farklı versiyon var. Çok fazla farketmiyor 1-2 kart farkediyor zaten rahatına gelenleri kullan. Tavsiyem bir tane assassin's blade kullanman faydasını gördüm baya ama big game huntera çok gerek yok gibi özellikle huntera çoğu zaman yaramadığından p2w warriora baya iş yapıyor ama yoksa removal sorun oluyor.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 ^850 gold um vardi arena yapa yapa... bi sıcıslara gectim sormayın 460 kaldım eriyorum :(
Öne çıkan mesajlar