Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul gunluk kiralik ev!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Üsküdar'da bi arkadaşın evi var, boğaza 50 metre; adresini vereyim çal kapısını gir içeri takıl 2 ay. Zaten eve gelenlerin yarısını tanımıyoruz. O gelenlerin bir kısmı da bir kaç ay yaşayıp kaybolabiliyorlar falan.

Biraz pis vs. ama sevişecek olursan yatağını verir, çekyatta seviştirmez. Delikanlı adamdır.
Mesaj tarihi:
emlakçılarla konuştum akasya acıbadem'de hiç arama garsoniyer bulamazsın dediler :)
iş için geliom fln dedim de inanmadılar sanırsam sdfsdf

dumankaya vizyon olcak galiba, ikon'un bina çürükmüş, ataşehirdekiler metro'ya uzak. Kadıköy'ün içinde güzel yer bulamadım.
Mesaj tarihi:
Suadiye Residence a bak. Bağdat caddesi üzerinde. Taksim'e, Kadıköy'e vs ulaşım kolay. Kartal biraz ters ama. Taksi+ dolmuş ya da 10 dakika yürüyüp dolmuşa bineceksin.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

ikon çürük değil, o dedikodu tamamen, ama daireler aşırı küçük, çevresi gecekondu berbat, ve metroya 15dk yürürsün en az.

15dak yürürüm abi problem değil o.
20 - 25+ yürüme mesafesi olmadığı sürece problem değil.
daire küçük büyük farketmez zaten.
Mesaj tarihi:
Senin için vizyon daha uygun bence. İkisini de bir git gör. İkonu beğenirsen tutarsın ama ikonun çevresi çok leş gecekondu mahallesi hakikaten, ben beğenmemiştim hiç, dairelerin ne kadar küçük olduğunu gidince görürsün zaten. O çürük dedikodusu yüzünden kiralar bence uygun ama orada.
Mesaj tarihi:
yasaklamaya çalışıyolar new yorkta falan bu sahibinden kiralamaları.

terör eylemi bahanesiyle de, değil tabi oteller baya kan kaybediyo kişisel kiralamalar yüzünden.
Mesaj tarihi:
bu arada cidden bazı oteller uzun süreli kiralamalarda uygun fiyat çekiyolar
2 ay kalıcaksan mesela
3 4 yıldızlı bi otelle görüşüp uygun bi fiyat almayı denesen?
benim bi dönem çalıştığım bi şirket direk swiss hotel de bi residence kiralamıştı
hem tarifi kolay hem her gün temizlik ve santral hizmeti var diye
Mesaj tarihi:
abi otellerde fiyatlara ben karışamıyorum
şirketin belli otellerle anlaşmaları var dışardan pazarlık şansım olmuyor.

bu arada ikon, vizyon, tuzla full çekiyormuş, andromeda mıdır nedir orda bikaç tane buldum, onları da salladım

1 hafta otelde kalcam maalesef, sonra ev bulabilirsem geçerim eve.
yoksa otel devam.
Mesaj tarihi:
senko said:

abi otellerde fiyatlara ben karışamıyorum
şirketin belli otellerle anlaşmaları var dışardan pazarlık şansım olmuyor.

bu arada ikon, vizyon, tuzla full çekiyormuş, andromeda mıdır nedir orda bikaç tane buldum, onları da salladım

1 hafta otelde kalcam maalesef, sonra ev bulabilirsem geçerim eve.
yoksa otel devam.

ikonda bi sürü 1+1 1+0 var ya, kim dedi full çekiyo diye
Mesaj tarihi:
Ataşehir denen yerin temeli Kadıköy'ün garsoniyeri olarak başladı lan. Asya yakasının ilk eli yüzü düzgün 1+1 lerini yaptılar bütün zengin hacılar garsoniyerleri oraya nakletti.
  • Yeni Oluştur...