Theridone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-RZppGsQ9NEo/UeCRx2Ui35I/AAAAAAACcoU/7L1d7NuP8T0/s1600/darbeye+alkis+mi+tutuyorsun+sen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 kartalda tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 al mis gibi ev http://www.sahibinden.com/160497305 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Akasya'nın normal aylık kirası 4000 + 600 aidat. Eşyalı falan 2 aylık kirada o fiyat gelir aylık 6k ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Üsküdar'da bi arkadaşın evi var, boğaza 50 metre; adresini vereyim çal kapısını gir içeri takıl 2 ay. Zaten eve gelenlerin yarısını tanımıyoruz. O gelenlerin bir kısmı da bir kaç ay yaşayıp kaybolabiliyorlar falan. Biraz pis vs. ama sevişecek olursan yatağını verir, çekyatta seviştirmez. Delikanlı adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 imamizer said: metrobuse yakin rezidans diyosun.. saglik ocagi ve semt pazarina da yakin olsun bence. ahahah flawless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Residansta kalmayın ya. Heryere uzak onlar. İlla residansta kalacaksan, caddede var Suadiye'de. Kartal'a ulaşım ters biraz ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ikon tırt, andromeda'ya ulaşım çok iyi değil, vizyon en mantıklı, metro soğanlık durağının dibinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 emlakçılarla konuştum akasya acıbadem'de hiç arama garsoniyer bulamazsın dediler :) iş için geliom fln dedim de inanmadılar sanırsam sdfsdf dumankaya vizyon olcak galiba, ikon'un bina çürükmüş, ataşehirdekiler metro'ya uzak. Kadıköy'ün içinde güzel yer bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ikon çürük değil, o dedikodu tamamen, ama daireler aşırı küçük, çevresi gecekondu berbat, ve metroya 15dk yürürsün en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Suadiye Residence a bak. Bağdat caddesi üzerinde. Taksim'e, Kadıköy'e vs ulaşım kolay. Kartal biraz ters ama. Taksi+ dolmuş ya da 10 dakika yürüyüp dolmuşa bineceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 aktiftablet said: ikon çürük değil, o dedikodu tamamen, ama daireler aşırı küçük, çevresi gecekondu berbat, ve metroya 15dk yürürsün en az. 15dak yürürüm abi problem değil o. 20 - 25+ yürüme mesafesi olmadığı sürece problem değil. daire küçük büyük farketmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Senin için vizyon daha uygun bence. İkisini de bir git gör. İkonu beğenirsen tutarsın ama ikonun çevresi çok leş gecekondu mahallesi hakikaten, ben beğenmemiştim hiç, dairelerin ne kadar küçük olduğunu gidince görürsün zaten. O çürük dedikodusu yüzünden kiralar bence uygun ama orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 vizyonda tutuyorum, şehre çok uzak olcam ama zaten dışarı çıkmaya da çok az vaktim olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 abi suadiyede rezidans felan diyen arkadaşlara sorum şu bu adam ne iş yapıyo uyuşturucu baronu felan mı suadiyede dayalı döşeli eve çıkıyo günlük kiralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 yasaklamaya çalışıyolar new yorkta falan bu sahibinden kiralamaları. terör eylemi bahanesiyle de, değil tabi oteller baya kan kaybediyo kişisel kiralamalar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 otelci ya hemen otelcinin derdinden söz ediyo size bişi olmaz olm sizinki ekolojik otel kurtlu elma çürük domates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 suadiyedeki rezidansta otelin zaten aylık 8500 tl i gibi birşeye geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 bu arada cidden bazı oteller uzun süreli kiralamalarda uygun fiyat çekiyolar 2 ay kalıcaksan mesela 3 4 yıldızlı bi otelle görüşüp uygun bi fiyat almayı denesen? benim bi dönem çalıştığım bi şirket direk swiss hotel de bi residence kiralamıştı hem tarifi kolay hem her gün temizlik ve santral hizmeti var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 abi otellerde fiyatlara ben karışamıyorum şirketin belli otellerle anlaşmaları var dışardan pazarlık şansım olmuyor. bu arada ikon, vizyon, tuzla full çekiyormuş, andromeda mıdır nedir orda bikaç tane buldum, onları da salladım 1 hafta otelde kalcam maalesef, sonra ev bulabilirsem geçerim eve. yoksa otel devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ben de bu kadar binada kim oturuyor diyordum, meğerse garsoniyermiş yarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 istanbuldaki hemen hemen tüm 1+0 1+1 ler garsoniyer sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 bize heryer garsoniyer !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 senko said: abi otellerde fiyatlara ben karışamıyorum şirketin belli otellerle anlaşmaları var dışardan pazarlık şansım olmuyor. bu arada ikon, vizyon, tuzla full çekiyormuş, andromeda mıdır nedir orda bikaç tane buldum, onları da salladım 1 hafta otelde kalcam maalesef, sonra ev bulabilirsem geçerim eve. yoksa otel devam. ikonda bi sürü 1+1 1+0 var ya, kim dedi full çekiyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Ataşehir denen yerin temeli Kadıköy'ün garsoniyeri olarak başladı lan. Asya yakasının ilk eli yüzü düzgün 1+1 lerini yaptılar bütün zengin hacılar garsoniyerleri oraya nakletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar