Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

Emaleth said:

spoylır gibi ama diil gibi

ben mountain'ı hep itilmiş hep ezilmiş olan küçük kardeşi hound'un öldürmesini istiyom. ama herhalde oberyn dilimliycek kendisini :/

ya bunu ben de düşündüm dün
ilk sezonda iki kardeş arasındaki gerilimi direk vermişlerdi
(mountain'ın turnuva sırasında ser loras'ın üstüne yürümesi, hound'un gelip yolunu kesmesi, kılıçlar mılıçlar)
bu ikisi tekrar karşılaşıp yarım kalmış işi bitirebilirler gibime geliyo. ama o zaman oberyn'in mortlaması lazım ve oberyn mortlarsa çok tatsız olur

oberyn ölmesin ama mountain'ı da öldürmesin, hound'a bıraksın evet.
bunun tek yolu hound'un birden bire king's landing'e ışınlanarak abisinin işini bitirmesi ama westeros teknolojisiyle olcak iş diil o sanırsam. isyeeaaannn..
bir ihtimal daha var, o da axedice'ın notu mi dersin?
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

oberyn ölmesin ama mountain'ı da öldürmesin, hound'a bıraksın evet.
bunun tek yolu hound'un birden bire king's landing'e ışınlanarak abisinin işini bitirmesi ama westeros teknolojisiyle olcak iş diil o sanırsam. isyeeaaannn..
bir ihtimal daha var, o da axedice'ın notu mi dersin?

bilmiyorum ya, ikisi de ölücek galiba asd
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

Sparkcaster said:

Of kitabi okumayanlar ya

evet çok banaliz ama bu thread bizim. istediğimiz kadar cahillik cühelalık buldumcukluk ve şeyimhıyardiyenebiravuçtuzlakoşmacılık yapabiliriz. problem?

EHAHAHAHA aynen abla yardır.

Bence Tyrion'un son anda vicdanı el vermeyecek, Oberyn'i azat edip kendi dövüşecek, sonra da dövecek Mountain'ı.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Aslında orda çok ilginç ve aceyip olaylar var. Böyle kitapları okumayanların hiç aklına gelmeyecek gerçekten insanı meraka sürekleyen bi kurgu mevcut bahsettiğin karakterlerin gelecekleri hakkında.

Ama şimdi kitapları okumadığınız için hiç bişey söyleyemiyoruz...

hulk smash baya plot twist tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...