Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Şu verildi mi? Spoilerlı Zaytung Haberi http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=247437 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 verildi edit: Llama said: bunu biliyormuydunuz adamlar harita yapmışlar http://www.arkitera.com/haber/20773?%3E +rep şu iyiymiş http://gameofthrones.playgis.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bolumu izlemeden girmeyin. izlemeden once oroyin baglimisi gibi saldiriyorsunuz sonra spoiler yiyince de bik bik bik. var iste spoiler konusuna dikkat etmeyen tipler, dovlet bize bakmiyir diyeceginize kontrol edin kendinizi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Kitabi olan bir dizinin spoileri nasil oluyo acaba merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Feamer said: jacabo said: spoilerinizi konuyu bölümü alayını silkeliyim yapmadığım birşey yapıp bütün mesajları şikayet edicem bir bok olmayacak gerci bolumun modları uyuyor manyakmısınız girmeyin konuya ?, ben girmedim mesela yeni bakıyorum, ayrıca belli olan birşey zaten seneler öncesinden önemli olan ne olduğu değil nasıl olduğu cidden kafaniz zerre calismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Feamer said: manyakmısınız girmeyin konuya? ^ this. burda spoiler olduğunu biliyorsunuz, son bölümü izlemeden girmeyin. kitabı okuduğum halde bakmıyorum buraya ben izlemeden lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 yapılması gereken şey spoiler kullanmak. siz kendi yapmanız gerekeni yapmayıp ondan sonra başkalarına şöyle yap böyle yap diyemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 OLM NED ÖLÜYORMUŞ NEDNE SPOİLER VERDİNİZ NE ADAMSINIZ! bu arada dizide brotherhoodu gendry i melissandreye sattıracak kadar düşüren hbo ya yazıklar olsun. diğer bastardı cast etmek bu kadar mı zordu... Ser Gendry ulan knight of the hollow hill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bu sezon en az 5 ban çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 buluşup kavga etmeseler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 gif http://i.imgur.com/t7TbBhK.gif http://i.imgur.com/PY0iDoq.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 son bölümü izlemeden gelip topiğin son sayfasını sırf ''iyi bölüm''yazısını görmek için karıştıranların sansa kadar kafası çalışmıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Popeye said: bolumu izlemeden girmeyin. izlemeden once oroyin baglimisi gibi saldiriyorsunuz sonra spoiler yiyince de bik bik bik. var iste spoiler konusuna dikkat etmeyen tipler, dovlet bize bakmiyir diyeceginize kontrol edin kendinizi biraz. yalnız pop bölümü izledikten sonra girincede spo yiyebiliyoruz. Benim için sorun olan şey, kitaptan spo yapanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Kitabi okumadan girmeyin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kitabı okusak niye girelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Diziyi izleyip ne için giriyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 sonraki bölümleri tahmin etmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 zehir Zehirin nereden geldiğiyle ilgili bir komplo teorisi de benden gerçi sağ elle sol kulağı tutmak oluyor belki ama :); Tyrion'un verdiği kitabın sayfalarına zehir damlattığını varsayarsak , joffrey kitabı parçalarken kullandığı kılıcı daha sonra pastayı keserken de kullanıyor, zehri bu şekilde pastayı yerken almış olabilirr mi ? p.s: bu zehrin cilde temas ile de öldürebildiğini varsayarsak, tyrionun ilk düşüncesi joffrey kitabı okurken parmaklarından zehiri alacak olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 zehir ama tyriona bi fayda saglamıoki cofrinin ölmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Fistan'ın yaptığı gibi kime cevap verdiği veya konusu belli olmayan spo vermeyin yeter işte. Yani onu da verecekseniz en azından kitaptan spoiler falan yazın açıklamasına ona göre açalım. Son bölüm hakkında konuşmak falan spoilersız olmalı ayrıca. Bölümü izlemeden yorum okumaya gelen de spoilerı avuçla yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Suark said: zehir ama tyriona bi fayda saglamıoki cofrinin ölmesi bilemezsin ki abi, ufacik boyu var, turlu turlu huyu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 monkey demon from hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 tüm kitapları okuyup da diziyi izlemesi zevksiz, çünkü dizi çok başarısız.bir sürü eksik, gereksiz yer var.valla acıyorum sadece diziyi izleyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 sadece diziyi izleyenler diziden keyif alıyor, beklentileri kitapları okuyanlar kadar yüksek olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Suark said: yalnız pop bölümü izledikten sonra girincede spo yiyebiliyoruz. Benim için sorun olan şey, kitaptan spo yapanlar haklisin o konuda sozum yok. amerikadaki vatandas sagolsun ben de ned stark sposunu yemistim dizi baslamadan. gerci super oldu kitaplari okuma bahanem olustu. tesekkurler sukrucum :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar