Masakari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Ne bileyim ilk okuldaki sıra mumaramı sınıf arkadaşlarımı filan bile hatırlıyorum adlarını tiplerini filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Abi yav her mesajında "öyle bi seks yapıyorum ki hem kızlar deliriyor hem de ilginçlikler adamı hayatım bile renklenebiliyor" altmetnini gözümüze gözümüze sokan bi adam değil mi? Bu topik nedir ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 belki öpüşemiyor ama deli gibi sevişiyor. nerden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 erkeğim yazmadan ben bi kere öpüşmekten kaçtım yazsam oooo çekilip özel mesaja boğacaktınız slm diye. tanıyan da yok. erkekler de kaçar abi ne var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 sağ elinle yavaşça yanağınıyandan tutup dudaklarını sakince onunkilere yaklaştırıcaksın gözünü kapatıp işi bitiriceksin kısa sürsün tadı kalsın hadi kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Masakari said: Ne bileyim ilk okuldaki sıra mumaramı sınıf arkadaşlarımı filan bile hatırlıyorum adlarını tiplerini filan Ben 2010 dan öncesini zor hatırlıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Ağzın kokmuyorsa korkma dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 elini tut sonra yanağını ısır, kalırsa senindir giderse hiç senin olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Theridone said: Masakari said: Ne bileyim ilk okuldaki sıra mumaramı sınıf arkadaşlarımı filan bile hatırlıyorum adlarını tiplerini filan Ben 2010 dan öncesini zor hatırlıyorum ya birak bu kaybedenler klubu quotelarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 tabii bunu benim gibi %76,2 niz atsa yapın, yoksa %100 insansanız işlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 BabacumMostors said: tabii bunu benim gibi %76,2 niz atsa yapın, yoksa %100 insansanız işlemez yas-yorum uyumsuzlugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Daha hiç alfa erkek yorumu gelmemiş beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 yav said: kozalak said: oha, bunu sen mi söylüyorsun yoksa hesabını mı heklediler?bağa mi didin bi üstündekine mi anlamadım sağa didim hacı, sen bu işlerin ustası değil miydin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Ben kız arkadaşımı ilk defa yemeğe çıkardıktan sonra evine götürdüğümde çardaklarında oturduk biraz. Kız eve gitmek için kalktığında ellerinden tutup gözünün içine baktım. Öyle bir ambiyansta mutlaka öpüyorsun zaten, kaçışı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 BabacumMostors said: tabii bunu benim gibi %76,2 niz atsa yapın, yoksa %100 insansanız işlemez İİİHİHİHİHİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 incdarkness said: BabacumMostors said: tabii bunu benim gibi %76,2 niz atsa yapın, yoksa %100 insansanız işlemez yas-yorum uyumsuzlugu büyümicem ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ad3m said: Daha hiç alfa erkek yorumu gelmemiş beklemedeyim. ben hiç ilk hareketi yapmadım lan.. ilk hareket hep bana yapıldı.. fırsat vermediler, verdiler de ben mi yapmadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Abi dilini iyi kullanmak çok önemli. Dance of the tongues olması lazım öpüşürken, tamamen bir sıvı transferi... Öyle nar yer gibi emmeyin kızın ağzını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 @babacum Çok yapmacık olmuş hacüt saymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 incdarkness said: BabacumMostors said: tabii bunu benim gibi %76,2 niz atsa yapın, yoksa %100 insansanız işlemez yas-yorum uyumsuzlugu hiç mi sevenin yok la senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ad3m said: @babacum Çok yapmacık olmuş hacüt saymadım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 BabacumMostors said: tabii bunu benim gibi %76,2 niz atsa yapın, yoksa %100 insansanız işlemez http://www.youtube.com/watch?v=z6q43f0jfXA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 kozalak said: yav said: kozalak said: oha, bunu sen mi söylüyorsun yoksa hesabını mı heklediler?bağa mi didin bi üstündekine mi anlamadım sağa didim hacı, sen bu işlerin ustası değil miydin ya? llama'yla karıştırdın heralde yani var üç beş kırdığımız fındık da potansiyeli tam değerlendirememe sorunu çekiyorum işte şöyle uçanla kaçanı vurayım istiyorum ama yok çok yavaşız. 2-3 kere friendzone oldum bile gavur ellerde, bunu kaçırmak istemiom içim gidiyor kıza :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Theridone said: incdarkness said: BabacumMostors said: tabii bunu benim gibi %76,2 niz atsa yapın, yoksa %100 insansanız işlemez yas-yorum uyumsuzlugu hiç mi sevenin yok la senin :( yoqh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 yav said: kozalak said: yav said: kozalak said: oha, bunu sen mi söylüyorsun yoksa hesabını mı heklediler?bağa mi didin bi üstündekine mi anlamadım sağa didim hacı, sen bu işlerin ustası değil miydin ya? llama'yla karıştırdın heralde yani var üç beş kırdığımız fındık da potansiyeli tam değerlendirememe sorunu çekiyorum işte şöyle uçanla kaçanı vurayım istiyorum ama yok çok yavaşız. 2-3 kere friendzone oldum bile gavur ellerde, bunu kaçırmak istemiom içim gidiyor kıza :/ niye tatava yapıyosun ki kardeşim bas geç bide yabancı kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar