yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 millet nasıl oluyo bu? şrlap diye öpemiyorum kızları çekiniyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 şlop diye öp sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 elini tut gözünün içine bak yada direk daya viskiyi tekilayı düşünmeden yapışırsınız ztn birbirinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Karşı taraftan beklersen sittin sene gelmez (denendi ve onaylandı.) o yüzden korkutmadan ve ürkütmeden avına yaklaşman gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 oha, bunu sen mi söylüyorsun yoksa hesabını mı heklediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 tatava yapmayacaksın, basıp geçeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 saclarindan kavrayip ben sert severim diyceksin. ciglik atarsa duvara vurursun kafasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 hep fırsatını bulup yabıştım. HİÇ terslenmedim şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Karşı taraftan da gelir.Gelmezse de 4sn den fazla göz göze geldiğinizde kız gülümsüyorsa yapıştır.4sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 bide önce erkekleri öpmekle başla. orada tutturursan kızlar kolay. bileklikle koşmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Bana karşı taraftan gelmedi şimdiye kadar. Kltklar egolarına çok düşkün olduklarından illa senden bekliyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 gözünü tut elinin içine bak sonrası gelicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 oha hemen yer kapayım. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 cok acele etme yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 en kritik kısım bel boşluğundan kavramadır. belden kavradın mı kendi gelir otomatikman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ginaly said: en kritik kısım bel boşluğundan kavramadır. belden kavradın mı kendi gelir otomatikman. Kessin bilgi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 kozalak said: oha, bunu sen mi söylüyorsun yoksa hesabını mı heklediler?bağa mi didin bi üstündekine mi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 duruma gore degisir hedefteki kiz tek ise once goz temasi ardindan direk selam naber diye gir konusmaya yanina gidip 2 kisi ise birinin faillamasini bekle hemen ardindan gir oraya tanidik mi falan diye komikti hareketleri falan dersin sonra acilir iste muhabbetl 3 kiz ise o kizlardan birini taniyosan gozune kestirdigin kiz %80 senindir taktik basit gozune kestirdigin kizin kalkmasini bekliceksin kalktiktan sonra onun yerine otur direk sonra diger kiza sende mi burdaydin falan o direk wooaw oo selam canim muhabbetine girer(bende oyle oluyo) diger kiz gelince kalk sen mi oturuyodun pardon diye orda bi koltuk kargasasi oluyo en son beraber oturalim de sen otur direk kucakta sonrasi basit 3 kiz 1 erkek burasi eglenceli erkegin hareketlerini gozlemle gozune kestirdigin kizin ne gibi seylere guldugune ve onem verdigine dikkat et (mumkunse direk arka taraflarinda otur/ayakta dur dinlemek icin) sonra ne biliyim cocuk iste star wars dedi direk atla konusmaya bi dakka star wars mu falan diye arkasindan kizin nelere guldugune ve dikkat ettigini gozlemledin zaten direk o konulara yonlen tek gecelik istiyorsan yapicagin is basit sen konusma kiz konussun iltifatlarin onu konusturucak cinsten olsun en basiti suratin yabanci gelmiyo vesayre vesayre bir sarkiyi soylemeye baslarsa sende mi seviyosun bu grubu ben konserindeydim falan dersin sonra o falan filan ne biliyim abi basit seyler kizlar tipin iyiyse her turlu halledilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 oha wotlamisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 inyormaynd said: ginaly said: en kritik kısım bel boşluğundan kavramadır. belden kavradın mı kendi gelir otomatikman. Kessin bilgi mi? %100 çalışıyor, aynısı teyzemin başına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 kanka tanışma muhabbeti değil tanıştın yalnız başına da kaldın, hah orda bana bi kal geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 YA ZATEN YALADIN MI Bİ DAHA BIRAKMAZ HACIV. YALADIN MI BIRAKMAZ HACIV VALLAHİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 yav said: kanka tanışma muhabbeti değil tanıştın yalnız başına da kaldın, hah orda bana bi kal geliyor çıkar oyna akıllı telefonunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 abi bi kaç saniyelik eyes contact kurdun mu yumulucan hemen. gerisini düşünme hatta gerisini hatun getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar