Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Savior(Project R1)

yazuach

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Oyun güzel biz hala oynuyoruz arkadaşlarla. Imc beklediğimizden çok çok daha iyi bi şirket çıktı. Çok ilgileniyorlar oyunla. Bu oyunun patlama veya patlamama gibi bir durumu yok. Fena değil falan diyebileceğin bir oyun değil çünkü. Ya çok seversin ya nefret edersin. Belli nasıl bir kitlenin oynayacağı oyunu. Birçok eski Ragnarok guildi falan oyunda oynuyor 1 aydır.
Oyunun en güzel yanları benim için, class sistemi, pvpsi, oyun içi sürekli yeni şeyler keşfetme hissi, hikayesi diyebilirim. Oyun içi ticaret biraz sıkıntılı o rahatsız ediyor beni biraz ancak düzelteceklerini söylediler onuda. Takmıyorum o yüzden pek bu sorunu. Eğer old school grind bazlı lore, müzik ve grafik bakımından Ragnarok esintileri olan bir mmo arıyorsan oynayabilirsin. Yoksa pek önermiyorum. Sonra ben yılların Ragnarok oyuncusuyum diyip, oyuna başlayıp bu ne ya grind grind diyen tiplerden olmayında... Komik oluyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun atmosfer olarak çok iyi ama class sistemini sevmedim ben ya. Tamam level atladıkça şekillendiriyosun classını ama level cap olayı yok, kas kasabildiğin kadar. Exp rate de bence o kadar level için baya düşük, ilk 10 15 level sonrasında duvara tosluyosun resmen gıdım gıdım artıyor bar. Benim gibi her classı/buildi denemek isteyen adam için yapılcak iş değil.

En azından o level atladıkça seçtiğin alt classları respec yapabilsen daha çekilir olurdu. Oyun daha sen level 15'ken yeni class seçtiriyor daha ne olup bittiğini bile anlamadan, ve hani en optimal class kombinasyonu için belli bir sıralamayla gitmen gerekiyor, bi yanlış yaptınmı çöp oluyor karakter. Sonra hadiii bi daha en baştan...
Grind diyince de komik duruma düşülmüyor, yıl olmuş 2016, ragnarok dediğin 20 sene öncesinde kalmış bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...