eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 AHAHAH :D sen yok mu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Ben her gün oynuyorum. Team name Riverne. İsteyen eklesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Ben lol oynuyom abi artık mmorpg bitti benim için sanırım. Sarmıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 fakirler ne zaman beleş girebilicek oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 asuhduahsdhuas 29unda gircek fakirler. Fakirler her yerde fakir. Hayret buna p2w demiyorlar Para verip önce girdikleri için. OYUN AĞIR P2W AGA ADAMLAR BİZDEN ÖNCE GİRİP KASIYOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 bu oyun ne kadar sıkıcı? patladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 bilmem.. daha fakirlere çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Oyun güzel biz hala oynuyoruz arkadaşlarla. Imc beklediğimizden çok çok daha iyi bi şirket çıktı. Çok ilgileniyorlar oyunla. Bu oyunun patlama veya patlamama gibi bir durumu yok. Fena değil falan diyebileceğin bir oyun değil çünkü. Ya çok seversin ya nefret edersin. Belli nasıl bir kitlenin oynayacağı oyunu. Birçok eski Ragnarok guildi falan oyunda oynuyor 1 aydır. Oyunun en güzel yanları benim için, class sistemi, pvpsi, oyun içi sürekli yeni şeyler keşfetme hissi, hikayesi diyebilirim. Oyun içi ticaret biraz sıkıntılı o rahatsız ediyor beni biraz ancak düzelteceklerini söylediler onuda. Takmıyorum o yüzden pek bu sorunu. Eğer old school grind bazlı lore, müzik ve grafik bakımından Ragnarok esintileri olan bir mmo arıyorsan oynayabilirsin. Yoksa pek önermiyorum. Sonra ben yılların Ragnarok oyuncusuyum diyip, oyuna başlayıp bu ne ya grind grind diyen tiplerden olmayında... Komik oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Oyun atmosfer olarak çok iyi ama class sistemini sevmedim ben ya. Tamam level atladıkça şekillendiriyosun classını ama level cap olayı yok, kas kasabildiğin kadar. Exp rate de bence o kadar level için baya düşük, ilk 10 15 level sonrasında duvara tosluyosun resmen gıdım gıdım artıyor bar. Benim gibi her classı/buildi denemek isteyen adam için yapılcak iş değil. En azından o level atladıkça seçtiğin alt classları respec yapabilsen daha çekilir olurdu. Oyun daha sen level 15'ken yeni class seçtiriyor daha ne olup bittiğini bile anlamadan, ve hani en optimal class kombinasyonu için belli bir sıralamayla gitmen gerekiyor, bi yanlış yaptınmı çöp oluyor karakter. Sonra hadiii bi daha en baştan... Grind diyince de komik duruma düşülmüyor, yıl olmuş 2016, ragnarok dediğin 20 sene öncesinde kalmış bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 bu arada nisan sonu değil, mayıs sonuna doğru çıkacak oyun. buglar vs. problemleri varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 kötü ya oyun. Oynanmaz 1 ay sonra biter heyecanı bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ohoo fakirler 1 ay daha mı beklicek yani girmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 F2P Yapmayacağız diyin de bari bırakalım takibi. Dalga mı geçiyor bu oyunun yapımcıları bizle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 En ucuz paket 18 lira abi, al oyna bekleyemiceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinhan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Beklerim beklerim de bizimle dalga mı geçiyorlar? Ne yani bu? 28 Nisan dediler F2P için tarih sonra bug var dediler 8 Mayıs'a aldılar şimdi de F2P için verilen tarihi kaldırmışlar hiçbir şey söyledikleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 niye dalga geçilsin? Demekki bir şeylerde kusur var ki uzatıyorlar zamanı.Bu kadar mızmızlanacağına satın al ver 18 lira oyna ya da laf etme lol. edit : Oyun ağır patladı hiç kasmayın oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 6dk da ne değişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 patladı mı şimdi noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 oynanmaz öyle diyim. Patladı mı patlamadı mı bilmiyorum Ben en fazla 3 gün oynayabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 f2p olmuş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 http://www.troll.me/images/yoda-senses/i-sense-the-qq-in-this-thread.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 HarveyQuinn said: f2p olmuş bile Hep f2p idi.. Early access satildi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 baktımda f2p değil steam bildigin para istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=2lAP5oR2WLU çin amansızca kopyalamış oyunu hem de android'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar