Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Savior(Project R1)


yazuach

Öne çıkan mesajlar



Ragnarok Online'ın babası denilen Kim Hakkyu tarafından yürütülen bir proje. 2002'de Ragnarok ekibinden ve Gravity'den ayrılmış abimiz. Ragnarok'un varisi olarak yeni bir oyun yapmaya karar vermiş. Oyunun ismi, logosu filan daha geçenlerde kesinleşmiş. Ki kesinleşene kadar da hep Project R1 olarak adlandırılmış. Adı Tree of Savior olacak.



Yine 2.5D Ragnarok tarzı bir oyun. Görünce baya heyecanlandım Ragnarok 2 fiyaskosundan sonra. Oyunda tam tamına 80 farklı class, 10 farklı job ve 200den fazla boss olacakmış. 2014'ün 2. yarısında Kore'de betaya girmesi bekleniyor.



Oyunun videolarına filan bayıldım ben. Karakter modellemeleri, mekanlar filan çok tatlı. Gameplayde direk Ragnarok olduğu için bayıldım. Şuan en çok beklediğim 3 mmorpgden biri oldu direk.





Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Araştırdığım kadarıyla uzatmayı planlamıyorlar Eu release olayını. Bu yıl içinde en kısa zamanda gelecekmiş weste oyun. Bu arada mobil ve konsol versiyonları içinde marka tescillemişler. Ps4, psp ve mobil içinde release olacağı tahmin ediliyor oyunun. Şuan Kore'de cbt sürüyor. 28 class aktif durumdaymış. Oyun release olduğunda 80 classda aktif olarak oynanabilecek. Crafting sistemini Ragnarok'daki gibi yapmışlar acayip mutlu oldum. Yani crafting her oyuncu için bir uğraş olmayacak. Crafting classları var Ragnarok'daki gibi ayrı kasacağımız. Oyun acayip iyi. Dediğim gibi tek korkum Nexon. O konuda da ümitliyim aslında. Bildiğiniz gibi Nexon Ncsoft'un büyük bir kısmını satın aldı. O zamandan beride daha bi ayakları yere basıyor. P2W mantığından uzaklaşacaklarını ümit ediyorum şirket olarak artık. Maple Story 2 duyurulduğundan beride bu yönde açıklamalar yapıyorlar. İlk oyundaki hataları yapmayacaklarını ve oyunun asla p2w olmayacağını söylüyorlar. Bakalım lafta bunlar şimdilik. İnşallah şu oyuna yazık etmezler.



Low level boss fightlardan biri. Müzik mükemmel...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

He ya Vita. Benim dalgınlığıma geldi. Yok ya goblin boss filan var biraz daha yüksek level. Gayet güzel tasarlamışlar. 19 level boss fightı bu daha. Müzik için paylaştım zaten. Oyunda 200den fazla boss varmış şuan. Bunlar dungeon bossları filan değil zaten. Basit quest bossları.

Edit: 3 satır yazıda imlayı katletmişim resmen öf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...