Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Ulan insan gibi kur yaparak, öncesinde muhabbet ederek seviştiğim bir kız çok uzun zamandır olmadı... Epic failim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 fazla açılma boğulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 on sayfa tabiki okumadım ama çılgın mısın abi ne facebooku. facebook tanışma fırsatı olmayan azgınlar ya da ikili ilişki kuramayan lame insanlar için var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 alcatel telefonla sınıftaki kıza sms de atmışsındır sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 yorumları okumadımda genel tavsiye veriyim.çoğu kişininde onaylıcağı gibi kızların ne çok üstüne gitmek lazım ne hiç zikinde değilmiş gibi davranmak.misal örnek veriyorum. başka bişey konuşurken bianda konuyu değiştir. örnek: sen bana geçen hafta bişey sormuştun.dün gece (dün ve gece kavramların önemli.+gece gece sen geldin aklıma-okadar zaman gelmedin gelmedin son dakka aklına gelmiş)aklıma geldide gelmeden bişey hazırladım gösteriyim sana.(kızın suratında bi tebessüm olur bu sırada büyük ihtimal.kendini bi bok sanar.)tüh yanlız aklım doluydu biraz laptopu unutmuşum getirmeyi.neyse haftaya gösteririm ozaman...(burda havası söner) ama hemen ardından-..veya yarın bi kafede falan buluşupta gösterebilirim...gibi gibi veya işte geçen gün şu şu alışveriş merkezinde bi işim vardı.sana benzeyen birini gördüm.senmiydin vs.vs.evetse cevap,ha bende benzettimde acelem vardı selam veremedim.mesela.. yani sonuç olarak her + nı -licek bişey yapıp her - yide + ya çevirceksin.nötrliceksin panpa.o nötr çizgide kızların kafadaki devre cozurduyo çünkü.fazla düşünmeye başlıyıp ''ay öylemi böylemi'' diye diye kendini zorla hoşlandırtıyo falan. benden bukadar moruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Ren said: on sayfa tabiki okumadım ama çılgın mısın abi ne facebooku. facebook tanışma fırsatı olmayan azgınlar ya da ikili ilişki kuramayan lame insanlar için var belki kız da lame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 cikar masaya vur dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Ren said: alcatel telefonla sınıftaki kıza sms de atmışsındır sen biz lisedeyken kızlar çaldırıp kapatırdı allahtan o kültür fazla yerleşmedi, yoksa mors alfabesine kadar yolu vardı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Facebook'tan ekledim. Kabul etti. Detaylar az sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 next level : feys kasiyo wazzup versene + gulucuklu simayliy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 DA2019 said: Facebook'tan ekledim. Kabul etti. Detaylar az sonra.. oo hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 off abi feysten ekleştik falan deseydin pati çökerdi kesin bu arada gülücüğe odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 DA2019 said: Facebook'tan ekledim. Kabul etti. Detaylar az sonra.. themomentyourealizewhyyouarelonely.gif http://i.imgur.com/tFmcS.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 NE ARA 11 SAYFA YAZDINIZ ALLAHSIZLAR ÖZET PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 BİR MUHENDİZİN DIRAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 vivavale said: çıkar masaya vur abi. dendi mi pascalnouman said: cikar masaya vur dendi mi ? sanki ortamlarda, çıkarıp masaya durmadan vuruyorsunuz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 durmadan cikartirsak anlami kalmaz abi deli derler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 açıl la bence pozisyon iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 _Rave said: yorumları okumadımda genel tavsiye veriyim.çoğu kişininde onaylıcağı gibi kızların ne çok üstüne gitmek lazım ne hiç zikinde değilmiş gibi davranmak.misal örnek veriyorum. başka bişey konuşurken bianda konuyu değiştir. örnek: sen bana geçen hafta bişey sormuştun.dün gece (dün ve gece kavramların önemli.+gece gece sen geldin aklıma-okadar zaman gelmedin gelmedin son dakka aklına gelmiş)aklıma geldide gelmeden bişey hazırladım gösteriyim sana.(kızın suratında bi tebessüm olur bu sırada büyük ihtimal.kendini bi bok sanar.)tüh yanlız aklım doluydu biraz laptopu unutmuşum getirmeyi.neyse haftaya gösteririm ozaman...(burda havası söner) ama hemen ardından-..veya yarın bi kafede falan buluşupta gösterebilirim...gibi gibi veya işte geçen gün şu şu alışveriş merkezinde bi işim vardı.sana benzeyen birini gördüm.senmiydin vs.vs.evetse cevap,ha bende benzettimde acelem vardı selam veremedim.mesela.. yani sonuç olarak her + nı -licek bişey yapıp her - yide + ya çevirceksin.nötrliceksin panpa.o nötr çizgide kızların kafadaki devre cozurduyo çünkü.fazla düşünmeye başlıyıp ''ay öylemi böylemi'' diye diye kendini zorla hoşlandırtıyo falan. benden bukadar moruk. çerçeve gelsin şu posta ya da bu arkadaş kişisel bölümümn bot'u olsun direk her türlü yeni threade bu yapıştırılsın konu farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 DA2019 said: Facebook'tan ekledim. Kabul etti. Detaylar az sonra.. abi adamlar burda sana 11 sayfa sakın ekleme dedi. ben ekle dedim bi tek gidip beni mi dinledin auehauehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ha bir de şu kötü, , ileride olur da bu kızla ciddi bir ilişkiniz olur, evlenirsiniz falan sonrasında bu topiği okut lütfen. ama o sıra yüz ifadesini videoya falan almayı unutma :D wtf i ve done :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Liebe said: DA2019 said: Facebook'tan ekledim. Kabul etti. Detaylar az sonra.. abi adamlar burda sana 11 sayfa sakın ekleme dedi. ben ekle dedim bi tek gidip beni mi dinledin auehauehau aslinda konudan bagimsiz dusununce mantikli. paticikte ne yapayim diye sorup tersini yapmis. gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 sosyal medyayı kullanmayan kaybeder. eğer gerizekalı gibi bi facebook sayfan varsa, sıçtığının resmi olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 benim feys bok gibi ya duzenlemeye fln da useniyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar