imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 şu gerçek olsa yaşam meyve suyundan geldi derdik.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 meyve suyunda bakteri yüzeysel olmaz mı? tabaka gibi hani bi de haber,i başka yerde göremedim ben farklı kaynaklar var mı?
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 neymiş abi bu nasıl oluyormuş bu ne ak
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=OyW7JVjYoYU
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 icetea içiyom ben çok ya onun var mı bi olayı acaba
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 BabacumMostors said: meyve suyunda bakteri yüzeysel olmaz mı? tabaka gibi hani bi de haber,i başka yerde göremedim ben farklı kaynaklar var mı? sabit durursa o dediginden olur
Voys Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 litrelik icetea'yi arabada unutmuştum yazın. 1 hafta falan kalmış. yarısını içmiştim. 1 haftanın sonunda denk geldim. içi aynı bu şekilde denizanası gibimsi organizmalarla dolmuştu.
liberal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Voys said: litrelik icetea'yi arabada unutmuştum yazın. 1 hafta falan kalmış. yarısını içmiştim. 1 haftanın sonunda denk geldim. içi aynı bu şekilde denizanası gibimsi organizmalarla dolmuştu. oha ya olm yazda havalar sıcaklasın da biriniz denesin şunu. resimleri de atarsınız. aramızda hiç mi biolog yok, herkes mi mühendis
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 doğal olduğunu gösteriyor işte böyle bozulmalar. ben de geçenlerde cam bardakta beyaz çay içip dibini bardakta unutmuştum. yaklaşık 2 hafta odada kalmış öyle. beyaz beyaz parçacıklar olmuştu bardakta. yeni bir hayat doğuyordu ama lavaboya döktüm çünkü oraya layıktılar.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kalan çayda olur ama oyle. normaldir. genellikle unutlan demlik çayların kaderidir o beyaz yumaklar hatta
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 çok incelemdim siteyi kaynağı da tipik sağcı medyanın rutinleşen pınarı karalama haberlerinden biri olmasın. bu tip şeylerde direk marka verip haber yapmalar genelde hukiki sonçlar doğuruyor malum.
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 BabacumMostors said: kola içem bari.. içinde bir şeyin yaşama şansı yok sdf yada düz su ve biraya devam http://en.wikipedia.org/wiki/Donoghue_v_Stevenson çok meşhur davadır. Salyangozlar mayayı çok sever, birada da maya var.
Voys Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 liberal said: oha ya olm yazda havalar sıcaklasın da biriniz denesin şunu. resimleri de atarsınız. aramızda hiç mi biolog yok, herkes mi mühendis al abi bakkaldan litrelik bi tane, yarısını dök-iç koy sora camın önüne. hava güneşli artık
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Black-ice said: abi valla 3 aydır kilo alma diyeti yapıyorum içmem gerekiyo kendim sıksam ömrüm biter zike zike içicem. üzmeyin beni :( abi meyve suyu niye şart kilo alma diyetinde? boşuna açıklama çürütürüm
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ne içeyim ara öğünlerde mesela kolay yoldan kalori ve sağlıklı olsun diye söle onu içem
Somon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 snickers al 2 tane, ekmek kadayıfı al 1 kilo, 5-6 tane muz, tam yağlı süt al 2lt mikserden geçir, 3 gün içersin
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Black-ice said: ne içeyim ara öğünlerde mesela kolay yoldan kalori ve sağlıklı olsun diye söle onu içem araöğünde ne yiyorsun?
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 mesela boktan bi ara öğün var bisküvi falan yiyorum. yanında da meyve suyu içiyorum 500 kaloriye fln tamamlıyorum. şimdi bisküvi yanında süt içsen bir sonraki öğüne iştah önlüyor. ayran içilmez. kola mola zararlılık açısından eliyorum. en temizi meyve suyu işte.
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 buyrun sizi daha da iğrendireyim http://i.imgur.com/RsZuYEk.jpg reddit said: You would have noticed the juice box was bad prior to drinking it. That is a Tetra Pak aseptic package. Bacteria growth inside of it would have caused the package to bloat and most likely result it the package leaking from either the straw hole, the vertical seal on the back of the package or the seals on the top and bottom. Could the sterility in the package have been broken? Possibly. But it would have been noticeable on the outside.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Black-ice said: mesela boktan bi ara öğün var bisküvi falan yiyorum. yanında da meyve suyu içiyorum 500 kaloriye fln tamamlıyorum. şimdi bisküvi yanında süt içsen bir sonraki öğüne iştah önlüyor. ayran içilmez. kola mola zararlılık açısından eliyorum. en temizi meyve suyu işte. fıstık ezmeli sandviç ye abi. çok besleyici, çok kalorili. hatta fıstık ezmesi + marmelat veya bal olarak götür. benim için de ye :/
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 abi onu akşam ara öğününde yiyorum mesela. oh mis.
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ben hastalıklı gibi hep kesip bakarım içine. yıllarca hor görüldüm aşağılandım. şu anda mesudum artık. biyoloji okumak benim hayatımı mahfetti abi.
Öne çıkan mesajlar