aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 gozluk takacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 reyou said: bu lenslerin havuzda, denizde kullanimi ile ilgili cok pis saglik manifestolari var sagda solda, ciplak goze gore cok daha fazla artiyolar diolla var mi bunla ilgili dogru bi kaynak? walla getirisi daha fazla kız dikizlemek için denizden çıkıp optik gözlüğünü mü takacansn güneş gözlüğü kullanabiliyorsun rahatca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ztn gunes gozlugu asil amac ya, su salak milliyet gazeteciliyi ve goygoyculugu, lenslerinizle mangal yapmayin yapisir kor olursunuz, denize girmeyin mikrop kapar gozunuz duser diye diye soguttular adami sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 onlari diyen doktorlar zaten, mangali bilmem de asdf, suya girmeyin diyor hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 "roket adam" said: Biofinity aldım, efsane çıktı. 92 kutu alıp önümüzdeki 15 yıl kullanmayı planlıyorum. bende bunu kullanıyorum tek kullandıgım marka bu ilk lens aldıgımda vermişlerşdi bişi bi marka denemedim hiç.bi sorun yaşamadyım da tek gerizekalılğı arkası önu zor belli oluy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 deniz gözlüğü ile girince temas olmuyor zaten havuz şans ve bünye işi, hiç girmemek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 lensle denize mi girilir kafayı mı yediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Rerore said: http://www.lensmarket.com/swiss-lens/orbis şöle garip bir şey var 1 senelik yazmışlar http://www.lensmarket.com/ext/urun/orbis-1-l.jpg şuna bir şey deyin ya nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Biofinity i duymadim hic, acuvues kullaniyorum sanirim fena degil. Ama deniyim ben de biofinity i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Night and day kullanıyorum uber memnunum, çıkarmıyorum atlarca ve hunharca ahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Acuvue Oasys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 derecesiz freshlook colorblends aldim ben sirf vanity icinde bulanik goruyorum ne zaman taksam :( daha kaliteli ve uzun omurlu bir seye yatirim yapmam lazim sanirim, rengi guzel diye kor gibi gezemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 vanity icin aldigindandir o. kibir gozlerini kor etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ne yapiim boktan genlerle baska turlu mucadele edilmiyor :( annemin ne guzel yesilimsi bole cok guzel bir goz rengi var ama lanet olasi genetik yuzunden baba tarafinin simsiyah gozleri kalmis meh. TOO MAINSTREAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Bi üniversite hastanesinin kontakt lens biriminden randevu al, orda gözünü türlü çeşitli açılardan ölçüp türlü çeşitli lensleri deneyip sana en uygun olanı bulun doktorla birlikte, sonra da gözlükçüye gidip aynı marka aynı model (gözlükçüler burda bu bunun muadili deyip aynı ölçülerde başka lens satmaya çalışabilir, ama lenste muadil yoktur. Olan olur, olmayan olmaz) lensi al. The best kontakt lens odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 lens için göz çapının ölçülmesi gerekiyor.önceden sun care 55 kullanırdım çok rahattı ama piyasadan kaldırmışlar.uzun süredir zeiss kullanıyorum ama bundan da memnun değilim, çok çabuk kuruyor.var mı başka marka önerebilecek. ayrıca 7 yıldır filan havuza denize lens ile giriyorum, bir sorun yaşamadım daha ama yaşamayacağım anlamına da gelmez tabi, uzmanlar tehlikeli diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Lens takılıyken göz mikroorganizmalara karşı çok savunmasız durumda, ayrıca kornea iyi kanlanmadığı için oksijen ihtiyacının büyük çoğunluğunu havadaki oksijenden karşılıyo. Lensle havuza girerek korneayı mikroorganizmaların tutunabileceği yüzey yaratıp riske atıyorsun. Ayrıca uykuda gözler kapanınca korneanın az oksijenle (fizyolojik hipoksi) geçtiği uyku moduna balta vuruyorsun, korneanın gözyaşıyla (gözyaşında çözünmüş oksijen var) temasını azaltıp koneayı hipoksiden anoksiye(oksijensizlik) sürüklüyorsun. Bu da kısa vadede mikroorganizma üremesine, uzun vadede korneada ciddi hasara yol açabilir Lens kullanan başka arkadaşlarınızın değil de doktorunuzun tavsiyelerine uymanız, lens bakımında size günde birkaç dakika kaybettirip, çok şeyler kazandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 oasys. piyasadaki en kalitesi bu, en ucuz satan yerde burası genelde http://www.lensci.com/acuvue-oasys pure vision HD den, air optixe kadar kullanıldı. kurumayan en dayanıklı ve batmayan oasys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bide bu aylik olayi ne oluyor? bir ay sonra atin diyorlar oysa 4-5 gun kullandigim lens var hani, kullanima goremi yoksa ambalajdan cikarinca otomatik omrumu 1 ay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Deathblade said: Acuvue Oasys dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ya saçmalamayıııın. nigh and day. oasys ne anasını satayım a4 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Laurelin said: bide bu aylik olayi ne oluyor? bir ay sonra atin diyorlar oysa 4-5 gun kullandigim lens var hani, kullanima goremi yoksa ambalajdan cikarinca otomatik omrumu 1 ay? Açtıktan sonraki ömrü diye hatırlıyorum ama tam da kesin emin değilim. Ama muhtemelen açıldıktan sonra bir aydır. Yine bi gözcüye denk gelirsem sorarım, iki haftalık stajla bu kadar hatırlayabiliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bu arada oasys ler 15 günlük 1 ay kullanmaya kasmayın gece çıkarmayan piskopatları bende anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Rerore said: Rerore said: http://www.lensmarket.com/swiss-lens/orbis şöle garip bir şey var 1 senelik yazmışlar http://www.lensmarket.com/ext/urun/orbis-1-l.jpg şuna bir şey deyin ya nedir ne değildir o nasıl bi numaradır? +40 -40 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ben acuve oasis kullanıyorum. bazen bulanık bazen net görüyorum sebebini anlamadım bi türlü. başka marka mı denesem acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar