GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 +gözlük +sakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 lan hiyar, instagramin amaci o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 aquila said: lan hiyar, instagramin amaci o. araya 2,3 dk sıkıştır falan yada albüm yap face ye at ard arda 20 resim ne lan. Fitness girllere bakarken akabinde 20 tane yumurta resmi hiç hoş olmadı sövdürttü sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Sequo said: aquila said: lan hiyar, instagramin amaci o. araya 2,3 dk sıkıştır falan yada albüm yap face ye at ard arda 20 resim ne lan. Fitness girllere bakarken akabinde 20 tane yumurta resmi hiç hoş olmadı sövdürttü sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Ohaa adam aquila'yı stalklıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 keske facede de paylassaydim tek tek, bi de orda gorseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 şükrü instagramın mı var senin hemen takipleşelim ayağımı falan çekiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 aquila said: keske facede de paylassaydim tek tek, bi de orda gorseydin. face izin vermiyor kanka ona. hemen grup yapip albümmüş gibi gösteriyor. yani senin gibi dangozlar için çözüm üretmiş adamlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 tek tek koymasini da biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Sikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 olm ben sizi fakirsiniz diye bi yerlere gidip şikayet ediyor muyum? siz niye beni şikayet edip duruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 fakir diye kimseyi şikayet edemezsin ama ahlaksız diye edebilirsin öğrenmiş oldun böylece bu hayat dersini bedavaya veriyorum sana para mara istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bu adam benden daha çok şikayet ediyormuş lan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 istediginiz hersey icin sikayet edebilirsiniz, sinirlama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 rekor bende sanıyordum ama şimdi üzüldüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Bi daire projesine girecek gibiyim. Havuz Fin Hamamı Sauna Fitness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Masaj salonu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Havuz dertli. Bizim apartmanin var, zaten 6-7 daire, havuz aidata guzel biniyor. Ayda yilda bir kullaniiliyor zaten, gereksiz. Olmasa daha iyi, sirf para var diye koymak da sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ne aptal bi adam bu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 "Tatar Ramazan" said: bu adam benden daha çok şikayet ediyormuş lan:( çalış senin de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 yav said: ne aptal bi adam bu yav nick post ayrica niye okudum ki bu konuyu ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 he bravo sana da alkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 yine 3 sayfa olmuş. helal beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 adres ver işeyeq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 aslında iyi düşünülmüş başarılı bir konu açılması olmuş, güncel bir konuyu ince görmüş... tasvip etmiyorum o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar