bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 su altı mekanı mı NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PLEASE GOD NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO http://www.youtube.com/watch?v=4rAHWGT8GoQ
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Abi allah aşkına vaşir demeyin bana tüylerim diken diken oluyor. O kadar 90 karakter yaptım daha bir tanesiyle %20 sini bitirmişliğim yoktur. Öyle boktan bir harita bana kalırsa.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Bende seviyorum :) değişik bir mekan işte, bence öyle cins fikirlere ihtiyaç var hehe. Şimdi anca poseidus a bakıyorum arada =p Birde su altı mekanı druidler için cennetti resmen. Birde wow un hikayeye daha çok uyuyor, iron horde & burning legion felan derken nagalar felan yine.
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Emerald Dream i bekliyoruz klasikten beri.
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Vaşir'i ilk kastığımda achivementlı kasmışım, 5 90 var geri kalan 4 tanesiyle 1 kere uğramadım... böyle berbat harita olmaz olsun...
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 S-H said: ds solo yapılabiliyor mu ? yapılıyo Ben normal yapıyorum dk ile. HC isim yok :)
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 mount için yapıcam işte, normalden düşüyor mu bakmak lazım.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ultrax dan normal/hc düşüyor deathwing normalde blazing drake düşürür deathwing heroic de hem blazing hem handmaiden düşürür =p
quixef Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 La bu ne, daha şimdiden Twisting Nether de 150 kişi queue...Expansion da hiç girilmez abi buraya.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Çoğunluk geri geldi aslında ya =p tam 13 ünde hep birlikte girmeye çalışanlar yüzünden bayağı bir kuyruk olur sonra azalır yine :)
quixef Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Bir yemek yedim geldim 1000 kişi olmuş.
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 oyunun harbiden boku cıktı ya. bugün kaç kere restart yedi TN. ulan başka server yokmuş gibi herkes buraya doluşmuş
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 vay anasını yav sıra çilesi gene başlamış.hayır free migrate yapsan o serverlar da adam gibi oyun oynanmazki.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 boş server a gidince millet 1 ay içinde hevesini alıp bırakıyor zaten deymez :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bu catadaki legendary dagger questlinei icin 10K vermeye deger mi ya? toplamda 30K falan goldum var, WOD'a saklamak daha iyi olur heralde diye dusunuyorum. edit: main rogue
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 30k varsa 10 u oraya vermeye deymez, salla. Wod da garrison du bilmemneydi derken para da lazım olacak, daha sonra 10k bayılırsın :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 aynen ben de oyle dusundum. peki bu MOP cloak gorevini yapmaya deger mi suan? veya yetisir mi WOD cikana kadar? niye eski zimbirtilara kasiyosun diyen olursa; eskiden PVE bakimindan baya casual olarak oynuyordum sadece BG falan takiliyodum, oyuna WOD ile biraz daha zaman yatirmaya karar verdim :D
Öne çıkan mesajlar