bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 su altı mekanı mı NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PLEASE GOD NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO http://www.youtube.com/watch?v=4rAHWGT8GoQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Vaşir bence mükemmel bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Abi allah aşkına vaşir demeyin bana tüylerim diken diken oluyor. O kadar 90 karakter yaptım daha bir tanesiyle %20 sini bitirmişliğim yoktur. Öyle boktan bir harita bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Bende seviyorum :) değişik bir mekan işte, bence öyle cins fikirlere ihtiyaç var hehe. Şimdi anca poseidus a bakıyorum arada =p Birde su altı mekanı druidler için cennetti resmen. Birde wow un hikayeye daha çok uyuyor, iron horde & burning legion felan derken nagalar felan yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Emerald Dream i bekliyoruz klasikten beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ds solo yapılabiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 evet yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Vaşir'i ilk kastığımda achivementlı kasmışım, 5 90 var geri kalan 4 tanesiyle 1 kere uğramadım... böyle berbat harita olmaz olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 S-H said: ds solo yapılabiliyor mu ? yapılıyo Ben normal yapıyorum dk ile. HC isim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 mount için yapıcam işte, normalden düşüyor mu bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ultrax dan normal/hc düşüyor deathwing normalde blazing drake düşürür deathwing heroic de hem blazing hem handmaiden düşürür =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 La bu ne, daha şimdiden Twisting Nether de 150 kişi queue...Expansion da hiç girilmez abi buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Çoğunluk geri geldi aslında ya =p tam 13 ünde hep birlikte girmeye çalışanlar yüzünden bayağı bir kuyruk olur sonra azalır yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Bir yemek yedim geldim 1000 kişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 oyunun harbiden boku cıktı ya. bugün kaç kere restart yedi TN. ulan başka server yokmuş gibi herkes buraya doluşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 En ucuz prepaid nerden alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 G2A 60day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 vay anasını yav sıra çilesi gene başlamış.hayır free migrate yapsan o serverlar da adam gibi oyun oynanmazki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 boş server a gidince millet 1 ay içinde hevesini alıp bırakıyor zaten deymez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 soo mythic nerf mü yemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 soo komple nerf yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 hayır geçen haftaya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bu catadaki legendary dagger questlinei icin 10K vermeye deger mi ya? toplamda 30K falan goldum var, WOD'a saklamak daha iyi olur heralde diye dusunuyorum. edit: main rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 30k varsa 10 u oraya vermeye deymez, salla. Wod da garrison du bilmemneydi derken para da lazım olacak, daha sonra 10k bayılırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 aynen ben de oyle dusundum. peki bu MOP cloak gorevini yapmaya deger mi suan? veya yetisir mi WOD cikana kadar? niye eski zimbirtilara kasiyosun diyen olursa; eskiden PVE bakimindan baya casual olarak oynuyordum sadece BG falan takiliyodum, oyuna WOD ile biraz daha zaman yatirmaya karar verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar