S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 nienna said: sorulduysa sorry ama initializing'de kalıyo patch. ne yaptınız da çözdünüz? 2 saattir uğraşıyorum bi bok bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ilk iş DNS ayarlarını otomatik yapın, ağır problemi var luncher zımbırtısının DNS ile. Router varsa kaldırın geçici olarak, modeme direk bağlanın. Birde D:World of Warcraft veya C:World of Warcraft gibi direk klasör yapın oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 dns'i kaldırdım da yine işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 souldarkorn said: 60 günlük gamecard g2a dışında nerede uygun acaba ? Yoksa direk alıp geçeyim mi ? Aynı fiyata TR de durmaplay var nedense epey insan nefret kusmuş oraya. TR den bir kere Football Manager Key aldım o da sahte çıkmıştı ondan yanaşmıyorum pek. durmadan öncesinde de sanalsaray dan 3 senedir gamecard alıyorum sorun yaşamadm daha, ayrıca diablo ve mop + wod keyleride oradan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bende benzer sorun var. Öncelikle initializing çok ağır ilerliyor yani takıldı sanıp kapatmayın ilerliyor yavaş yavaş. Forumlarda birkaç yoldan bahsetmişler. 1. updaterı kapatın 2. Task managerdan agent.exe yi kapatın 3. C:ProgramData folderında battle.net ve blizzard Entr. folderlarını silin 4. Mümkünse viruz programınızı geçici kapatın 5. Besmele ile WoW launcherı açın. 6. Oyun klasörünü yukarda dendiği gibi root foldera almak işe yarayabilir. Ha ben hala bekliyorum o ayrı initializingde ilerliyor minicik minicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 dns lerinizi kapatıp öyle deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ben initializingde bekledim yaklaşık 1.5-2 saat ama olduğu gibi duruyordu, şimdi bişeyler yapıp tekrar denedim 10gb patch indiriyor, ben pre-patchi indirdim mi tam bilmiyorum da patch'in boyutu bu muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 oyuna girdim, herkes yeni karakter modellerinin keyfini cikariyor >tfw http://elvespictures.com/images/gallery/World-of-Warcraft-Blood-Elf-by-shuqing-61.jpg fuck you blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 orc male'ı beğenmiştim oyun dışında tam bir barzo olmuş lan oyun içinde. ablak bir surat, eşşek kadar kulaklar hiç beğenmedim. ud'e iyi yatırım yapmışım, en iyi male modelleri onda buldum humandan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 klasik patch rezaleti geçse trollüm beni bekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Viktor said: oyuna girdim, herkes yeni karakter modellerinin keyfini cikariyor >tfw http://elvespictures.com/images/gallery/World-of-Warcraft-Blood-Elf-by-shuqing-61.jpg fuck you blizz Ek paket çıkmaya yakın gelecek belf. Ben de bekledim ama hüsran. Değişiklikler harika olmuş ya. Eski modeller çok kötü duruyordu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 dil sallanıyor falan baya güzel detaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Belf mage im aynı kaldı ya ühühü Geç yapıyorlar madem süper modele felan döndürsünler =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Alliance ta Dwarf harika olmuş gerisi berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Gnomelar ve human male da güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 troll female geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 human before after felaket ya kutu kafalar sonunda gerçek insan olmuş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Hala initializingte takılan varsa önce dns i otomatik yapsın. Sonra başlat menüsüne cmd yazıp sırasıyla ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew komutlarını uygulasın. Bugün biz 5 arkadaş böyle hallettik hepimizde tek seferde çözüldü sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bende choose a language sorunu var. 6 sayfa şikayet açılmış offical forumlarda. US, FR vs. sırasıyla deneyin yazıyor ama yine de başlamıyor indirmeye. Bir dil seçin diye takılı kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 20 dk sürdü sıkılıp kapatmam, neden açtırdıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Kalten said: Hala initializingte takılan varsa önce dns i otomatik yapsın. Sonra başlat menüsüne cmd yazıp sırasıyla ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew komutlarını uygulasın. Bugün biz 5 arkadaş böyle hallettik hepimizde tek seferde çözüldü sorun şunu yaptıktan sonra patchi indirdi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 sırf dns'i otomatik yaptım. Direk geçti initializing, şimdi 800 mb patch indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 S-H said: Kalten said: Hala initializingte takılan varsa önce dns i otomatik yapsın. Sonra başlat menüsüne cmd yazıp sırasıyla ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew komutlarını uygulasın. Bugün biz 5 arkadaş böyle hallettik hepimizde tek seferde çözüldü sorun şunu yaptıktan sonra patchi indirdi mi ? ben yaptım ama 6-7 saattir gördüğüm tek şey initializing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Human Male... Benim adam gitmiş yerine başka biri gelmiş yahu .. Böyle devam etmek zorunda mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 @pro benim de geçti, şimdi patch indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar