Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Abi 6-7 hotbara dağılan binlerce ıncık cıncık ability olunca zor mu oluyordu ki oyun? Stat squish'e nerf denmesi de, ability pruning'e basitleştirme denmesi de bence saçma, hele şu aşamada çok saçma. Adamlar az tuşa basılsın da iyice kolay olsun diye yapmıyorlar bunu. Instant healinge, tankinge falan "biraz daha yetenekle ve otomasyonsuz oynatacak" değişiklikler yapıyorlar bu ability pruning sırasında. Kolaydan kastınız LFR falansa, şu an canlıda olan oyun tamamen olgunlaşmış bir expansion'un aylardır content eklemesi yapılmayan doymuş bir hali. LFR dediğin şey zaten ekstra kolay. O yüzden Garrosh bile faceroll bir şekilde yapılabiliyor. Bunun flex'i var, normali var, bunlara doyarsanız heroici de var. Casual oyuncuları da düşündüler ve bazı imkanlar sağladılar diye "kolay" diyip geçmek bence çok mantıklı değil. Bir dip not; şu an LFR'nin bu kadar kolay olmasının bir nedeni de sürekli oynamış ve heroic'leri bile dibine kadar temizlemiş adamlar. Ben tüm dikkatimle anca 120k DPS yapıyorum, herif gelip güle oynaya hiç kasmadan 380k yapıyor. Tank geliyor bufflarla 1.2m HP'si oluyor, damage bile almıyor doğru düzgün. Healer var sırf instant heal ve HoT'larla raidi götürüyor. Siz de "ah ne kadar kağıt gibi kesiyoruz, ne hale getirdiler oyunu, benim gençliğimde..." diye genelleme yapıyorsunuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 wildstarda da total 10 tusa basmana izin var. silah secenegi bile yok. oyun gayet zor. tus sayısı ile yok efendim bilmemne var da yok da bunlarla baglantılı seyler degil zorluk. oyunu zor yapmak isterlerse yaparlar. belli bir seviyesini zor yapmak istemiyorlar yapmıyolar. sanki herkes heroicte tum contenti ilk haftada temizliyormus gibi yazmasın. hep zaten dumbed down. hic "it was too complicated before" degil. neyse sevmeyen bir tayfa zaten hep olucak yani bunu degistirmeye calısmak baya luzumsuz. cıkınca ben en az 1 ay oynarım. wowdur yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bu 90 lvl boost olayını şuan pre-order la alıp yapabiliyor muyuz, yoksa eklentinin gelmesi mi gerekiyor. birde enhancement shaman oynayasım geldi pvp de ve pve de durumu nasıl? birde twisting nether da casual adam eğleyecek guild var mı, akşamları ts den felan muhabbet etsek yeter. Hanım izin verdikçe girer 1-2 bg LFR yapar cıkarım. Çok pis oynayasım geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Şu an kullanabiliyorsun boost hakkını. Shaman'ın durumunu bilmiyorum da seviyorsan onları çok düşünmeden oyna, sırf overpowered olan şeyi bulup açmak istiyorsan da şu anda çok anlamı yok, önemli olan WoD gelince ne olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 yok shaman var zaten, ama resto. boost için mage ya da warlock düşünüyorum, hiç healer oynayacak durumda değilim. Yalnız başıma hoplayıp zıplamak da istemiyorum en azından muhabbet etcek adam olursa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Zaten çok uzun zamandır oynamadıysan girdiğin gibi Timeless Isle'a gidip "bedava LFR başlangıç gear" toplayacaksın. Onu hangi spec'ine göre toplarsan oradan devam edebilirsin, resto şart değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 şu an ne oynayacağının önemi yok, kaç senedir oynuyorum şu oyunu (aralıklarla olsa da) sürekli bir class nerf yer öbürü bufflanır. Böyle de olması gerekiyor zaten, ben şu mmo olayında doğru dürüst dengeli bir oyun görmedim. O kadar class, race fln derken o denge olmaz. 5.0 da bakarsın holy pala op dir 5.1 de shaman coşar gider fln (örnek veriyorum). ne seviyorsan onu oyna. şu an ben holy pala boostladım gearladım fln gayet başarılı msial. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Timeless Isle falan diyorsunuz çok pis gaza geliyorum, bari twisting nether da horde oynayan varsa TS adresi felan versinde gelip 2 muhabbet edelim, akşam çok gaza gelirsem alayım 2 aylık game time takılayım casual. geleneksel yıllık wow vergisini vermiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Pala ve Priest ve monk expansion başında healing olarak domine ediyordu resmen. Hele dis priest iyice aşmıştı, druid & shaman berbattı, sonra adamlar ona nerf buna buff derken wod a girerken shaman & druid en iyi oldu sanırım :). Zorluk seviyesine gelince, adamlar LFR + Flex + Normal + HC diye ayırdılar. Normal ile HC arasında bayağı fark var mesela. LFR zaten kolay olmak zorunda , toplama bir takımdan koordinasyon bekleyemezsiniz. Wod da LFR aynı tarzda gidecek ama tier parça düşmeyecek başlangıç gear ını oradan bulacaksınız. Flex ve Normal birleşiyor, 10 kişiden 25 e kadar istediğiniz sayıda adamı getirebileceksiniz, kimse dışarda kalmak zorunda kalmayacak :) HC ise 10 kişi kayboluyor, artık sırf 20 kişi Mythic diye bir mod olacak. Zor olsun diyorsanız bu tam size göre işte. Mythic den düşen tierlerin görünüsü normalden düşenin upgrade i gibi (hem görünüş hem stat olarak), daha güzel görünüyor. Böylece hardcore takılmak isteyenlerinde gönlü olmuş oldu. Bu ability leri uçurma olayına gelince, restoda pek birşey görmedim ama feraldeki değişiklikler çok güzel. Öyle direk bu ability artık yok bitti yerine bu abilityi artık şuna ekledik beraber kullanabileceksiniz diyorlar. Yani 2 ability birleşiyor, yok olan skillerde var tabi yapacak pek birşey yok. Resto olarak mantardaki değişiklikleri ve symbiosis in uçmasına bozuldum biraz. Mantara resmen swiftmend ettiğinizde altınızda çıkan dairenin işlevini vermişler hiç güzel değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 calvaria said: Timeless Isle falan diyorsunuz çok pis gaza geliyorum, bari twisting nether da horde oynayan varsa TS adresi felan versinde gelip 2 muhabbet edelim, akşam çok gaza gelirsem alayım 2 aylık game time takılayım casual. geleneksel yıllık wow vergisini vermiş olurum. Yarını bekle =P akşam hem wod cinematic çıkıyor hemde çıkış tarihi belli oluyor. O gazla kimse seni tutamaz zaten :D Wow'un cinematicleri hep ayrı bir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 hımını ya hissettim heralde ben bu gelişmeleri, aş ermişcesine oynayasım gelmesinden bu işte birşey olduğunu anlamam lazımdı. akşam bakayım çıkış tarihi çok geç değilse açarım hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 yeni muzikler baya iyi olmus http://www.youtube.com/watch?v=WM9-M12iX28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 30 dk sonra cinematic ve release date :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 kasım ortası olur galiba release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 http://www.mmo-champion.com/content/4247-Warlords-Cinematic-and-Release-Date-Event-Stream-Live-in-30-Minutes!-Warlords-Cinematic-and-Release-Date-Event-Stream-Live-in-30-Minutes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Sallıyorum; 18 Kasım release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 başladı genjler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 animated series? oh yes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 seyircilerin hepsi şişman lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abiiii ashıuAHUIHUIASDHUIASHUIASDHUIASHUI onu yazmaya geldim boy ortalaması 1.70 kilo ortalaması 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Hadi be cinematic ama. Sonra yapın goygoyunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 aynen ya returning costumer çekecez diye ne tatava yaptılar cinematic already beach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 brian bence türk ve gerçek adı bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 http://i116.photobucket.com/albums/o10/swannyboy_oo7/prepare.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ne anlatiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar