Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Heh wowhead e betadan yeni eşyalar düşmüş. Rakamların yine kaç expansion öncesi uçuk olmaması gülümsetmiyor değil =p Tbc - wotlk değerleri resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 sanki bu expansionda güzel şeyler göreceğiz gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 hit ve expertise kalkmış, garipsedim biraz. ama bu gerçekten gerekliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 hacılar şimdi yeni pack için oyuna başlayım diyorum ama accoutnu verdiğim dallama arkadaşım accountu satma dememe rağmen satmış, şimdi accountu geri alayım diyorum ama ne mail bende ne keyler elimde hiç bişi yok sanırım geri alma şansım yok değilmi? Eldeki keylerle bi accountu geri aldım oda en son 2006 da sattığım son login tarihi 2007 olan 70 lvl warriorum çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 baskasina satmissa sattigi adamdan geri al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Eleman başkasına sattıysa ondan parasını al, yeni sıfırdan hesap aç, dünya kadar indirim var zaten, bide wod için her türlü 40-50 dolar vericen, kendi charını alsan da almasan da, hem başkasının oyun huzurunu da bozma, 0 dan 90'a level kasmak çok vakit almıyo zaten, level 15 de dungeon queue'lere girmeye başlıyosun, healer/tank'a instant geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 haklısın ya neyse ulan çok merak ettim en son 2006 yılında bıraktığım warrioru ya :) ilk acc geldi abi ahahaha evdeki keyi yolladım adamda en son 2007 de oynamış nice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 MoP'tan WoD'a geçiş 45 Euro zaten, e sıfırdan WoD dahil account almak 50 ya da 55 Euro deniliyordu buralarda. Kimin kaç kere alıp sattığı belli olmayan accountları kovalamaya uğraşma da 5-10 Euro fazla verip sıfırdan tertemiz account al bence. WoD aldığında 90 boost gelecek zaten bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 hesaba wod aldıktan sonra karşı tarafa kaptırmakta var, onda cd-key gizli soru falan varsa al sıfırdan oyunu, 90 boostlu geliyo zaten yukarda denildiği gibi, mis gibi oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ek bilgi, boostladığın karaktere yeşil item veriyor full specine göre. ama bu yeşil itemler heroic dungeonlarından düşen mavilerden bir gömlek üst gear. çok güzel yapmışlar valla çok zekice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 483 tu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Baggio said: MoP'tan WoD'a geçiş 45 Euro zaten, e sıfırdan WoD dahil account almak 50 ya da 55 Euro deniliyordu buralarda. Kimin kaç kere alıp sattığı belli olmayan accountları kovalamaya uğraşma da 5-10 Euro fazla verip sıfırdan tertemiz account al bence. WoD aldığında 90 boost gelecek zaten bedava. Bu 90 boost olayının detaylarının bulundugu bi link paylasır mısınız. Pre-order gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yok gerekmiyor, wod özelliği o, yani ileride alsan bile level 90 karakter gelecek. Sadece şimdi pre-order yaparsan mount/pet/lvl 90 ı şimdiden alabilirsi diye reklam yapıyorlar. Warlords of Draenor features: New continent of Draenor (7 zones, 1 PvP zone) Build and upgrade your Garrison A level 90 character boost New player character models 6 new Dungeons and 2 new Raids A Heroic version of Upper Blackrock Spire New Challenge modes New Battlegrounds and World Bosses New Scenarios Level cap raised to 100 New class talents and permanent ability bonuses Refined quest system with hundreds of new quests . . . and more! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 en ucuz prepaid game time nerde var.60 tl galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 https://www.durmaplay.com/product/world-of-warcraft-gold-wow-altin-prepaid-cdkey 60.89 a aldım 5 gün önce dayanamadım ben de server ve faction değiştireceğim için önceden açıp 1-2 90 hazır edeyim wod a kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 @Darksun 90lvl boost eğer pre-order ile almazsan paralı olmayacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 calvaria said: @Darksun 90lvl boost eğer pre-order ile almazsan paralı olmayacak mı ? Wod u almazsan 1 tane bedava 90 boost alamayacaksın zaten. Ek pakedi illaki alacaksın alıncada bu 90 karakter senin oluyor. Ne zaman aldığının önemi yok, ister pre-order et ister etme. Pre-order edersen şimdiden kullanabiliyorsun sadece o özelliği var. Bunun dışında daha fazla 90 istiyorum ben dediğin zaman 50 euro bayılman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bunu iyi dedin ben çıkınca almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 çıkınca da mı 45 eur olcak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Wod fiyatı uzun süre değişmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 çıkınca bi alır bi tur atarım diyodum da 45 eur çok para be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 oyunu denemek isteyen battle.net sayfasina girip trial alabilir 10 gunluk daha once aldiysaniz bile veriyore bosuna 49 euro vermeyin 2 saat oynayip yok aga donulmezmis diyecekseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 calvaria said: hit ve expertise kalkmış, garipsedim biraz. Bunları caplemeden raide adımını atamıyordun, genelde de haldır huldur reforge etmek dışında bir zorluğu da yoktu cap'lemenin. Zaten hit ve expertise kalkınca reforge da kalkmış oyundan. Belli bir stat priority üstünden herkesin aynı ezber template'e yönelmesi yerine, aynı kalitede bir item geldiğinde "hmm x mi alsam y mi lan" diye düşünebileceğiz artık eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 zaten zorluğu reforge yokken caplemekti, onuda kaldırmışlar işte sıkıntı yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 İşte öylede bu sefer gear işi kötü, yani aldığınız parçalara RNG geliyor. Size düz çıkan eşyanın soketlisi veya 2-3 stat daha fazlası başkasına çıkabilir. Buda sürekli farming den upgrade yapabilirsiniz demek. Millet muhtemelen istediği eşya düşse bile 2-3 extra stat gelmediği sürece burun kıvıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar