Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Şimdi arkadaşlar WoD almayı düşünüyorum bu pre order ile fakat birşey soracağım. Biliyorsunuz boost olayı var lvl 90 a çıkıyor charın bu sistemle. Fakat ben bu sistemi kullanabilmem için aktif edeceğim serverda lvl 90 bir charım olması zorunluluğu var mı? Yoksa atıyorum bir serverda lvl 1 char açsam ve başka bir charım olmasa bunu boostlayabiliyormuyum? Şuan benim ana charlar hep Silvermoon da ama horde oynama isteğimden dolayı TN serverında horde char açacağım ve onu boostlamak istiyorum. Yapan eden varsa bilgi verirse sevinirim. WOT mode off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 aynı şeyi ben de düşünüyorum. Hatta nerede fazla pati varsa oraya bir karakter boostlayayım diyorum. Vanilla dönemime özlemle hatta Shammy açayım diyorum, son karakterim olsun diyorum asdf Ama işte bir yandan son Monk'uma onca yıldır ilk defa repu kastım. Onların gitmesini de istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Boostlayacağınız classı açın level 1. Karakter yaratma ekranında çıkıyor sonra boost seçeneği. Herhangi bir önşart yok. Oyuna girmenize bile gerek yok hatta level 1 açtığınız ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 evet istediğin yerde yapılıyor. benim tn'de oynayan arkadaş sylvanas ally tarafında boostladı 90a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Ben bi shaman açtım, 90'lık hakkımı tutucam, 100'de karar vericem. Shamanla dreanora girerim, baktım sarmadı çak 90'a yeni karakterle akış. Diğer türlü bezdirir. Şu an bil orc mekanındaki ilk görevler eziyet resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Şu aynı server üzerinde karakter sayısını serbest bıraksalar artık kaç senedir yığınla karakter var artık hiç biri sililecek durumda değil yenide yaratamıyoruz. =) 2. account geyiğinede girmem. 0 dan karakter yapacaksanız kesinlikle RAF programı ile biriyle beraber yapın aşırı hızlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 şu tek tıkla son level yapma şeyinde nası para götürecek blizz. belli değil ya sdf, milletin kaçar tane karakteri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 ben açtım yeniden hesabı raf kaçtı mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 level 60 karakterlere alınan meslekler boostlanınca 600 oluyormuş. şimdi çarı 60 a kadar kasıp bunumu yapmak mantıklı yoksa 1 den 90 yapmak mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 60 a kasmak 1-2 gün alır, ama 90 olan chara 2 tane 1-600 meslek kasmak 2 aydan fazla bile sürer, gold varsa ve kit alırsan baska tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 kasıcağan mesleğe bağlı olarak değişir bs encch tailor jw gibi meslekleri kasması biraz zor yada maliyetli 60 a kasmak max 3 gün alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 ne 2 ayı yahu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 emre3877 said: level 60 karakterlere alınan meslekler boostlanınca 600 oluyormuş. şimdi çarı 60 a kadar kasıp bunumu yapmak mantıklı yoksa 1 den 90 yapmak mı sizce? su an acc acıksa 60 la bi karakteri al mesleklerini dursun kenarda. dreanor alınca onu boostlarsın. Ama bunun için acc actırcaksan falan hiç gerek yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 blizzard ın live chatine girip gmlerden 1 hafta game time aldım.85 wariorumu 90 liyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 ben burning crusade den beri oynamiyorum bi ara pandaria trial a girmistim. sadece lvl 70 bi charim var yani. simdi bu paketi alsam 90 a boostlanacak mi acacagim bi karakter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 yes, wod alanlara 1 charlık ama level kasmakla uğraşamam diyenler için parasıyla istediği kadar 90 yapılabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 hmmmmmmm aslinda sifirdan kasabilsem hem burning crusade'den beri gormedigim yerleri falan gorurum. ya da bi char boostlayim. bi tanesini de kasayim draenor cikana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 abi yanlız şu anda harbiden oyundan baymış vaziyetteyim. yani ne kadar guild raid maid olayı olsada wod geliyo abiler diye açıklama yaptılar benim bütün hevesim falan kaçtı. actırmıcam bu ay charı mesela. wodda falan başlarım heralde tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 S-H said: DarKRideR said: Ben bir sorayım. Ön siparişe bir aydır açtılar zaten satışta da CE falan yok daha ortalıklarda doğal olarak. kutu işini de sorabilirsen süper olur. gerçi burada mı okudum hatırlamıyorum da hangi oyun olduğunu da unuttum, karton kutulu olacak diye ön sipariş açıp plastiği döşemişler. said: CE versiyonu ile ilgili bilgi mevcut değildir. Şuan için ön siparişte plastik kutudadır. Satışa çıktıktan sonra değişip değişmeyeceği hakkında bilgi mevcut değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 witcher 3 ün collectors edition nu http://collectorsedition.org/21071/the-witcher-3-wild-hunt-collectors-edition-revealed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 plastik kutuysa hiç gerek yok madem, digital alayım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 dijital için ucuz ve güvenilir site hangisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Durmaplay diye bir site var Sanalsaray gittigidiyordaki 10 larca prepaid aldım zamanında sorun cıkmadı en son RoS almıştım geldiğinde o da sorunsuz cıktı. Nette araştırdıgında sorunla karsılasanlar olmus ama bana denk gelmedi. 110 tl WoD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ben de hep onlardan alıyorum da en son eso alırken sinirimi bozmuşlardı. Pre-order hediyeleri var diyip, sonra biz satmıyoruz yanlış anlamışsınız diyip vermemişlerdi. Ha oyunu 2 hafta oynadım ayrı konu ama tavırları vs... Tok satıcılar yapacak bir şey yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 WoD ile aylık subs da artacakmış yok yok almamam için bir neden daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar