arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Spoilera giren mesajları direk buraya alalım.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 borulardan atlayıp su vanasını açtıktan sonra su seviyesi artmaya başlıo sonra geri döndüğünüzde uçan bılendırlar geliyor burada takıldım yani burdan sonra ne yapmalıyım blendırların geldiği ufak havalandırmaya girmeyi çalıştım olmadı ne yapmalıyım ?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 eee imdak ![signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bılendırlara levye ile vurucan. En azından HL2d de öyle oluyordu. Ehehaha! :P[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Vanayı açtığın odaya geldiğin diğer odada su yükseldikten sonra merdivenle aşağı in, orda delik var duvarda oraya gir. O delik vana'nın bulunduğu odadaki demirin arkasına gidiyor.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bu oyunu oynayanlar orijinal mi oynuyor?[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hallettim sorunu sağol LathspeLL ancak şimdi de pervaneli nehir botuna silah eklendikten sonra bayağı ilerledim bir yer var suyun içinde bir sürü patlayıcı sıvı bulunan bidon olan ve tepemde sürekli mayın atıp ateş eden bir helikopter var. ağaç dallarından bir rampa var ordan uçmam lazım ama sürekli duvara yapışıyorum :) imdak ne yapmam lazımda o duvardaki demir kapının yukarı çekilir?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eee imdak[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Azmodai, 16 Kasım 2004 22:35 tarihinde demiş ki: said: fizik, 16 Kasım 2004 22:22 tarihinde demiş ki: bu oyunu oynayanlar orijinal mi oynuyor? hayir kopyasi cikmis! hemen besiktasa kos orda buluabilirsin! ordakıler bozukmus[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 beyler belki konu ile alakasız olacak affedin , uzun zamandır adam gibi takip edemiyorum forumu orjinalinin ne zaman raflardaki yerini alacağını bileniniz varmı ? yoksa steam den kredi kartı numarası ile download mu etmek gerekiyor bir anlatıverirseniz yada ilgili topice link verirseniz sevinirim[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Arkansis,sanırım oyunu esen getirecek ve buda tahminen yılbaşından sonra olur.oyunu steamdende alabiliyorsun kredi kartı ile ama önermem eline kutusunu alıp bakması fiziksel birşey bulunması hissi güzeldir.ben oyunu interactcdden aldım.Önceden alışveriş yaptım güvenilir bir yer ve büyük box ta cd-rom versiyonu satılıyor.bir sorun olacağını sanmam küçük bir firma ama icqdan bile yardım ediyorlar :) onun dışında ukgames.com da dvd sürümü satılıyor.genede interactcd iyidir,tek kötü yanı oyun geldikten sonra paspasın üstüne bırakıyorlar oyunu :P kargolarında imzalatma olayı yok bırakıp gitme olayı var.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ben de gameloaded'dan aylar önce pre-order vermiştim, dün yola çıktı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 geçtim orayıda iskelenin birinin yanından merdivenle çıkılıp vanalarla oynanması gerekiyormuş[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 zıpoylır bu zıpoylııırr :).[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 arabamızı mıknatıs (?) yardımı ilen nereye taşıycaz. taşıycamız yere nası gidicez =D hani sahilinde örümcek kovan alet varya onun ora işte...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Orda bi kopru olcak once biraz ittir mıktanıs ile onu asagı insin. Sora arabanı karsıdaki platforma koy. Ama hemen kontrol odasından cıkma orda cunku hemen arabayı koydugun yerin oralarda askerler cıkıyo. Yanlarındaki koca metal konteyleri mıknatısla cekip sora kafalarına indirerek ve de kotu adam kahkasası atarak sadistlik de yabilirsin tabii :) En azından daha guvenli health ve cephane kaybetmeden temiz 3-4 adam alıyosun.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 köprüye gravity gun'ı kullanmıştım =P arabayı da oraya koymuştum. 3 adam çıkınca aynen dediini yapmıştım ben de =D yav aklımın ucundan geçmedi onu itelemek...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ben de sans eseri buldum ittirmeyi, oynarken kontrollerle bi baktım kopru iniyo :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Apache, 17 Kasım 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Arkansis,sanırım oyunu esen getirecek ve buda tahminen yılbaşından sonra olur.oyunu steamdende alabiliyorsun kredi kartı ile ama önermem eline kutusunu alıp bakması fiziksel birşey bulunması hissi güzeldir.ben oyunu interactcdden aldım.Önceden alışveriş yaptım güvenilir bir yer ve büyük box ta cd-rom versiyonu satılıyor.bir sorun olacağını sanmam küçük bir firma ama icqdan bile yardım ediyorlar :) onun dışında ukgames.com da dvd sürümü satılıyor.genede interactcd iyidir,tek kötü yanı oyun geldikten sonra paspasın üstüne bırakıyorlar oyunu :P kargolarında imzalatma olayı yok bırakıp gitme olayı var. şimdi korkmadımda değil ne kadar zamanda geliyor oyun ? yani kapıdan başkası alsa bitti öylemi ? =] işyerine göndertirim o zaman ne kadar zamanda geliyor oyunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 zıpoylır?[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 7-14 gün arasında geliyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 heh gerçi bişi sormuycam ama bu ilk başlardaki çatıdayken heriflerden kaçma mevzusu çok komik geldi bana. adamlar ateş ediyo ordan burdan mermi falan sekiyo biz çatıdayız feci komik geldi nedense:D[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Dextra, 18 Kasım 2004 23:27 tarihinde demiş ki: arabamızı mıknatıs (?) yardımı ilen nereye taşıycaz. taşıycamız yere nası gidicez =D hani sahilinde örümcek kovan alet varya onun ora işte... Vinç ile biananın yanındaki kapalı duran platformun köprüsünü düşürceksin arabanıda oraya koyucaksın.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bi dakka bi dakka ben cipi yeni aldım, beni mıknatısla indirmeye çalışan kızcağız bir "sorry doc!" nidasıyla cipi yere çalınca o uçan böcükler geldi, güç bela cipi düzeltip dere tepe düz giderkene bir baktım ki köprümsü var bi tane. ama yarısı yok falan. rampa vardı orda salıverdim cipi, böyle karizma yapıyorum falan, güm! diye köprünün öbür kısmının hemen kenarına cipi gömüverdim. ardından tars yüz olarak zemine çakıldım. sonra böcükler geldi, gravity gunla cipimi düzelteyim, böcüklerimi ilaçlayım, ne yapayım bir el atın şuna lütfen. yükarlarda mıknatıs hede hödö denmiş, nesıl çıkılıyor oralara kadar? bide arada temiz 300m mesafe var farklı bir yer sanırım:) neyse işte yardım istiyorum ehem.:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Shifte basıp Turbo moda girmeyi dene :).[signature][hline]Nwn1 Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar