Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Bende yoklukta izledim pek beğenmedim konu saçma geldi bu nası bi grup sistemi duvar neden var bunlarla ilgili pek bişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Izledigim en kotu filmlerden bir tanesiydi. 3-4 kere kapatsam mi acaba diye dusundum. 3 kitabi da cikaramazlar umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Darkrider +1 Iyi ki para verip gitmemisim. Imdb notu zamanla 6.5 civarina iner sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Valvyn said: Bende yoklukta izledim pek beğenmedim konu saçma geldi bu nası bi grup sistemi duvar neden var bunlarla ilgili pek bişi anlamadım duvarı 2. filmde anlatırlar. t-rex yoktur yani en fazla fakir survivorlar vardır sdfs bu arada film hunger games'dan daha az ergen bence. hangır çok baymıştı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 duvar 3. film gibi gelecek daha doğrusu gerisinde ne olduğu...ikide büyük bir olaslıkla bahsi geçer ve biter. Kitapları okuyun bence, şu filmi izlediyseniz-izleyebildiyseniz- kitabını daha rahat okursunuz,o kadar ergen değil. hunger games serisinden daha fazla beğendim ben. Valvyn said: Bende yoklukta izledim pek beğenmedim konu saçma geldi bu nası bi grup sistemi duvar neden var bunlarla ilgili pek bişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 2. filmde nalatırlar duvarı ya direk duvarın dışına doğru gidiyolardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 2. film trailor'ı. evelyn'i Naomi Watts oynamış,yakışmış bence. http://www.youtube.com/watch?v=suZcGoRLXkU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Film kötü değil, güzel ama kız filmi abi. Ve 4 sayfalık konuda erkekler yorumlamaya kasmış... Neyse yine bir kız yüzünden olurda 2. filme giderseniz benim gibi, buradan devam ediverin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 george orwell'den beri yok aga güzel tasarlanmış distopya. çok deniyorlar da olmuyor. ha 1984'e de film yaptılar, o bile olmadı. en temizi; okuyun be olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 resmen hunger games gişesinden pay alayım filmi gibi duruyor. kitabı vs. daha ii olabilir bilemem, su ve sunan gibi filmlerin kitabını okumaya zaman harcayamam tırt level popcorn movie işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 insurgent düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 pof ilk filmi yine en yoklukta gideri var modeliydi bu 2. film kendini aşmış ondan da kötü olmayı becermiş 8. sınıf aksiyon filmi kalitesinde işleyiş full, fuck logic filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bunun konusu best sellermıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar