mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 yeni işe girdim ve bi tablet almaya karar verdim. işim gereği sürekli müşteri lokasyonlarında olmam gerekicek. daha 3. haftam ve pazardan cuma'ya kadar silivride olacağım müşterinin projesi canlıya geçtiği için yani otel yol falan bol olucak. bi tablet alıyım diyorum ama air mı yoksa yeni mini mi karar veremedim bi türlü. telefonum iphone 5 64 gb. yani aslında sürekli yanımda büyük kapasiteli bi alet oluyo. bilgisayarımda sürekli yanımda olacak o yüzden 16 gb mı alsam yoksa 16 yetmez 32 al mı dersiniz? air vs mini retina noktasında da ekran boyutu ve fiyat var tabi. aynı kapasiteliler arasında 300 lira fark var mini daha ucuz tabi. normal ipad bana hep çok büyük gelmiştir ve mini ilk çıktığı zaman çok hoşuma gitmişti ama kullanan arkadaşlar ekran boyutu olarak fikir verebilirlerse çok sevinirim. wifi alıcam 3gye gerek yok telefondan paylaşım yaparım gerekirse. tableti genel olarak dizi izlemek, yolda oyun oynayıp vakit geçirmek için alacağım. yardımcı olursanız sevinirim baya arkadaşlar. şimdide saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Kullanim amaclari farkli. Nasil kullanacaksin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 yazmıştım ama gözden kaçmış heralde. genel olarak dizi izliyip, yolda oyun oynayıp zaman geçirmek için istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 mokoko said: tableti genel olarak dizi izlemek, yolda oyun oynayıp vakit geçirmek için alacağım. air al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 geçen ay air aldım bende, mini bakmama rağmen. film/diz için ise siyah air tavsiye ederim kapasite konusunda ise kullanımınla alakalı tamamen bana 16gb yeterliydi. mini dizi/film için küçük gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bide şunu sorayım bimeks'te şu anda tüm tabletlere %35 indirim var. bimeksten apple ürünü almanın bir dezavantajı olur mu? garantisi apple tarafından tanınıyo mu? internet sitelerine baktım ama bişi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bende mediamarkt'tan almıştım fiyatı daha uygundu bimeks'e göre. bide bimekste %5 hediye çekide veriyorlardı. 2yıllık apple garantisi altında mı , yada paralel ithalat değil dimi diye sorabilirsin ama sorun olacağını zannetmiyorum bimekste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 air biraz daha yakın gibi geliyo şu anda ama bi kerede mağazaya gidip elle test etmek lazım. işten sora gidip bi iki elliyim aletleri ona göre 1 2 haftaya alıcam birinden birini. teşekkür ederim bu arada fikirler için. her türlü fikre açığım yazın ne düşünüyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Garanti her yerde taniniyor. Eger amacin vidyo izlemekse Air'dan baska tercih yok gibi. Neden dersen 7" Android ile ekran 16:9 oldugundan tum ekrani kullanarak tahatca izleyebiliyorsun ama iPad'lerin ekran 4:3 ve bu da zaten kiyasen kucuk olan Mini ekraninin guzel bir kismini kullanmani engelliyor. Air al yani. Ek olarak iPad'in Newsstand'inda cok iyi seyler var, orayi kullanirsan da Air gerekli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Kliksa'dan air al. Bir ara her yerde 32gb'lık modeli 1500 liraya satarken ben 1300'e aldıydım kampanya yakalayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bimeks, apple store, kliksa, teknosa, mediamarkt'a baktım internet sitelerinden. bimeks'te şu anda %35 indirim var o baya indirmiş fiyatları ama ne zamana kadar devam eder bilmiyorum tabi. bugun yarın almicağım için çok fark etmiyo oranın indirimi. alıcağım gün karar vericemt heralde nerden alıcağıma. bu hafta apple store açılıyo zorlu'ya belki bi kampanya indirim falan yaparlar yeni mağaza için. oralara bakmayı düşünüyüorum şu anda. ama fiyatlar yakın olursa apple store'dan alıcam gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Air al bence de. Bide Wi-fi alır telefondan paylaştırırım diye ben de düşünmüştüm ama pratikte zor oluyor ve şarj anında gidiyor. Eğer sık sık dışarıda kullanırım diyorsan ki öyle görünüyor, celluler varsiyonu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 air al havan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 3g için ayrıca para vermek istemiyorum aylık turkcell'e falan. yolculukta olucak kullanımım ztn dizi,film izleme tarzında olucak. internet lazım olursa telefondanda halledebilirim işimi. diğer türlü her yerde bi wifi bağlantısı var ztn. kapasite için bişi dicek olan var mı peki? 16 gb'ın ne kadarını gerçek anlamda kullanabiliyoruz? dediğim gibi telefonum 64 gb olduğu için 16 yeter gibi geliyo bana. ztn bilgisayarımda daima yanımda. 16 gb wifi air alıcam gibi duruyo şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 ben de air aldım konuyu görüp, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Dizi bölümlerini tek tek değil de sezon olarak atarım ya da filmleri doldururum diyorsanız 32 GB'ye yönelin bence. Hem uygulamalar, oyunlar derken 16 GB çok çabuk dolabiliyor. Uzun süreli kullanım düşünüldüğünde (ki Air yeterince güçlü bir cihaz) 32 GB daha mantıklı bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 kesinlikle... 32gb'dan aşağı düşmeyin. malum 8bitlik sistemlerde 32gb bile baya küçülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Benim gibi sınırsız internetiniz varsa ama hiç düşünmeyin 32 64 filan... 3G akıyor bildiğin hiç bişi yüklemeye gerek kalmıo 720p rahatlıkla izliyorum ha öyle Dandik 720p değil prograsive 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 32gb air aldım ben de 2 ay önce. çok da memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 laptopun surekli yanindaysa onda niye izlemiyosun ki filmi diziyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar