jacabo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2dIgW5EU8rc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Eskiden böyle videolar yokken çok merak ediyodum ya. Abimin ehliyet kursu kitapçığından okuyup nasıl olur ya diyodum. Öyle bi mekanizmaya aklım basmadı o yaşlardayken. Sonra yutup mutup çıktı da izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ben hala şeytan icadı olarak bakıyorum arabalara keşke bütün arabalar yansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bunu izlemiştim efsane iç teker dış tekerle farklı tur sayısı atma mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bunları çok zor anlıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 sözelci misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 malzemeciyim mekanik tasarım alan dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 jacabo said: http://www.youtube.com/watch?v=2dIgW5EU8rc bilmiyordum ben. çok iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 SeaGle said: Eskiden böyle videolar yokken çok merak ediyodum ya. Abimin ehliyet kursu kitapçığından okuyup nasıl olur ya diyodum. Öyle bi mekanizmaya aklım basmadı o yaşlardayken. Sonra yutup mutup çıktı da izledik. Aga bizim hoca bize bu videoyu derste izletmişti.Amerikada böyle eğitiyorlardı eskiden falan diye.Eskiden varmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Selam, Ben kavrayamadım; tebeşirle tahtaya çizip bilek ve el harektleriyle sanallaştırılsa daha iyi anlayabilirim gibi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 LSDyi de anlatsalar ya? inb4 lsd kafası, limited slip differential. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 abi böle AMAZED bi şekilde izledim lan. çok sevdim dxfjhdfjh hiç alakam olmadığı için şimdiye kadar. baya böle OHA NE YABMIŞLAR LAN diye izledim yeniymiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 insan gerçekten hayret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 çok iyi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 40 yil dusunsem aklima gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 bilim milim ne guzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 abi o değil de şu motordan gelen şaft hani arabanın içini daraltmasın diye çözüm buldu engineerlarımız falan diyor. Bugünkü arabalarda niye ortada hala hayvan gibi yükselti var da 1950'deki olayı yapamıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Giovanni said: abi o değil de şu motordan gelen şaft hani arabanın içini daraltmasın diye çözüm buldu engineerlarımız falan diyor. Bugünkü arabalarda niye ortada hala hayvan gibi yükselti var da 1950'deki olayı yapamıyorlar mı? abi o yükseltinin sebebi alttan şaftın hasar alması durumunda arabanın şasesine zarar vermemek için yapıldığını düşünüyorum yani esneme payı gibi,yoksa istenirse o yükselti olmadan kullanılabilir ama hiç hasar almaması lazım,yani alttan bi darbe aldığında direk arabanın şaseye zarar verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 80'lerden sonra bu sisteme dönüldü zaten yanlış bilmiyorsam. Çekmişlerdir altı tamamen düzleştirmenin acısını da tekrar dönüş olmuştur yoksa konfora bu kadar düşkün ABD'lilerin böyle bir sistemden vazgeçip, ufakta olsa alan daraltması ciddi anlamda mantıksız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Ben o şaft yükseltisini boyu kısa olanların ayakları yere değsin diye yapılmış bişey sanıyordum. Yaş 5 fln tabii o zamanlar.. Şaftı çok aşağı indirirsen şanzıman ve difransiyelin de inmesi lazım, yoksa çok fazla eksantiriklik olur, kardan kavraması o kadar kaçıklığı düzgün iletemeyebilir. Şanzıman ve diferansiyeli indirirsen de problem yaşarsın, çok alçak olur taban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Selam, Şasenin rijitliğini de arttırıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 rijit ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 frijitin bedava olmayanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Alın cahiller :p http://www.youtube.com/watch?v=wiq1Rk5wqds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 daha fazla cehalet için: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar