moriQ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 said: A drug mule accidentally swallows her cargo and finds she now has superpowers. http://www.youtube.com/watch?v=CnrazBIAMt8 scarleeeeeetttt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 tatlışko ya XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 şu beynimizin sadece %10'nunu kullanıyoruz geyiği bitsin. beyninin tamamını kullanınca niye zamanı geri alıyor fln sdf limitless'in daha fantastiğini yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 harbi. hep beyin kullanma üzerine yapsınlar bi film artık 'böbreğinin tamamını kullanan adam' falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 çok dandik la, scarlet hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 gideri var ama epey saçma gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 limitless meets carrie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Zamanı geri almıyor sanırım, o kadar dikkatli oluyor ki istediği zamanı tekrar hatırlayabiliyor. Ben öyle anladım veya yorumladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 progamer said: şu beynimizin sadece %10'nunu kullanıyoruz geyiği bitsin. fragmanda şurayı duyunca ben de baydım morgan freeman söylese bile etkilemiyor artık bu geyikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 oh saçlar sarı olmuş yine. izlenir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 torrentte düşünce haber verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 biz orijinal alıyoruz kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 bizde orjinal izliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 de ayrı bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 KehKeh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 bsg izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Bugün /v/'de vardı > write down a random script > put scarlett johansson's ass in the movie > ... > 1nb4 blockbuster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ne güzel film diyordum bir anda süper kahramana dönüştü. of of of. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 konsept güzele benziyor... tabi bunu scarlett de yazdırıyor olabilir. filmi izlemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 vay anasını, bomba bir film olmuş. luc besson nikita meets through the wormhole with gordon freeman yapmış adeta. bayağı keyif aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 senaryoyu duyudm televizyonda off dedim ne kadar kötü bir film senaryosu bu bole nasıl klişedir aman alleem derken bi baktım luc besson. adam kötü senaryoları sahane cekme uzmanı. becermiştir bunuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 çok kötüydü neyini sevdiniz ya basit fikir vasat senaryo vasat oyunculuk vasatın altı hayal gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Morgan Freeman, Min-sik Choi varmış.Onlar da mı kurtarmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ya kurtarılacak birşey yok, "galaksi bekçileri yerine mi gitsem" denip izlenirse öyle keyifsiz gelir de discovery science gibi izlenirse bayağı keyifli. limitless falanla alakası kalmıyor ilk yarım saatten sonra filmin. sırf beyinden ziyade insanın hücreleri üzerinde tam hakimiyet kurmasıyla neler olabilir gibi bir başlangıçtan çıkıp bütün sci-fi olasılıklarını sonuna kadar zorluyor. luc besson ekşını böyle görsellik olsun diye arkaplanda geçiyor, eski filmlerindeki gibi önde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar