Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 aquila adam tam bir chaotic neutral. hiç bulaşmayın. şuan dalga geçioz da ciddi topiclerde de yapar esas bunu. biriyle kavga edersin gelir adama bişey der, 5 dakka sonra adam tarafından sana der. o bu forumun dengeleyeci bir botu aslında. nötralize ediyor topicleri. ayarsız, sakallı ve kel bir bot o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 haksizin karsisindayim. foruma shoplu ciplak foto koyup, vucuduma bakin diyen adam ne kadar ciddi olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 postunun ayarsız yeri o değil ki ben zaten umursuyordur da demedim. bi size dert oluyor bunlar demişsin. hadi ben sequo'yla ecelden olaylıyım. komik bişeyini yakaladım dalga geçiyorum, diğerleri de öyle. kimseye bişeyin dert olduğu falan yok. herkes daşşak geçiyor işte. ayrıca gelip ilk sayfalarda gobel diyen de sendin. sana da mı dert oldu gelip adama göbel diye laf attın? chaotic nötrılsın abi işte. ayarsızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ben gobel dedim gittim olm, siz sayflardir yok gelemiyor, yok yazamiyor virvir kendi kendinize heyecanlanmissiniz. dalgani gec git, ne uzatiyosun cevap verilmeyen seyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 dalga geçmeye devam edip topiği aktif tutmam dert oldu yani sana? bi sana dert oluyo bunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ya şurda ne güzel eğleniyoduk çük gibi girdin işte araya. ciddi ciddi post yazdırıyon bana şu güzelim dalga geçme topiğinde. biri upladıkça yazarım ben bu topiğe çok eğlenceli. kusura bakma jnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Susun lan kavga etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Son Hareketlilik: 24/04/2014 03:45 Re: r10 davetiyesi arıyorum - 11 gün önce adam forumda geziyor ama mesaj atmıyor NİYEYSE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Cok seviyorsaniz facebook'ugunu falan vereyim. Hobi olarak hepinizi stalkliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 aquila said: Adamin skinde değil, bi size dert oluyo bunlar. kaça satın aldı onu söyle bari, biz de fiyat çekelim sekoya ona göre :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Sequa abi kusura bakma inernette gezerken gordum,baska foruma koymussun, bir yoruma cok guldum :) Vucutcular, Vucut yapmak isteyenler için kişisel XoR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster Konunun ciddiyetini bozmak istemiyorum cezada alıcamm muhtemelen ama gülmekten resmen yazamıyorum şuan Patron pazar alışverişi sonrası salatalık cebinde kalmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 AHUAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 SADFADSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Adam baya bildiğin göbek resmi atmış ahah, simidi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 eski o foto buraya koymuştu hatta. hatta o şey black-ice'a gelsin demişti, sonra banlanmıştı. dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 lan niye banlanmış olm az yoğurt sarımsak ekledin mi yemeğin yanına cacık fena mı gider :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bu ne ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Liebe said: lan niye banlanmış olm az yoğurt sarımsak ekledin mi yemeğin yanına cacık fena mı gider :Sahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yemekte ne yiyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Liebe said: lan niye banlanmış olm az yoğurt sarımsak ekledin mi yemeğin yanına cacık fena mı gider :S dsdfgaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 adam tape'si düşmüş akp'li gibi resmen. kişisele topic açmış, oradan yüzüne vuruyoruz hala bu topic yokmuş gibi davranıyor fdasfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 capsteki siyah çantanın üzerinde olan anahtarlık mı? çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 cebinde akrep var salatalık var derler bilirmisiniz beyler sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar