Dynun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 *Odanızı sadece uyumak için kullanın. bu biraz zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 bahardandır dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 göz bandı sipariş ettim lan. deniyim bakayım ben ışıkta hiç uyuyamam zaten belki de uyku hafifliyodur. burhan altıntop gibi uyuyayım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 -Duzenli ve iyi beslenin. Gece ac yatin kesinlikle. -Multivitamin komplekslerinden alin eczaneden. Oneaday man falan var guzel o mesela. -en az 7-8 uyuyun -Gece kahve icmeyin. -Bol sıvı tuketin -Odanızı havalandırın cok onemli. -Birde gece uyuyun heryer karanlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Vücudun dengeli beslenmiş olması ve temiz hava baya önemli. Işık ve ses sıkıntı değil bazı kişiler için ama uyarıcı faktörler, farkında olmadan bile uykunuzu bölse sabah kalktığında sıkıntısını çekersiniz. Bir de yatıp kalktığınız saatleri mümkün olduğunca değiştirmeyin, bu da bir süre sonra işinizi kolaylaştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 bu sabah ayni konuyu dusundum Hatta konu aciyim bi soriyim demistim bu sabah bir suredir bende de var bu durum ne yaparsam yapiyim yorgun uyaniyorum Jagerin tavsiye ettiklerini bir deniyim Benim yatagim cok kotu sanirim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ton balığı ve kabak çekirdeği yemeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Black-ice said: göz bandı sipariş ettim lan. deniyim bakayım ben ışıkta hiç uyuyamam zaten belki de uyku hafifliyodur. burhan altıntop gibi uyuyayım biraz. O değilde bende bikaç gündür arıyorum, nerden sipariş verdin (((: http://media2.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_HD-IMPORTED/ee1146aebc7c7df0/.jpg Tchibo'da bayan versiyonu kalmış -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Black-ice said: göz bandı sipariş ettim lan. deniyim bakayım ben ışıkta hiç uyuyamam zaten belki de uyku hafifliyodur. burhan altıntop gibi uyuyayım biraz. bizde var kafama sığmadı. koca kafalık sux :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 sabah uyanınca duş alın sorun çözülsün işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 denmis mi bilmiyorum ama uyku apnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Yanlis beslenme ve sporsuz yasam. Yatak onermisler ya, yuzyillardir yerde yattiniz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 11 de yat 8 de kalkıyosan, istesen de yorgun uyanamazsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Lord_Argos said: Black-ice said: göz bandı sipariş ettim lan. deniyim bakayım ben ışıkta hiç uyuyamam zaten belki de uyku hafifliyodur. burhan altıntop gibi uyuyayım biraz. O değilde bende bikaç gündür arıyorum, nerden sipariş verdin (((: http://media2.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_HD-IMPORTED/ee1146aebc7c7df0/.jpg Tchibo'da bayan versiyonu kalmış -_-Buldum şundan kullanayım dedim. Ama sinirlerimi geriyor bir şey burnuma dokununca, uyuyamıyorum. Birde lastiği bağ ağrısı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 abi ne bilim açtım gittigidiyordan 7.99 tl'ye bi tane söyledim sdfa lastiği baş mı ağrıtıyo oha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 sabah şarjörü doldurup 1 ateş etseniz yorgunluk falan kalmıyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Horlama ya da apne yüzünden uykuda yeterli oksijen alınamıyor olabilir. Ben de güne yorgun başlayan bir insanım, akşam yatağa girerken bile daha enerjik oluyorum "yarın şunu yapcam bunu etcem" diye girip sabahları "eeeh" modunda kahvaltı bile etmeye üşenen biri olarak kalkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 E said: sabah şarjörü doldurup 1 ateş etseniz yorgunluk falan kalmıyor aslında. anatomiye ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 gadın mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 E said: sabah şarjörü doldurup 1 ateş etseniz yorgunluk falan kalmıyor aslında. ben katanamı saman balyalarına saplamayı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 okulu/işi yoğun olan patiler var ya, 8 saat uyumak ütopya. benim için de öyle mesela 8 saat uyusam gün bitiyor zaten sdf tamamen boş olsam bile 8 saat uyumak rahatsız eder yahu ömrün 3te 1i uyuyarak geçer mi lol vitamin hapları denenebilir belki, pharmaton kullandım ben. önce hap olarak aldım, sabahları kahvaltıdan sonra alıyordum ama akşama pilim bitiyordu. sonra doktora sordum eritme tablet şeklinde olandan al dedi. ondan aldım, sabah alınca akşama gene pilim bitiyordu. lakin akşam alınca gece geç saatlere kadar gayet ayık kalıyordum. beslenme tabii ki önemlidir, yatmadan önce şekerli şeyler yememek lazım sanırım. canım akşam hep şekerli şeyler istiyor 11 12 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 bende hayvan gibi uyumayı seviyorum ama elimde olsa hiç uyumam.saat 11-12 oldu mu gidiyor gözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 son dönemde hayvan gibi şeker tüketiyorum valla sabah alarmı bile duyamaz hala geldim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 of alarm durumu müthiş kötü durumda. kafayı koydum mu uyuyorum ama çok çok ağır uyuyorum. alarmı kapıyorum haberim yok falan. geçen bi yere gitmem gerekti, alarmı kurmuşum, uyanmışım. arkadaş sormuş gidecek misin dışarı diye, "hayır gitmeyeceğim" diyip koymuşum tekrar kafayı. kalktım kızdım sonra niye kaldırmadın beni diye sdf meğer konuşmuşum meh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 sevmedigim insan tipisin ponpati birde senin upgradelilerin var inanmıyorlar onlara direk küfür ile dayak karısımısı seyler vermek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar