Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sürekli yorgun kalkmak

pontipati

Öne çıkan mesajlar

-Duzenli ve iyi beslenin. Gece ac yatin kesinlikle.
-Multivitamin komplekslerinden alin eczaneden. Oneaday man falan var guzel o mesela.
-en az 7-8 uyuyun
-Gece kahve icmeyin.
-Bol sıvı tuketin
-Odanızı havalandırın cok onemli.
-Birde gece uyuyun heryer karanlık olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Vücudun dengeli beslenmiş olması ve temiz hava baya önemli.

Işık ve ses sıkıntı değil bazı kişiler için ama uyarıcı faktörler, farkında olmadan bile uykunuzu bölse sabah kalktığında sıkıntısını çekersiniz.

Bir de yatıp kalktığınız saatleri mümkün olduğunca değiştirmeyin, bu da bir süre sonra işinizi kolaylaştırır.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

göz bandı sipariş ettim lan. deniyim bakayım ben ışıkta hiç uyuyamam zaten belki de uyku hafifliyodur.

burhan altıntop gibi uyuyayım biraz.

O değilde bende bikaç gündür arıyorum, nerden sipariş verdin (((:

http://media2.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_HD-IMPORTED/ee1146aebc7c7df0/.jpg

Tchibo'da bayan versiyonu kalmış -_-
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Black-ice said:

göz bandı sipariş ettim lan. deniyim bakayım ben ışıkta hiç uyuyamam zaten belki de uyku hafifliyodur.

burhan altıntop gibi uyuyayım biraz.

O değilde bende bikaç gündür arıyorum, nerden sipariş verdin (((:

http://media2.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_HD-IMPORTED/ee1146aebc7c7df0/.jpg

Tchibo'da bayan versiyonu kalmış -_-
Buldum şundan kullanayım dedim. Ama sinirlerimi geriyor bir şey burnuma dokununca, uyuyamıyorum. Birde lastiği bağ ağrısı yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

okulu/işi yoğun olan patiler var ya, 8 saat uyumak ütopya. benim için de öyle mesela 8 saat uyusam gün bitiyor zaten sdf
tamamen boş olsam bile 8 saat uyumak rahatsız eder yahu ömrün 3te 1i uyuyarak geçer mi lol
vitamin hapları denenebilir belki, pharmaton kullandım ben. önce hap olarak aldım, sabahları kahvaltıdan sonra alıyordum ama akşama pilim bitiyordu. sonra doktora sordum eritme tablet şeklinde olandan al dedi. ondan aldım, sabah alınca akşama gene pilim bitiyordu. lakin akşam alınca gece geç saatlere kadar gayet ayık kalıyordum.
beslenme tabii ki önemlidir, yatmadan önce şekerli şeyler yememek lazım sanırım. canım akşam hep şekerli şeyler istiyor 11 12 gibi
Sosyal ağlarda paylaş

of alarm durumu müthiş kötü durumda. kafayı koydum mu uyuyorum ama çok çok ağır uyuyorum. alarmı kapıyorum haberim yok falan. geçen bi yere gitmem gerekti, alarmı kurmuşum, uyanmışım. arkadaş sormuş gidecek misin dışarı diye, "hayır gitmeyeceğim" diyip koymuşum tekrar kafayı. kalktım kızdım sonra niye kaldırmadın beni diye sdf meğer konuşmuşum meh :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...