aente Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Selamın heylo, Şimdi 2bin TL +/- 200 TL diyelim, bütçe var, %99 PS4 oynamak üzerine alınacak bir TV arıyorum. LG'den bir iki model baktık ama, plazma mı daha iyi olur Led mi daha iyi olur, yok efendim 200hz ile 800hz arasında ciddi fark olur mu görüntüde gibi soruların karşılığını bilemiyoruz. Bir el atarsanız sevinirim, bugün yarın alacağım zira. Tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Plasma daha iyi bence düşük fiyatlarda (geçen hafta aldık, epey araştırma yaptım) ama arkasında pencere filan yoksa. Çok yansıyor meret. LG 60" aldık biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 2014 yilinda plasma yapiyorlar mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 TV alırken input lag'ın az olmasına bakmakta fayda var. Samsung modelleri genelde iyi bu konuda. Bir de Sony W805 flan öneriyorlar. Yurt dışı sitelerinde derin incelemelere bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 gaming için sorduğun için kesinlikle plasma al. ama yok led alıcam ben diyorsan sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 https://www.vestel.com.tr/vestel-65vf7018-65-led-tv şundan var ben de memnunum oyun oynamak için aldıydım tavsiye ediyorum sorun çıkmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Milenyumun 14. yılında Vestel'e 5000 lira bayılanlar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 LathspeLL said: TV alırken input lag'ın az olmasına bakmakta fayda var. Samsung modelleri genelde iyi bu konuda. Bir de Sony W805 flan öneriyorlar. Yurt dışı sitelerinde derin incelemelere bakmak gerek. Samsung'un şusunu aldık umarım cortlak çıkmaz daha test edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Bende Samsung kullanıyorum, 2bin tl civarı bir şeye almıştım, çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 2.el 1500-2000 arasına temiz 50 inç plazma Panasonic 3D_VIERA TX-P50ST50E alabilirsin. hayatımda yaptığım en iyi alışverişti benim. ps4 için ve film izlemek için kullanıyorum, büyülendim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 oyunların menüleri gibi sürekli ekranda olan şeylerin burn in ini nasıl engelliyorsunuz plazma tvlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 burn in olmuyor artık. eski tvleri bilemicem. diğerleri konusunda yorum yapmayayım ama dediğim gibi bu tv konusunda fazlasıyla memnunum. açık ara gördügüm en iyi performanslardan birini sunuyor. arkadaşlarda ve annemlerde kullanma şansı bulduğum 5-6k tllik televizyonlara göre kat kat üstün açıkçası. burada varmış yorumlar http://www.amazon.co.uk/Panasonic-TX-P50ST50B-50-inch-Widescreen-Freeview/dp/B0079WKGB0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kendi engellio artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ben bir yeni bir eski plazmada çok feci burn in görmüştüm enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bi de panasonicin plazmaları çok başka zaten. neoplazma diye geçiyor zaten teknolojisi. gerçi adamlar geçen yıl son verdiler artık plazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bu plazmalarda çok ısınıyor çok elektrik yiyor geyiği var ya o yüzden hiç ısınamadım. bi de düz mantık ama tv almaya gittiğimde adam plazma tvleri tanıtırken işte 850 ekran müthiş tv şöyle 3d böyle bilmemne kaç para diyorsun 2bin diyor. ulan bi de led fiyatlarına bakıyorsun ortalama modelleri bile daha pahlaı sdfs yani boktanki demek daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kaliteli plazmayı al bakayım ucuza. lgnin plazmaları ucuz f/p ürünü, plazma alıyosan panasonic alacaksın. led, kaliteli bi plazmanın yanında çok saçma bi seçenek. çok ışık almayan bi odadaysan veya akşamları izliyorsan direk plazma. instagram yerine gerçek sinema ve görüntü istiyorsan direk plazma. ledde oyun oynarken gözüm yoruluyor mesela, yorulmasın diyosan plazma. her türlü iddia ediyorum abi bu bendeki tvyi alın, 5-6klık tvlere açık ara basıyor. yaptığınız en iyi alışverişlerden biri olur. babamı bu kadar övmem. burada reviewlar var, alırsanız haber verin gidip panasonicten komisyon aliyim bari. http://www.trustedreviews.com/panasonic-tx-p50st50_TV_review http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50st50b-p50st50-201207041899.htm http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/plasma-and-lcd-tvs/panasonic-tx-p50st50-1083594/review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 https://www.vestel.com.tr/vestel-65vf7018-65-led-tv şunda oynuyom ben +3bin daha çıkarsan evden çıkamayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar