Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağlam irade kazandı yaşasın akp

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

Allah-ü Teala'ya şükürler olsun başbakanımızın yüzünü eğdirmedik.
Recep Tayyip Erdoğan.
durmak yok yola devam.
kahrolsun israil
yaşasın tam bağımsız filistin
suriye de neler oluyor.
kasetçilik kaybetti
oley oley

edit: dip notu okuyan okumuştur okumayanlarda işte bana küfür falan edebilir. ama biz sandıkta hesaplaştık onlarla.
Sosyal ağlarda paylaş

Gavur izmir demişken (bugün bütün siyasi topiklere düşüncelerimi yazasım var, peki bi yüzeysel görüyorum çünkü trollerinizi ve yorumlarınızı), milyonalinin bindirme kıtalı izmir mitinginde izlemişsinizdir balkonlarda kafelerde falan oturanlara küfrediyor akpliler yiyecek gibi bakıyorlar. Çünkü hayatta hiç bir zaman elde edemeyecekleri bi mutluluk var orda. Cahil ve fakir oldukları için kendilerine o mutluluğu vaadeden partinin peşinden gidiyorlar, "gavur izmir"i ikinci bi 7-8eylülle denize döküp mallarına el koymak istiyorlar içten içe.

Ayda 1000 lira asgari ücretle çalışmaları için bu kadar cahil olmaları gerekiyor, haliyle kendi fakirliklerini paylaşmayanlara karşı nefretle dolular. Akp de çok güzel oynuyor bu koza, gelir adaletsizliğinin doğurduğu bütün duyguları siyasal islam çatısında birleştirip bu kitlelerin psikolojik ihtiyaçlarına cevap oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Gavur izmir demişken (bugün bütün siyasi topiklere düşüncelerimi yazasım var, peki bi yüzeysel görüyorum çünkü trollerinizi ve yorumlarınızı), milyonalinin bindirme kıtalı izmir mitinginde izlemişsinizdir balkonlarda kafelerde falan oturanlara küfrediyor akpliler yiyecek gibi bakıyorlar. Çünkü hayatta hiç bir zaman elde edemeyecekleri bi mutluluk var orda. Cahil ve fakir oldukları için kendilerine o mutluluğu vaadeden partinin peşinden gidiyorlar, "gavur izmir"i ikinci bi 7-8eylülle denize döküp mallarına el koymak istiyorlar içten içe.

Ayda 1000 lira asgari ücretle çalışmaları için bu kadar cahil olmaları gerekiyor, haliyle kendi fakirliklerini paylaşmayanlara karşı nefretle dolular. Akp de çok güzel oynuyor bu koza, gelir adaletsizliğinin doğurduğu bütün duyguları siyasal islam çatısında birleştirip bu kitlelerin psikolojik ihtiyaçlarına cevap oluyor.

Aynen. Benzer bir olayı tatil beldelerinde, ya da Beyoğlu'nda, Kadıköy'de görevli polislerde de görüyorum. Aşağı yukarı bize denk yaşlarda adamlar, o kadar özenerek ve nefret ederek bakıyorlar ki, sanki ben yapamıyorum sen de yapma lan diye çekip vuracak beni. Zevk alıyor adam bizi dövmekten, coplamaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...