aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 yaa ahgahahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 asdfsdfasdfasdfajhsfgdjhasfgdiasgfkasbdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 mükemmeldi 303 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 3x3 de süper. Gilfoyle ile erlich çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 ne kadar muhtesem bir dizisin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 DANG (KADESADAYURAT) Lead Designer A thorn tree bends in a rainstorm. Seen through a window in a room painted white. There is no furniture. Massive Attack's "Mezzanine" album plays quietly. Dang. Dang, who goes by his first name only (like his inspirations Che Guevara, Moby, and Cher) has been disrupting the design process for tech companies in the Bay Area since 2011. He brings an artistic sensibility honed at the Bronx High School for the Arts, RISD, and the Seattle tagging crew ADL (Artistic Deviants Legion, not to be confused with the Anti-Defamation League.) His design stamp can be found everywhere from a leading brand of high-end dehumidifiers to the 2013 overhaul of the internal décor of Amtrak trains in the Northeastern corridor. "Dang" means "valuable" in Vietnamese. And Dang's ambition is, through his art, to disrupt the very concept of "value." Dang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 moby dinleyen adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 daaaaang man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 abi kesinlikle cringing moment icinde geberdim bu bolumde ya. abi richard ve dinesh'in sahnelerinde bildigin bittim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 (bkz: fremdschämen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 http://www.coderag.com/ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 3x05'i izliyorum şimdi, interview sahnesinde içimden bir şeyler koptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 abi o kadar ezildi ki icim, sahneyi kafadan silmistim. simdi sen soyleyince tekrar aklima geldi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 ben ileri sardım ya orada, empatiden kendimi yedim durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 İlk sesonu izledim. Genel itibariyle 6,5/10 ama hologramla konuşulan sahne ve bölüm en iyisiydi gliba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Bunun için hello ladies ı iptal etmişti dimi hbo abv ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 silicon valley son 10 yilin en basarili ve farkli dizilerinden. ama bu bolum filler olarak gecti. gavin belson sahneleri haric bir sey yoktu dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 abi hahahsdf çok iyi bi dizi şu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Yeni başladım,ne efsane diziymiş bu ya... Üstelik big bang theory'den nefret etmiş biri olarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 bbt ile ne ilgisi var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 tab vs. space muhabbeti iyiydi ya ve sonuna kadar haklı bizim eleman yani. space ne öyle çat çat çat çat. ama kız bırakılmaz tabi bunun yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 BBT'de ki Nerd geek karakterleri cok yapmacık ve zorlama geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 burdaki diyaloglar çok yapmacık geliyor bana da. 5 bölüm falan izledim devam edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Tuor_annare said: tab vs. space muhabbeti iyiydi ya ve sonuna kadar haklı bizim eleman yani. space ne öyle çat çat çat çat. ama kız bırakılmaz tabi bunun yüzünden. tab space kadar geek olmasa bile index(match vs vlookup icin ayni hissiyatlari yasiyorum surekli olarak. hele tum sayfaya vlookup yapanlari gordu bu gozler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 abi cringing shame.... unicorn sahnesi epik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar